Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: atstājiet pagātni pagātnē, esiet atvērti jaunajam

Lauva

Lauva šonedēļ ļoti iespējams var sagaidīt patīkamu apciemojumu, patīkamu tikšanos, iepazīšanos. Ja pa ceļam satiksi kādu interesantu cilvēku, būs svarīgi viņam atvērties un nekādā gadījumā neatraidīt ar rupjību, tuvumu. Esošās attiecībās, tāpat kā darbavietā, viss var noiet greizi, taču Lauvas viegli nostabilizēs situāciju, ja nekritīs panikā.

Jaunava

Jaunavām nevajadzētu mānīt, mainīties, manipulēt ar cilvēkiem. Šonedēļ šādas darbības būs ārkārtīgi postošas ​​karmai. Tā ir vienmēr, taču no 4. līdz 10. septembrim Visums var novest visas savas dusmas uz Jaunavu par necieņu pret citiem. Par labiem darbiem šīs zīmes cilvēki, gluži pretēji, saņems daudz veiksmes un jaunas iespējas.

Svari

Iespējams, Svariem vajadzētu mēģināt atrast sev jaunu paraugu, īpaši, ja tāds šobrīd nav pieejams. Tas var būt ne tikai reāls cilvēks, bet arī varonis grāmatā, spēlē vai filmā. Tas var būt noderīgi motivācijai un entuziasmam. Tāpat šiem cilvēkiem vajadzētu palikt iesaistītiem visā, kam ir vismaz kāda nozīme – finansiāli, emocionāli.

Skorpions

Skorpionus var sagaidīt mīlas kārdinājumi, taču vienīgais veids, kā atbrīvoties no mīlestības kārdinājuma, ir tam ļauties. Tagad šajā jomā var mēģināt riskēt, bet finanšu jomā riski noteikti būs lieki. Viņi var ļoti smagi sist pa maku, liekot Skorpioniem uzreiz spert vairākus soļus atpakaļ, kas ir ļoti sāpīgi tiem, kam prioritāte ir darbs un bizness.

Strēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu pārstāt baidīties parādīt un atzīt savu vājumu. Šie cilvēki reti atzīst neveiksmes biznesa vai mīlas sfērā, taču dažreiz ir ļoti noderīgi pateikt sev vārdus, ka jums kaut kas jāmaina. Zvaigžņu eksperti arī atzīmē, ka Visums ieviesīs korekcijas klusu cilvēku dzīvē, un dažās jomās tas notiks bez viņu ziņas.

Lasi arī: Kā izdzīvot bezdarbu: padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lasi arī: Kā ātrāk kļūt bagātam saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Mežāzis

Mežāžiem jāatceras, ka nopietnība ir pēdējais viduvējības patvērums. Šīs Zīmes pārstāvji var kļūt ļoti skarbi un vērsti uz biznesu. Šonedēļ var un vajag strādāt, strādāt, bet svarīgi arī laicīgi atpūsties, citādi var izdegt. Tas viņiem sniegs jaunu skatījumu uz notiekošo un palīdzēs uz aktuālajiem notikumiem paskatīties savādāk.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu būt nedaudz paklausīgākiem. Parādot maigumu tur, kur nepieciešama izlēmība, viņi var uzvarēt citus cilvēkus. Spēks, nelokāmība un stingrība ir labi, bet dažreiz jums ir jābūt parastiem cilvēkiem, nevis robotiem. Tas nenozīmē, ka jums vajadzētu ļauties grūtībām. Tas tikai liek domāt, ka ir jāatzīst spēku un iespēju trūkums, ja tāds ir.

Zivis

Zivīm vajadzētu atcerēties vienu vienkāršu lietu – liktenis nav nejaušības, bet izvēles rezultāts. Ja dzīvē kaut kas notiek, tad ļoti iespējams, ka tā nav izlēmis Visums, bet mēs paši to izvēlējāmies. Tagad šiem cilvēkiem noteikti nevajadzētu dedzināt tiltus. Ja viņi ar kādu šķiras, vislabāk to darīt pēc iespējas pozitīvākā nots. Tāpat nenāk par ļaunu būt pacietīgam, jo ​​daudzas lietas noslīdēs no 4. septembra uz 10. septembri.

Atcerieties savas pievilcīgākās rakstura iezīmes. Tas palīdzēs saglabāt ticību sev pat visgrūtākajos periodos. Zvaigžņu eksperti novēlu jums veiksmi un pozitīvu.

Leave a Comment