Zvaigžņu prognoze 2024. gada maijam: steidziet pabeigt iesākto, tuvojas nelabvēlīgs laiks!

Lauva

Lauvām labāk maijā ierobežot saziņu ar cilvēkiem līdz minimumam. Jūs varat parūpēties par sevi un savām lietām. Iespējams, ka šie nav piemērotākie laiki šai Zvaigžņu zīmei. Protams, tas nenozīmē, ka jums ir jāsāk skanēt trauksmes signāls. Jums vienkārši jāgaida, līdz pienāks labākais brīdis rīkoties. Jums vajadzētu pievērst lielāku uzmanību detaļām, mazāk uztraukties par sīkumiem un būt diplomātiskam.

Jaunava

Principā maija pirmajā pusē Merkurs Jaunavām dos stimulu aktīvai darbībai. No 15. maija Merkurs izraisīs smagas garastāvokļa svārstības, bet retro Plutons radīs iekšējus konfliktus un nenoteiktību. Zvaigžņu eksperti iesaka moderēt savu degsmi, lai izvairītos no strīdiem un kļūdām darbā. Jaunavām jādomā ne tik daudz par naudu un problēmām, bet gan par veselību, atpūtu un ģimeni.

Svari

Maijā veiksme sagaida Svarus, kuri alkst pēc pārmaiņām, taču svarīgi atcerēties, ka šīm pārmaiņām jābūt plānotām, uzmanīgām un līdzsvarotām. Haoss ir nepieņemams, tāpat kā avantūrisms un neuzmanība. Arī vienaldzība pret biznesu var novest pie fiasko. Joprojām nav iespējams izrādīt vienaldzību pret citu cilvēku nepatikšanām, it īpaši, ja runa ir par ģimeni, tuviem cilvēkiem, bērniem un draugiem. Jums jāpalīdz citiem, lai viņi palīdzētu Svariem.

Skorpions

Maijā darbojas trīs C noteikums – “kļūsti par sevi”. Tieši tā Skorpioniem ir jādzīvo šajā ļoti grūtajā periodā. Nav nepieciešams izlikties par kādu spēcīgu un necaurredzamu. Dažreiz jūs varat ļauties un parādīt saviem mīļajiem savu nogurumu, vājumu, izmisumu, lūdzot emocionālu atbalstu. Tas neatsvešinās, bet, gluži pretēji, stiprinās attiecības.

Strēlnieks

Sapņošana nav Strēlniekam raksturīga rakstura iezīme, taču uz neprognozējamā Plutona un agresīvā Marsa fona tā var palīdzēt veidot pareizo attieksmi pret dzīvi. Dažkārt ir lietderīgi pasapņot un padomāt par to, uz ko vēlies tiekties. Pienāk laiks pārmaiņām, bet nemanāmām, dziļām. Retro Plutons maijā liks Strēlniekam saprast, ka dzīve dažkārt bez iemesla maina virzienu.

Lasi arī: Tavs veiksmīgais apģērbs saskaņā ar tavu dzimšanas datumu

Mežāzis

Mežāžiem jāiemācās pateikt “nē” cilvēkiem, kuriem patīk savus pienākumus un problēmas uzvelt uz citiem. Uzmanīgāk jābūt arī pret tiem, kas ir nedabiski laipni un mīļi, jo maijā būs izlikšanās un manipulatoru uzplaukums. Šādos gadījumos ir viegli paklupt uz maldināšanu. Lai pēc iespējas ātrāk īstenotu savus plānus, jāpaļaujas tikai uz sevi – kas principā ir tas, kas Mežāžiem padodas vislabāk.

Ūdensvīrs

Maijā var izplatīties baumas par Ūdensvīru, taču jums nevajadzētu uz to reaģēt nekādā veidā, jo tas ir tieši tas, ko nelabvēļi gaida. Daudzas šāda rakstura problēmas atrisināsies pašas no sevis, tāpēc no kurmju kalna nav jātaisa kalns. Labāk ir vienkārši gaidīt īsto brīdi, lai rīkotos, piemēram, plēsoņa, kas gaida. Tā ir pareizā taktika pēdējam pavasara mēnesim, kurā tiešas sadursmes ar ienaidniekiem var beigties ļoti bēdīgi.

Zivis

Zivis gaidīs dažādi sadzīves darbi. Tas var šķist absurdi, taču tagad nav svarīgi pieņemt problēmas ar atplestām rokām, jo ​​dīkdienība un neuzmanība Zivīm var maksāt ļoti dārgi. Tāpat, ja plāni tiek izjaukti, Zivīm vajadzētu būt rezervē plānam B, jo negatīvajam Marsam patīk likt spieķi riteņos. Zvaigžņu eksperti arī Zivīm piešķir vēlmju domāšanu.

Problēmas darbā un biznesā maijā būs visizplatītākās, taču tās nekļūs kritiskas un liktenīgas racionāli domājošiem cilvēkiem. Ģimenes un mīlestības grūtības var būt ārkārtīgi sāpīgas, taču labāk tās uztvert kā iespēju kļūt labākiem un stiprākiem. Vēlam veiksmi maijā. Lai šis mēnesis nav tik grūts, kā planētas to cenšas padarīt.

Leave a Comment