Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: centieties izvairīties no slinkuma, tad tiksiet pie laimes!

Lauva

Lauvām nevajadzētu pārkāpt kāda cita personīgo telpu vai uzspiest savu viedokli. Tas ir stabilitātes pamats laika posmā no 18. līdz 24. martam. Šonedēļ Lauvas, visticamāk, spēs atbrīvoties no kaites un slimībām. Riskantākā diena Lauvai ir 22.marts. Zvaigznes un planētas šajā dienā valdīs lielā disharmonijā. Pārējās dienās viss būs kārtībā. Lauvai veiksies un daudz jaunu iespēju darbā.

Jaunava

Visticamāk, Jaunavām izdosies atrast jaunu ienākumu avotu, jaunu hobiju, darbu un daudz jaunu draugu un mīlestības. Ir svarīgi meklēt atbalstu pie mīļajiem, īpaši, ja vēlaties atbrīvoties no raizēm, skumjām un šaubām. Ir arī vērts palīdzēt tuviniekiem attīrīties no šādām emocionālām slimībām. Saskarsmē jābūt diplomātiskākam.

Svari

Svariem Zvaigžņu eksperti tagad iesaka biežāk ieklausīties mīļotā un ģimenes viedokļos, lai neciestu sakāvi biznesā un darbā. Jums nav jādara viss tieši tā, kā saka jūsu partneris, bet jums joprojām ir jāieklausās. Tagad ir piemērots laiks atpūtai. Jūs varat paņemt atvaļinājumu. Ja iespējams, jums ir nepieciešams pareizi atpūsties. Varat doties ceļojumā, mainīt apkārtni, apmeklēt ģimeni un draugus citās pilsētās.

Skorpions

Skorpioni var sevi uzmundrināt ar saziņu un jaunām paziņām. Kāds pat varēs atrast dvēseles palīgu, taču tāpēc ir vērts biežāk doties ārā. Šī būs lieliska nedēļa iepirkšanās veikšanai. Nedēļas sākumā Skorpionu iespējas veiksmīgi iegādāties kaut ko dārgu palielināsies daudzkārt. Svarīgus lēmumus darbā labāk pieņemt arī nedēļas sākumā. Intelektuālais darbs būs produktīvāks.

Strēlnieks

Strēlniekiem vēlams biežāk pavadīt laiku svaigā gaisā – apgādāt smadzenes ar skābekli, lai to darbs būtu efektīvāks. Labs miegs palīdzēs atsākt prātu un atjaunot spēkus, tāpēc rutīnas uzturēšana ir vēl viens svarīgs punkts. Nepalaidiet garām iespēju mainīt apkārtējo vidi. Tagad Strēlniekam ir nepieciešams pēc iespējas vairāk distancēties no visa blāvā un pelēkā.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: neļaujieties bēdām, nedēļas otrā puse atnesīs prieku!

Mežāzis

Šī nedēļa būs neticami silta un patīkama, taču lielāka komunikācija ar laipniem un patīkamiem cilvēkiem palīdzēs to padarīt vēl labāku. Var būt sadzīviska rakstura grūtības, taču tās var pārvarēt ar ģimenes saliedētības palīdzību. Nedēļas beigas nebūs tik rožainas: piektdien Strēlnieks var izjust zināmu spriedzi komunikācijā Marsa negatīvisma dēļ.

Ūdensvīrs

Nedēļas beigās Ūdensvīri kļūs aizdomīgāki un aizkustinošāki, tāpēc labāk rūpīgi sekot līdzi savām darbībām un vārdiem, lai netīšām neaizvainotu mīļoto. Nedēļas nogales nav labākais iepirkšanās laiks: iespējams, ka Ūdensvīri nebūs apmierināti ar saviem pirkumiem. Zvaigžņu eksperti arī iesaka Ūdensvīriem atklāt savas galvenās stiprās puses, nevis labot trūkumus.

Zivis

Zivīm būs daudz vieglāk apkopot un strukturēt no ārpuses saņemto informāciju. Ir ārkārtīgi svarīgi mīlestībā un darbā saprātīgi novērtēt pašreizējo situāciju un tikai tad pieņemt svarīgu lēmumu. Zivīm būs daudz laika lēmumu pieņemšanai, taču labāk to neatlikt uz piektdienu un brīvdienām, jo ​​Marss sajauks visas kārtis. Visas svarīgās lietas jāpabeidz pirmajās trīs dienās.

Šonedēļ Zvaigžņu eksperti arī iesaka mums visiem koncentrēties uz enerģiju zogošu lietu izņemšanu no mājām. Labvēlīgais periods nebūs mūžīgs, tāpēc ir svarīgi sagatavoties tā beigām. Pirmā melnās svītras nots jūtama jau piektdien. Veiksmi un mierīgu vēju.

Leave a Comment