Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. aprīlim

Lauva

Šonedēļ zvaigžņu novērotāji ļoti iesaka Lauvām rūpēties par savu veselību un sākt uzraudzīt savu pašsajūtu. Jums ir vairāk jākustas un jāēd pareizi. Lauvām tas jāpievieno uzturam, turklāt ātri, jo pašsajūtas problēmas var sākties jau otrdien – Venēras novājināšanās dienā. Zvaigžņu novērotāji iesaka vienmēr atcerēties, ka pozitīvas pārmaiņas un jauni labi ieradumi ir nepieciešami nevis tādēļ, lai pārsteigtu citus, bet gan lai pilnveidotu sevi. Šis ir mērķis numur viens.

Jaunava

Katrai no zīmēm ir negatīvi ieradumi. No 10. līdz 16. datumam Jaunavām jāpieliek pūles, lai pārvarētu savus līdzīgos ieradumus un kļūtu labākas. Jo ātrāk viņi to izdarīs, jo mazāk problēmu un nepatikšanas viņus gaida nākotnē. Zvaigžņu novērotāji arī iesaka pēc iespējas mazāk apspriest savas lietas ar nepiederošām personām. Jums tie jātur noslēpumā. Darba un mājas darbos jācenšas novērst uzmanību no domām par rezultātu, lai iegrimtu pašā procesā. Tas būs labāk, jo Jaunavas varēs priecāties neatkarīgi no viņu biznesa iznākuma.

Svari

Ja Svaru rīcību un darbus diktē ietekme no ārpuses, tad to rezultāts būs nomācošs. Ir svarīgi darīt tikai to, ko vēlaties, un arī darīt visu tā, kā paši Svari vēlas. Pretējā gadījumā būs problēmas un trūkumi. Saistībā ar Venēras vājināšanos, kas ļoti negatīvi ietekmēs daudzus šo cilvēku dzīves aspektus, viņiem vajadzētu atcerēties  savus svarīgākos neaizsargātos punktus. Tas palīdzēs jums pieļaut mazāk kļūdu. Ja parādās bailes no nezināmā, tas ir labākais, jo tagad viņiem noteikti nav nepieciešams risks. Ir jāieklausās veselajā saprātā.

Skorpions

Skorpionu panākumi šonedēļ pieaugs proporcionāli ieguldītajām pūlēm, taču problēma ir tā, ka ar šiem centieniem joprojām var nepietikt. Skorpioniem vispirms ir jāsaprot, vai spēle ir sveces vērta. Ja izredzes ir neskaidras, labāk ir atlikt lietas uz vēlāku laiku vai pilnībā atteikties no tām. Venēras pavājināšanās dēļ var ciest Skorpionu biolauks. Šajā sakarā zvaigžņu novērotāji iesaka biežāk izmantot veidus, kā to stiprināt mājās. Skorpioniem ar spēcīgu auru ir visas iespējas izvilkt laimīgo biļeti no 10.-16.

Strēlnieks

Strēlniekiem nepieciešama uzticama aizsardzība no ienaidniekiem. Šonedēļ tikšanās ar nepatīkamiem cilvēkiem var kļūt par normu, taču briesmas nebūs. Galvenā problēma ir šādu sanāksmju sekas. Mums ir jābūt pacietīgiem un jāpasaka sev, ka ar to nav nekā slikta, jo cilvēki ir dažādi. Lielākā kļūda ir mēģinājums tos labot. Iemācoties pieņemt citus tādus, kādi viņi ir, Strēlnieki kļūs daudz gudrāki. Ikvienam, kurš cenšas iestāties par taisnību, Visums sola daudz patīkamu dzīves mirkļu.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada aprīlī

Mežāzis

Mežāžiem būs ļoti grūta nedēļa, kurā var būt daudz stresa un problēmu. Šajā sakarā zvaigžņu novērotāji iesaka biežāk izmantot meditāciju mierīgam miegam, jo ​​miegs ir vislabākais līdzeklis pret problēmām un raizēm. Mežāžiem vajadzētu atbrīvoties arī no ilūzijas par apkārt notiekošo notikumu neatgriezeniskumu. Mēs varam ietekmēt pilnīgi visu. Vienkārši šī ietekme ne vienmēr ir acīmredzama. Tāpat zvaigžņu novērotāji iesaka neatriebties saviem pāridarītājiem un negatīvajiem apkārtējiem cilvēkiem. Viņu rīcība noteikti nepaliks nesodīta. Labāk ir koncentrēties uz sevi.

Ūdensvīrs

Šonedēļ speciālisti iesaka Ūdensvīram pievienoties skaistajam – sāc apbrīnot ziedošo dabu, lasi iedvesmojošas grāmatas un skaties tās pašas filmas. Skaistums un pozitīvais ir jāmeklē visā apkārtējā pasaulē. Ja pēkšņi rodas sajūta, ka nav pietiekami daudz veiksmes, jūs vienmēr varat izmantot ātras afirmācijas nejauši un gūt panākumus jebkurā biznesā. zvaigžņu novērotāji iesaka Ūdensvīram ar prātu iekarot to, ko nevar pārvarēt ar spēku. Šajā laikā Ūdensvīrus var sagaidīt patīkami pārsteigumi, īpaši, ja tie tos gaida.

Zivis

Zivīs viss var sākt krist no rokām, var tikt izjauktas personīgās lietas un projekti darbā. Ja kaut kas neizdodas, tas saka tikai vienu: Zivis izmanto nepareizu pieeju. Varbūt jums ir jāmaina attieksme pret notiekošo un tikai tad jāpievērš uzmanība metodēm. Tā vai citādi, ir daudzas lietas, no kurām Zivīm vajadzētu uzmanīties. Ja kaut kas noiet greizi, jums būs jāsaista savs racionālisms. Nakts gaismekļi no 10. uz 16. aprīli aicinās nevis uz drosmi, bet gan piesardzību. Pirms pieņemt katru svarīgo pakāršanu, jāizsver plusi un mīnusi.

Eksperti novēl jums labu nedēļu un palieciet stipri. Centieties izvairīties no domām, kas jūs plāno neveiksmei, kā arī apiet cilvēkus, kuri mudina jūs pieņemt spontānus lēmumus.

COMMENTS

Leave a Comment