Nedeļas prognoze sievietēm no 2023. gada 10. līdz 16. aprīlim

Aprīļa vidus nesīs daudzas izmaiņas, un ne vienmēr pozitīvas. Tomēr dažās dienās zvaigžņu un planētu enerģija būs ļoti labvēlīga, tāpēc sievietēm būs nepieciešama papildu palīdzība un zvaigžņu ekspertu padoms, lai noturētos virs ūdens.

Sākot ar otrdienu, Venēra būs ļoti neveiksmīgā stāvoklī attiecībā pret zvaigznēm. Viņa pāries Dvīņu zīmē, kas viņai pilnībā atņems enerģiju, kas ārkārtīgi negatīvi ietekmēs daudzu sieviešu panākumus un noskaņojumu. Ikvienam, kam šobrīd patiešām vajadzīga veiksme, zvaigžņu eksperti iesaka vērsties pēc palīdzības pie talismanu augiem. Iepriekš mēs runājām par to, kurš no viņiem palīdzēs piesaistīt sievietes veiksmi un gūt panākumus mīlestībā un dvēseles drauga atrašanā.

Sieviete Auns

Daiļā dzimuma Aunām vēlams nelolot ilūzijas un būt piesardzīgām personīgajā dzīvē. Pirms šķērsot Venēru, labāk ir sakārtot māju. Jūs nevarat veikt ģenerāltīrīšanu, bet vismaz daļēji sakopt. Iepriekš mēs jau runājām par to, kā patstāvīgi attīrīt māju no negatīvās enerģijas. Problēma ir tā, ka Venēra, visticamāk, to nedarīs, tāpēc Aunam vajadzētu visu ņemt vērā savās rokās. Sieviešu planētas pāreja uz Dvīņu zvaigznāju negatīvi ietekmēs šīs Zīmes pārstāves. Gaidāmas dažas problēmas ar naudu un pašcieņu.

Sieviete Vērsis

Sākot ar otrdienu, ar jebkādiem līdzekļiem jāuztur labs garastāvoklis, jāatbrīvojas no aizvainojumiem un jātic labākajam, it īpaši, ja pēkšņi nokrīt liels darba apjoms. Situāciju būs iespējams labot ar humora izjūtu un saziņu ar jaukiem cilvēkiem. Zvaigžņu eksperti iesaka raudzīties uz pasauli vienkāršāk, jo pārāk nopietna attieksme pret dzīvi šādos periodos var nopietni sarežģīt situāciju. Ja Vērša pārstāves vēlas būt lieliskā formā, zvaigžņu eksperti viņiem iesaka samazināt intelektuālo un fizisko stresu. Protams, tas nenozīmē, ka jums ir jāsāk jaukties.

Lasi arī: Mājas pavasara attīrīšana no negatīvisma: 5 noderīgi paņēmieni

Sieviete Dvīņi

Daiļā dzimuma Dvīņiem vajadzētu izšķirties par tālākiem mērķiem un sākt ceļu uz panākumiem. Labāk to darīt uzmanīgāk, jo no Venēras atbalsta nebūs. Izšķērdība šīm sievietēm var būt liela kļūda. Pastiprinātu tieksmi pēc dārgām lietām labāk apspiest. Ir svarīgi ņemt vērā ilūziju un nepatiesu cerību risku finanšu sektorā kopumā: jūs varat investēt šķietami daudzsološā projektā un pēc tam zaudēt naudu vai iekrist Krā***ku ēsmā. Jums jāanalizē citu cilvēku raksturs un jābūt uzmanīgākam komunikācijā.

Sieviete Vēzis

Šajā ļoti grūtajā periodā zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes sievietēm nepārkāpt Visuma līdzsvara likumus. Vājinātās Venēras ietekmē Vēža pārstāvēs var mēģināt ļaut visam ritēt savu gaitu, ko zvaigžņu eksperti nodēvējuši par šīs nedēļas neveiksmīgāko stratēģiju. Daudz labāk svarīgas lietas būs atlikt uz labākiem laikiem, uzņemoties vienkāršus un saprotamus pienākumus. Izredzes mīlestībā un finanšu sektorā uz laiku izgaisīs. Jums jābūt uzmanīgākam, uzmanīgākam un gudrākam. Uzticēties tagad ir labāk tikai veselais saprāts.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment