Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: turieties pretī kārdinājumiem!

Lauva

Labākā aizsardzība pret problēmām Lauvām ir laipnība. Dzīvsudrabs joprojām ir negatīvs savā retro fāzē, tāpēc tā atbilstība joprojām ir augsta. Tas nozīmē, ka noteikumu pārkāpšana joprojām ir stingri aizliegta. 2023. gada pēdējā nedēļa var ļoti ilgi atņemt Lauvai enerģiju un pašapziņu, taču tikai tādā gadījumā. Ja šīs zīmes cilvēki nepareizi tērē savu enerģiju.

Jaunava

Jaunavām tagad ir stingri aizliegts izrādīt citiem savu negatīvismu. Cilvēki var pārprast viņu vēstījumu, un kāds noteikti pieteiks karu, un gada beigās tas noteikti nav labākais apstākļu kopums. Venēra kļūs vājāka, taču tas īpaši neietekmēs Jaunavas veiksmi, tāpēc šiem cilvēkiem būs diezgan daudz spēka, lai atrisinātu noteiktas problēmas. Šo cilvēku galvenais ienaidnieks no 25. līdz 31. datumam ir nenoteiktība un pārmērīga skepse.

Svari

Gada beigās problēmas nāks pa daļām un kā jau gaidīts, bet diemžēl tās nepazudīs. Svariem ir svarīgi ar tiem tikt galā operatīvi. Darbā šie cilvēki var sagaidīt jaunas interesantas lietas. Lai palielinātu savu darbinieku cieņu un piesaistītu pozitīvu priekšnieku uzmanību, jums ir jāsaglabā atbildīgs un vērīgs pret detaļām. Varbūt jaunais gads šajā gadījumā sāksies ar paaugstinājumu.

Skorpions

Skorpioni var koncentrēties uz jebkuru no jomām. Principā šī nedēļa var būt ļoti noderīga dvēseles radinieka meklējumos. Jūs varat izdarīt nelielu spiedienu uz sevi, piespiest sevi būt efektīvākam darbā. Sazinoties ar cilvēkiem, ir jāsaglabā diplomātisks. Zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties, ka tuvi cilvēki ir spēcīgas enerģijas avots, bez kura Skorpioni nebūtu viņi paši.

Strēlnieks

Strēlniekiem šis būs ļoti nestabils periods, tāpēc ar pārpūli labāk neaiziet pārāk tālu, kā arī būt laipnam pret cilvēkiem, lai kas arī notiktu. Pārmērīga emocionalitāte var radīt problēmas mīlestībā, biznesā un darbā. Pēc zvaigžņu eksperti domām, nedēļas beigas Strēlniekam vajadzētu veltīt možuma atjaunošanai un pozitīvai komunikācijai ar draugiem. Lai labi sagaidītu 2023. gadu, ir svarīgi atbrīvoties no negatīvām emocijām.

Lasi arī: Spēka dienas 2024. gada janvārī: būs enerģijas pieplūdums un iespējas sasniegt jaunas virsotnes!

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2024. gada janvārī: esiet ļoti uzmanīgi, saudzējiet sevi!

Mežāzis

Šajās septiņās dienās Mežāžiem jādara lietas, kas neprasa pārmērīgu aktivitāti un lielu enerģijas patēriņu. Šāda pieeja ļaus izvairīties no kļūdām un mierīgi pabeigt lietas, nesabojājot garastāvokli pirms Jaunā gada. Mazināsies radošums, tāpēc ārkārtēja pieeja plānotajām aktivitātēm būs kļūda. Tagad jums nevajadzētu aizmirst par savu ģimeni un draugiem, savu dvēseles radinieku.

Ūdensvīrs

Šis laiks ir labvēlīgs atpūtai un patīkamām aktivitātēm. Svētdien un sestdien Jupiters pieliks pozitivitāti, kas izraisīs Jaungada noskaņojuma rašanos, ja tāda iepriekš nav novērota. Retro Merkurs un Venēra var atņemt vitalitāti savu negatīvo pozīciju dēļ. Jums ļoti rūpīgi jāuzrauga savs emocionālais stāvoklis un nezaudējiet savaldību par sīkumiem.

Zivis

Lai saglabātu labsajūtu, Zivīm vajadzētu uzņemties nogaidošu attieksmi un neiesaistīties piedzīvojumos. Viņu patrona Venēra atrodas vājā stāvoklī un nesniedz pietiekamu degvielu aktīvai darbībai. Sestdien situācija uzlabosies Jupitera ietekmē. Šo laiku, pēc zvaigžņu eksperti domām, vajadzētu veltīt attiecību nodibināšanai ar savu dvēseles radinieku jeb mīlestības atrašanu. Pacietība un neatlaidība atgriezīs mīļoto labvēlību.

Šis būs krīze un grūts laiks, taču neaizmirstiet par trim svarīgiem atbalsta punktiem, par kuriem mēs runājām iepriekš. Lai šī nedēļa jums nes daudz laba, veiksmes un labu garastāvokli. Novēlam veiksmīgu Jauno gadu – bez raizēm un problēmām.

Leave a Comment