Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Lauva

Lai saglabātu un palielinātu laimi, Lauvai vajadzētu atbrīvoties no  ieradumiem, kas liek jums dzīvot vakardien. Jums jāpārtrauc domāt par pagātni un jānoskaņojas gaišākai nākotnei. Mīlestībā un draudzībā daudzas Lauvas varēs atklāt jaunas šķautnes, neskatoties uz vājo Venēru. Kopumā šī planēta šos cilvēkus īpaši neietekmē, tāpēc viņu dzīve mainīsies minimāli. Zvaig”znu eksperti iesaka pārstāt uztvert savus darba un sadzīves pienākumus kā smagu nastu. Svarīgi tajos atrast ko noderīgu un skaistu, lai celtu produktivitāti un kļūtu laimīgāki.

Jaunava

No 20. līdz 26. februārim Jaunavām noteikti vajadzētu izvairīties, ir pārslodze un pārpūle. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes cilvēkiem grūtā periodā ievērot iekšējās enerģijas saglabāšanas noteikumus. Šo nedēļu nevar saukt par grūtu, jo Venērai nav lielas varas pār Jaunavām, taču viņa var sajaukt kārtis ar tām. Grūtos brīžos labāk izvairīties no paškritikas, paļaujoties uz loģiku un faktiem, nevis emocijām un nepatīkamām atmiņām. Jaunavām steidzami jāiemācās dzīvot šajā mirklī, pretējā gadījumā viņus var sagaidīt liela vilšanās.

Svari

Svariem pienāk brīdis, kad fiziskās aktivitātes būs apgrūtinājums. Labāk ir ierobežot sportu un apstāties pie pastaigām, stiepšanās. Tas nozīmē, ka tagad ir daudz noderīgāk pilnveidot savas intelektuālās prasmes un pārņemt kāda cita gudrību. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka iepirkšanos var izmantot kā atpūtu un ainavu maiņu, taču šajā gadījumā vēlams nepārtērēt, pērkot tikai visu nepieciešamo. Šonedēļ Svariem nav jābūt atbrīvotiem, bet, gluži otrādi, jāsavācas un jābūt ārkārtīgi vērīgiem pret visu, kas notiek apkārt.

Skorpions

Skorpioni var ātri pārņemt izmisumu un skumjas. Šeit zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties principu. Saskaņā ar kuru smaidošs un smejošs cilvēks vienmēr ir laimīgāks. Smaidīt ir noderīgi pat tad, kad mums ir skumji, tāpēc, ja tas ir grūti, labāk atcerēties kaut ko smieklīgu un jautru, atgādināt sev par kaut ko patīkamu. Visticamāk, laika posmā no 20. līdz 26. datumam partnerattiecību tēma Skorpioniem tiks atklāta simtprocentīgi. Dažiem šīs zīmes cilvēkiem būs jāstrādā komandā vai jālūdz palīdzība. Pastaigas pa dzīvi kopā ar kādu vienmēr ir jautrāk.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir jāatklāj jauni paņēmieni vēlmju piepildīšanai. Venēra neļaus viņiem rīkoties ierastajā veidā un pēc labi izveidotas shēmas. Planēta aktivizē nepatīkamus cilvēkus, bet neuztraucieties, jo skaudīgi cilvēki, ļaundari, tenkas un bezpajumtnieki saņems to, ko viņi ir pelnījuši. Šīs nedēļas enerģija ir ļoti slikta, lai izstrādātu atriebības plānu, jo dusmīgie Strēlnieki var ļoti sabojāt savu karmu, kas izraisīs jaunu nepatikšanas. Jāturas pie pazīstamiem krastiem un nesper soļus pretī nezināmajam.

Mežāzis

Mežāžiem tik neskaidrā laikā kā šonedēļ vajadzētu izmantot trīs psiholoģiskas metodes, kas palīdzēs piesaistīt to, ko vēlaties savā dzīvē. Noteikti nevajag tagad iet uz priekšu un mēģināt ar varu paņemt to, kas ir tavs. Šādas uzvedības rezultāts var būt jaunu grūtību un jaunu ienaidnieku iegūšana. Kopumā šobrīd noteikti nav vērts lamāties un cīnīties, kaut vai tāpēc, ka strīdu un izrēķināšanās negatīvie nogulumi var izšķīdināt tikai pavasara sākumā. Labāk cilvēkiem teikt tikai patīkamus vārdus.

Lasi arī: Jūsu ideālā matu krāsa atbilstoši jūsu zvaigznāja zīmei

Ūdensvīrs

Eksperti atzīmē, ka Ūdensvīrs spēs atrast jaunu ceļu uz laimi, neskatoties uz vājo Venēru. Pēdējā pāreja uz Auna zīmi liek domāt, ka atrastais ceļš pagaidām gaidīs. Ir svarīgi pabeigt agrāk iesāktos darbus, un jaunas ambīcijas noteikti labāk pagaidām atlikt. Šos cilvēkus gaida neplānotas pārmaiņas visās dzīves jomās, un dažas no tām būs ļoti patīkamas. Ja pēkšņi dzīvē sākas melnā svītra, ir svarīgi atcerēties, ka, ja tās nebūtu, mēs nenovērtētu visu labo. Ūdensvīriem jābūt nedaudz gudrākiem un mierīgākiem. Zvaigžņu eksperti iesaka nesteigties ar lēmumu pieņemšanu.

Zivis

Zivis sagaida ļoti vāja prognoze, jo Venēra ir viņu galvenā patrone. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka aptvert sevi ar cilvēkiem, kuri palīdz izbaudīt mazus priekus. Tieši uz tā tiks veidota Zivju laime laika posmā no 20. līdz 26. datumam. Speciālisti iesaka biežāk pamanīt ko labu. Ja tas nav izdarīts, nedēļa var pārvērsties par vilšanās, izmisuma un truluma laiku, taču to nevar pieļaut, jo tuvojas pavasaris – cerību un optimisma pilns gadalaiks.

Eksperti novēl jums vieglu nedēļu un labāko iespējamo visu šķēršļu pārvarēšanu. Mēģiniet izmantot negatīvo notikumu negatīvo enerģiju savā labā. Lai Venēra jums ir jaunu iespēju un gudrības avots, nevis problēmas. Mēs vēlam jums veiksmi, veiksmi un laipnību.

COMMENTS

Leave a Comment