Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: neatlieciet neko uz vēlāku, savādāk nožēlosiet!

Lauva

Marss no 12. līdz 18. datumam mēģinās atgādināt Lauvām visu, ko viņi vēlas aizmirst. Tās varētu būt senas sūdzības un bailes. Nav nepieciešams dot vaļu savām domām. Domāt ir labi, bet ne tad, kad domas attiecas uz pagātni. Viņu nedēļas pozitīvā puse ir tāda, ka Lauvas varēs redzēt savu nesenā pagātnē pieņemto lēmumu sekas.

Jaunava

Jaunavām jebkura konfrontācija ar citiem cilvēkiem būs nepamatota un nepareiza. Strīdi un konflikti atņems daudz možuma un enerģijas. Tuvākajā laikā maz ticams, ka būs tik labvēlīgs periods, kāds tas bija pagājušajā nedēļā, taču zvaigžņu eksperti iesaka nezaudēt drosmi, jo spēcīgais Merkurs daļēji kompensēs pozitivitātes trūkumu no Venēras un Marsa.

Svari

Svariem mīlas attiecības nedēļas sākumā ies kalnup, bet pēc tam nedēļas beigās Venēras dēļ izgaisīs. Par kļūdām šajā jomā nevajag sev pārmest. Tāpat šajās septiņās dienās nevajadzētu labot vecas lietas. Gluži pretēji, labāk ir atbrīvoties no atkritumiem, tīrīt, pārkārtot, atjaunojot savas mājas enerģiju un nepārblīvējot telpu ar nevajadzīgām lietām.

Skorpions

Jau otrdien Skorpionus sagaida lielas grūtības darbā un darījumos. Labākā izeja no jebkuras sarežģītas situācijas ir domāt, domāt un vēlreiz domāt. Skorpioniem ļoti rūpīgi jāanalizē un jāplāno katrs spertais solis, tad iespējamie finansiālie un reputācijas zaudējumi būs minimāli. Kļūdas, kuras tagad nevajadzētu pieļaut, ir steiga un pārmērīga agresija.

Strēlnieks

Strēlniekiem nedēļa no 12. līdz 18. februārim tiks aizvadīta ar devīzi “divreiz nomēri, vienreiz nogriez”. Nekādā gadījumā nevajadzētu pieņemt lēmumus spontāni vai pamatojoties uz nepārbaudītiem datiem. Neskatoties uz kopējo nelabvēlīgo naksnīgo debesu ainu, Strēlnieki joprojām var palikt uzvarētāji un savu ambīciju dēļ sagrābt plaukstu lietās, darbā, biznesā un mīlestībā.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: sāciet gatavoties ilgtermiņa problēmām!

Mežāzis

Visticamāk, ka Mežāžiem šo septiņu dienu laikā būs jāupurē savi principi. Jā, tie galvenokārt ir ļoti disciplinēti cilvēki, bet disciplīna dažkārt nozīmē robežas un ierobežojumus. Iespējams, šis ir ideāls laiks, lai izmēģinātu kaut ko jaunu, dažādotu darba procesu un relaksāciju. Šonedēļ nevienam nevajag dot tukšus solījumus – tas ārkārtīgi negatīvi ietekmēs veiksmi.

Ūdensvīrs

Šo septiņu dienu laikā uz Ūdensvīriem attieksies likums “ko tu dod, to arī saņem”. Ja viņi sniegs cilvēkiem visu iespējamo palīdzību, viņi to saņems pretī. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka pat vissliktākais ienaidnieks var kļūt par tuvu Ūdensvīra draugu. Galvenais neaizmirst, ka viss ir iespējams. Vienīgā problēma ir tā, ka Marsa vājuma dēļ sagatavoties panākumiem būs daudz grūtāk nekā parasti.

Zivis

Patīkamu pārsteigumu sērija Zivīm beidzas. Zvaigžņu eksperti iesaka koncentrēties uz jautājumiem, kas steidzami jāpabeidz. Pārējo labāk pagaidām ielikt kādā tālākā atvilktnē. Zivju sestā maņa var pievilt pašā izšķirošākajā brīdī, tāpēc labāk uzticēties loģikai un dzīves pieredzei. Nedēļas beigās nav jābūt nogurušam. No piektdienas vairāk jāatpūšas un jābūt mazākai pārslodzei.

Atcerieties arī, ka ir lietas, par kurām nevajadzētu stāstīt citiem. Šo septiņu dienu laikā jūsu ienaidnieki un ļaundari var kļūt aktīvāki. Esiet modrs un esiet uzmanīgs. Veiksmi jums, veiksmīgu nedēļu un mierīgu nedēļu.

Leave a Comment