Horoskops 2023. gada 9. augustam: esiet uzmanīgi ar izteikumiem!

♈ Auns

Trešdien būtu jāatsakās no jebkādiem mēģinājumiem forsēt notikumus un paātrināt lietu virzību. It īpaši, ja iznākums ir atkarīgs ne tikai no jums, bet arī no citiem – pārmērīgs spiediens var novest pie pilnīgi pretēja rezultāta, un process apstāsies vēl vairāk.

🐌 lietas joprojām virzās lēnām

☝️ Nesasteidz lietas

🗣 Neizdari spiedienu uz citiem

♉ Vērsis

Vide piemērota aktivitātēm, kas prasa neatlaidību, spēju koncentrēties un bez aizkaitinājuma veikt monotonas, garlaicīgas darbības. Izmantojiet šo dienu, lai pabeigtu “nogurdinošas” lietas, ar tām jātiek galā, un kad nākamreiz būsi piemērotā noskaņojumā, nav zināms.

☀️ labvēlīgs emocionālais fons

🧐 paaugstināta uzmanība

✅ izpildiet “garlaicīgus” uzdevumus

Lasi arī: 5 slimības, kuras var izraisīt miega trūkums: īpaši esiet uzmanīgi, ja pamanāt 2., 4. un 5. punktā esošās slimības pazīmes

Lasi arī: Neveiksminieki padara sievietes vecas, muļķīgas un slimas

♊ Dvīņi

Šajā dienā zvaigznes neiesaka solīt. Apstākļi veidosies tā, ka nevarēsi turēt doto vārdu. Un cilvēks, kuru tu pievīlis, nepalaidīs garām iespēju publiskot šo faktu un ļoti sabojās tavu reputāciju.

🏋️‍♂️ Nepārvērtējiet savas stiprās puses

❌ nevienam neko nesoli

🤐 Netērējiet savu laiku tukšai pļāpāšanai

♋ Vēzis

Ir pienācis brīdis, kad ir jāpāriet no vārdiem, sapņiem un spriešanas uz aktīvām darbībām. Ja tagad nespersi soli pretim mērķim, tas paliks nesasniedzams. Tu jau esi pietiekami daudz par visu domājis un gatavs īstenot savas idejas.

💪 Pārejiet no vārdiem pie darbiem

✍️ Sastādi rīcības plānu

👣 Sper soli pretī savam mērķim

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment