Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 8. maija līdz 14. maijam – izmantojiet šo laiku gudri

Lauva

Jau no paša nedēļas sākuma Lauvā valdīs augstu vibrāciju enerģija. Tas būs jaunu uzvaru un jaunu iespēju laiks. Šiem cilvēkiem ir jāatver acis un jāskatās nākotnē, kā arī jānošķir svarīgais no butaforiskā. Ir pienācis laiks noteikt prioritātes un rīkoties. Var droši plānot nākotnes lietas, veikt mājas darbus, flirtēt, sazināties ar cilvēkiem. Tagad galvenais ir pabeigt jebkuru iesākto darbu. Šī nedēļa ir lieliski piemērota romantiskai atpūtai vai noslēgtai atpūtai. Ir jāieklausās savā sirdī, lai saprastu, ko tā vēlas.

Jaunava

Jaunavām vajadzētu atcerēties vienu vienkāršu patiesību par šo nedēļu un nakts gaismām, kas tajā valda: veiksme nesmaida divreiz. Ja rodas kāda laba iespēja, lai gūtu panākumus biznesā, darbā vai mīlas lietās, jums tā ir jāizmanto. Ir nepieciešams pārvarēt bailes un nedrošību, kā arī abstrahēties no apkārtējo cilvēku viedokļiem un domām, jo ​​starp viņiem var būt daudz ienaidnieku un nelabvēļu. Šīs zīmes pārstāvji var pēkšņi zaudēt interesi par to, ko viņi mīl, taču labāk neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus.

Svari

Iespējams, ka Svariem šonedēļ būs daudz jāstrīdas, taču  viņiem būs daudz vieglāk pārliecināt cilvēkus, ka viņiem ir taisnība, jo viņu pusē ir spēcīga Venēra. Galvenais šī labvēlīgā perioda aizliegums attiecas uz nākotnes plāniem. Jums nevajadzētu nevienam par viņiem stāstīt. Publiski runājot par plāniem, Svari var radīt problēmas. Planētas padarīs šīs Gaisa zīmes pārstāvjus runīgākus un atvērtākus, ko nevar nosaukt par sliktām īpašībām, taču ar vārdiem jābūt uzmanīgākam, jo ​​vienmēr var par daudz izpļāpāt. Tagad tas ir absolūti nepieņemami.

Skorpions

Skorpioniem šonedēļ jāuzmanās no cilvēkiem ar negatīvu enerģiju, bet pluss ir tas, ka šīs Zīmes pārstāvji šādus cilvēkus spēs atpazīt daudz vieglāk. Īpaši amuleti palīdzēs aizsargāties pret viņu postošo auru. Ja jūs neabstrahējaties no saziņas ar nepatīkamiem cilvēkiem, Skorpioni var pārvarēt iekšējo trauksmi. Šī iemesla dēļ zvaigžņu vērotāji iesaka šīs zīmes cilvēkiem pēc iespējas biežāk sazināties ar tiem, kas viņiem tic un kopumā ir optimistiski noskaņoti dzīvē. Tātad Skorpioni pasargās sevi no problēmām.

Strēlnieks

Strēlnieks šonedēļ nakts spīdekļi palīdzēs attīrīt čakras, kļūt garīgi stiprākiem un iegūt ticību labākajam. Tumšie laiki un melnā svītra jau ir beigušies, tāpēc pirmais solis ceļā uz laimīgu nākotni ir šī fakta apzināšanās. Zvaigžņu vērotāji ziņo, ka šonedēļ Strēlnieks varēs uzvarēt svarīgāko. Visu iespējamo uzvara ir uzvarēt sevi un savas bailes. Daudzi šīs Uguns zīmes pārstāvji varēs izlabot savu “tuneļa redzējumu”, kur viņi redz tikai šauru iespēju un notikumu loku. Viņu acis ieplešas. Tajā pašā laikā nāks spēks un gudrība.

Lasi arī: Pamanīju, kā vīramāte man kaut ko piebēra tējā, nolēmu pa kluso samainīt krūzes

Mežāzis

Venēra palīdzēs Mežāžiem atrisināt karmiskās problēmas, uzlabos garastāvokli un palielinās spēju pretoties negatīvismam. Laiks uzņemties grūtākos gadījumus, meklēt iedvesmu, iepazīt cilvēkus. Nedēļā no 8. līdz 14. maijam Mežāžiem būs nepieciešama spēja atrast līdzsvaru starp darbu un atpūtu. Jūs, protams, varat ar galvu ķerties klāt biznesam, taču tad nespēsiet pienācīgi izbaudīt šīs nedēļas labvēlīgo auru. Savukārt slinkums un pilnīga neizdarība arī tagad nav apsveicama, jo zem guļoša akmens ūdens netek. Jums ir jāstrādā, lai gūtu panākumus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šo nedēļu vajadzētu sākt ar sešu nepatīkamu dzīves patiesību apzināšanos, kas viņiem palīdzēs gūt veiksmi un pasargāt sevi no nepatikšanām. Ūdensvīram būs nedaudz vieglāk sazināties ar cilvēkiem, neskatoties uz retro-Merkūriju. Tas nozīmē, ka var mēģināt veidot komunikāciju un attiecības ar kolēģiem, draugiem, kā arī atrast jaunus biedrus un domubiedrus. Ikviens, kurš spēj pretoties kārdinājumam, būs laimīgāks. Šādiem Ūdensvīriem nebūs ko nožēlot, tāpēc viņi kļūs daudz dzīvespriecīgāki, optimistiskāki un gatavi dāvāt prieku citiem.

Zivis

Zivju nakts spīdekļi šajā laika periodā palīdzēs atrast savu likteni. Daudzi šīs Zīmes pārstāvji varēs saprast, kāpēc viņi dzīvo, kā viņi var palīdzēt citiem un nopelnīt daudz naudas. Galvenais laimes nosacījums ir neatlaidība, vēlme padarīt citu cilvēku dzīvi labāku, kā arī vēlme vienkārši izbaudīt notiekošo, jo svarīgs ir pats process, nevis mērķis. Venēra palīdzēs arī Zivīm iemācīties aizmirst skumjas. Šī ir ārkārtīgi svarīga prasme. Bez kura laimes sasniegšana būs vienkārši neiespējama.

Eksperti novēl visiem veiksmīgu nedēļu, spožu sauli virs galvas, siltumu un komfortu. Šis ir pārmaiņu laiks, tāpēc centies atbrīvoties no  domām un jūtām, kas neļauj tavā dzīvē ienākt labvēlīgām pārmaiņām. Atvērts laimei un optimismam.

COMMENTS

Leave a Comment