Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. oktobra līdz 22. oktobrim: Aunam jāuzmanās no apmāna, bet Jaunavām pagātne atgādinās par sevi!

Lauva

Daudzas Lauvas tagad izkļūst no sarežģītām situācijām “ar morālu un gribas spēku”, taču viņu apziņas dziļumos šiem cilvēkiem joprojām ir šaujampulveris, drošinātājs un degviela, lai virzītos uz priekšu. Ir svarīgi saspiest visu savu gribu dūrē un beigt žēloties par dzīvi. Lauvām tas neko labu nedos. Pagātnei jāpaliek pagātnē, tāpēc svarīgi ir nevis pašreizējās situācijas cēloņi, bet gan to risināšanas veidu meklējumi.

Jaunava

Jaunavām var nākties mācīties no pagātnes kļūdām. Liktenis, Visums un zvaigznes daudziem šīs Zīmes pārstāvjiem liks saprast, ko tieši viņi izdarījuši nepareizi – daži ar nūju, bet citi ar burkānu. Jaunavām tagad nevajadzētu dejot pēc kāda cita melodijas, pieņemot lēmumus, pamatojoties uz dažiem kopīgiem ideāliem. Jums ir jāieklausās savā sirdī un neaizmirstiet par savu prātu.

Svari

Spēja nodalīt svarīgo no izliektā palīdzēs Svariem šonedēļ līdz minimumam samazināt iespējamās problēmas. Ir lietas, kurām ir jānosaka prioritāte, un ir tādas, kuras ir svarīgi nolikt malā. Svarīgi padomi no mīļotā cilvēka un personīgā intuīcija palīdzēs Svariem saprast, kuri no kuriem pieder kādai grupai. Runājot par mijiedarbību ar citiem, šonedēļ ir svarīgi būt laipnākam. Rupjība kļūs par problēmu avotu.

Skorpions

Viss, kas Skorpioniem vajadzīgs laika posmā no 16. līdz 22. oktobrim, ir līdzsvars, nosvērtība un sirdsmiers. Būs cilvēki, kuri centīsies Skorpionus padarīt emocionālus, taču jums nevajadzētu viņiem pievērst uzmanību. Enerģētisko vampīru pastiprinātā aktivitāte ir saistīta ar vājo Venēru. Cilvēkiem vienkārši nav no kurienes smelties spēku, tāpēc Skorpioniem vajadzētu uzticēties tikai uzticamiem draugiem un biedriem.

Strēlnieks

Strēlnieks var atgriezties pie idejām, kas viņus iedvesmoja agrāk, bet kādu iemeslu dēļ nevarēja tikt realizētas. Tās var būt idejas no dažādām sfērām – gan mīlestības, gan darba. Galvenais harmonisku attiecību ienaidnieks ir greizsirdība. Šajās septiņās dienās zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekam dot pēc iespējas vairāk brīvības saviem mīļajiem un nozīmīgiem cilvēkiem.

Lasi arī: Kā iestādīt naudas koku, lai nauda plūstu

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecina par Sargeņģeļa klātbūtni tavā dzīvē

Mežāzis

Mežāžiem var nākties nedaudz pārskatīt savus ideālus un stratēģiju savu mērķu sasniegšanai. Varbūt viņiem ir jāizmanto nevis neatlaidība un spēks, bet gan banāla viltība. Bet nav vērts maldināt labus un laipnus cilvēkus. Ja kāds spēlē netīri, jūs varat viņam atbildēt vienādi, taču nekādā gadījumā nevajadzētu iet pārāk tālu, jo slikta rīcība var radīt nepatikšanas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri šonedēļ var neatlaidīgi sarežģīt savu dzīvi, krītot uz nerviem apkārtējiem cilvēkiem. Daži to darīs apzināti, un daži to darīs nejauši, taču abos gadījumos jums ir jāapstājas un jālūdz piedošana par savām darbībām. Tas palīdzēs Ūdensvīram palielināt savu reputāciju un iegūt īpašu cieņu no laipniem un gudriem cilvēkiem. Pienāk brīdis, kad spēja atzīt vainu tiek vērtēta augstāk par harizmu.

Zivis

Zivīm jāpaļaujas uz faktiem, nevis spekulācijām. Šis ir galvenais padoms nākamajām septiņām dienām. Zvaigžņu eksperti arī iesaka novest lietas līdz galam un neuzņemties projektus, kas acīmredzami var būt ļoti grūti. Zivis tagad nevarēs uzlēkt virs galvām, jo ​​viņu patrone Venera ir ārkārtīgi vāja. Tās Zivis, kas nesīs pasaulei mīlestību un labestību, saņems nepieciešamo veiksmi.

Zvaigžņu eksperti apkopo visu teikto, paziņojot, ka nedēļa būs problemātiska. Šajā sakarā noderēs pieci labākie aizsargājošie minerāli. Mēs vēlam jums panākumus un labestību jūsu dzīves uzlabošanas ceļā.

Leave a Comment