Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. augustam: lielas nepatikšanas naudas, darba un komunikācijas jomās

Lauva

Lauvai būs daudz mazu un nepatīkamu grūtību. Visiem, kas pieraduši, ka biznesā viss iet kā ar karstu nazi caur sviestu, vajadzētu pārslēgties uz piesardzības režīmu.

Ir svarīgi iepriekš plānot lietas un pārtraukt riskēt. Šonedēļ šampanieti dzers tikai tie, kuri izrāda tālredzību un zina, ko dara. Ārkārtas darbības neradīs tikai galvassāpes.

Jaunava

Jaunavām nenogurstoši jāstrādā. Visu viņu pūļu augļi kļūs pamanāmi daudz vēlāk, taču nepazudīs un nesastrīdēsies laikā un telpā.

Īpaši svarīgi būs centieni, ko Jaunavas novirzīs, lai palīdzētu mīļajiem un draugiem. Jums arī jābūt uzmanīgākam pret likteņa pazīmēm.

Visā ir skaistums un simbolika, bet ne visi to spēj saskatīt. Jaunavas ir cilvēki, kuri labāk nekā citi redz slepenās zīmes.

Svari

Ja pie apvāršņa parādās problēmas un tām vajadzētu būt gandrīz visiem Svariem, tad viņiem būs jārīkojas izlēmīgi un drosmīgi.

Ieradums novelt atbildību uz citiem cilvēkiem var maksāt Svariem veiksmi.

Nedēļa no 5. līdz 11. augustam nav stabilitātes cietoksnis, taču tā var kļūt diezgan patīkama uz beigām, ja Svari neizdarīs ko tādu, ko viņi nevar izdarīt vai kas nav viņu grafikā.

Skorpions

Skorpioni ir improvizācijas meistari visā, kas saistīts ar dzīvi un pēkšņām grūtībām, taču šajās septiņās dienās zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem turēt zirgus un sākt izmantot pārbaudītas metodes.

Arī Skorpioni jutīs, ka viņiem vairs nav stimula pilnveidoties, taču tas tā nav. Šeit galvenais ir vienkārši gaidīt. Motivācija mācīties un pilnveidot savas prasmes nāks nedaudz vēlāk.

Strēlnieks

Strēlniekam biežāk jāveic patīkami darbi. Dažiem tie ir mājsaimniecības darbi, bet citiem tas ir darbs. Ir jādara kaut kas, kas vienlaikus ir noderīgs, patīkams un svarīgs.

Tas ir vienīgais veids, kā izvairīties no trakiem šajā grūtajā laikā. Zvaigžņu eksperti arī iesaka nevienam nedot tukšus solījumus.

Meli un izlikšanās ar Strēlnieku var izspēlēt ļoti nežēlīgu joku, kas nākotnē novedīs pie pilnīgi negaidītām un neptīkamām sekām.

Mežāzis

Mežāžiem jārisina jautājumi, kuros viņi ir viskompetentākie. Tas palīdzēs viņiem neizdegt finansiāli un netērēt vairāk enerģijas, nekā viņiem ir pašlaik.

Lasi vēl: Kabaču vinegrets ar siļķi – jūs noteikti nekad neesat mēģinājis šādu delikatesi

Komunicējot ar jebkura vecuma un tuvības pakāpes cilvēkiem, ir vērts atteikties no viņu ierastā cinisma.

Arī Mežāži ir nihilisti, taču šonedēļ jāiemācās ieklausīties cilvēkos un rīkoties saskaņā ar neizteiktiem likumiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jāatliek jebkādas iniciatīvas, kļūstot mazāk aktīviem. Jā, enerģijas joprojām būs daudz, jo Venēra ir spēcīga, taču fakts ir tāds, ka tā var būt steidzami nepieciešama, ja rodas kādas nepatikšanas.

Jums ir jābūt pilnā kaujas gatavībā, cenšoties atvairīt likteņa un ienaidnieku uzbrukumus. Šī nedēļa nav vajadzīga, lai pārsteigtu citus, bet gan lai pilnveidotu sevi.

Zivis

Zivīm noteikti nevajadzētu apspriest savas finansiālās lietas, mīlas attiecības un ģimenes attiecības ar svešiniekiem.

Zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes cilvēkiem novērst uzmanību no domām par rezultātu un iegrimt darba procesā. Tas attiecas uz visu – komunikāciju, mīlestību, mājas darbiem, vaļaspriekiem.

Ja Zivju rīcību nediktēs ārējā ietekme, to īstenošana kļūs par patīkamu procesu.

Esiet ārkārtīgi uzmanīgs komunikācijā, jo Merkurs retro fāzē nozīmē toksisko cilvēku skaita pieaugumu. Atcerieties  trīs pazīmes, kas liecina par cilvēku ar sliktu enerģiju identificēšanu. Jums tie patiešām būs vajadzīgi. Mēs vēlam jums veiksmi un labu laiku.

Leave a Comment