Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: ne visiem nedēļa iesāksies patīkami!

Lauva

Lauvām par katru cenu jāpabeidz svarīgas lietas. Nedēļas beigās Lauvām būs jāizdara pēdējais grūdiens, kas palīdzēs samazināt distanci starp viņiem un konkurentiem. Vientuļajām Lauvām, kuras meklē mīlestību, tagad labāk ir pilnībā koncentrēties uz darbu. Lauvas ar ģimenēm var mēģināt gūt panākumus gan komunikācijā ar mīļajiem, gan biznesā un darbā. Tam nevajadzētu radīt nekādas problēmas.

Jaunava

Šī nedēļa Jaunavām nesīs gandarījumu, pozitīvismu, labu garastāvokli un veiksmi. Tuvāk piektdienai šis pozitīvisms ievērojami pieaugs. Brīvdienās vari kļūt nedaudz slinkāks un nodoties nekā nedarīšanai. Pastāv liela varbūtība, ka nevēlēsities strādāt nedēļas nogalē, tāpēc viss jāpadara līdz piektdienai. Pa ceļam vari mēģināt iepazīties ar jauniem cilvēkiem – tas ļoti noderēs.

Svari

Svariem jāuzrauga sava veselība un tas, ko viņi ēd – nedrīkst lietot stipros dzērienus, lieki treknus ēdienus, ātrās uzkodas un citas nepatīkamas lietas. Šis būs lielisks laiks mācībām, kā arī darbam, kas prasa neatlaidību un gribasspēku. Ja jums ir slikts garastāvoklis, varat doties iepirkties vai mainīt apkārtni. Šonedēļ vari droši doties garos ceļojumos un veikt mājas remontdarbus. Galvenais ir tikai sākt.

Skorpions

Skorpionu finansiālā dzīve turpinās uzplaukt. Dzīvsudraba un Marsa enerģijas joprojām spiež uz jauniem sākumiem. Ja pēkšņi viss apkārt šķiet pelēks un kaut kā blāvi, tad tas būs signāls, ka ir pienācis laiks kaut ko mainīt, turklāt steidzami, jo no nākamās nedēļas to nebūs iespējams izdarīt efektīvi. Ikvienam, kurš, gluži pretēji, ir pārāk nervozs, labāk virzīt savus spēkus pareizajā virzienā – nodarboties ar sportu.

Strēlnieks

Šis ir vienlīdz labs laiks mīlas lietām, kā arī finanšu un darba lietām. Zvaigznes un planētas palīdzēs Strēlniekam cīņā pret kaitīgajiem ieradumiem un palīdzēs garīgajā un intelektuālajā attīstībā. Tāpat šīs zīmes cilvēki varēs pārskatīt dažus savas uzvedības aspektus un attieksmi pret dzīvi. Droši vari turpināt meklēt sevi, jo no 5. līdz 11. februārim gaidāms iedvesmas virsotne.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2024. gada februārī

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: izmantojiet šo laiku produktīvi un izvērtējiet, kas jums ir svarīgi!

Mežāzis

Mežāžiem nevajadzētu noraidīt draugu un mīļoto emocionālo un finansiālo atbalstu – tas viņiem noteikti būs vajadzīgs. Laimīgākie un laimīgākie Mežāži šonedēļ ir tie, kuri spēj savaldīt emocijas. Diplomātija ir viņu galvenais ierocis cīņā par vietu saulē. Vēl viena svarīga lieta būs pacietība, kuras Mežāžiem dažkārt pietrūkst. Zvaigžņu eksperti iesaka uz negatīvismu neatbildēt ar negatīvismu. Vairāk pacietības nozīmē lielākas izredzes gūt panākumus.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīram veiksies. Taču arī tagad finansiālā piesardzība nebūs lieka. Jūs varat tērēt tik daudz, cik jums nepieciešams, bet tikai tad, ja tas patiešām ir nepieciešams. Nav nepieciešams aizņemties naudu, arī nav nepieciešams nevienam aizdot. Ūdensvīriem sevi jāiztēlojas kā plēsējus, kas gaida īsto brīdi uzbrukumam. Šis uzvedības modelis ir lieliski piemērots darbam, biznesam un mīlestībai.

Zivis

Zivīm nav jābūt apmierinātām ar to, kas viņām ir, taču arī nav jābūt pārāk mantkārīgām – tas noteikti nenāks par labu. Mīlestībā svarīgi izrādīt mazliet romantikas, jo silti mirkļi sasildīs tavu dvēseli un palīdzēs pārvarēt jebkādus šķēršļus vai problēmas saziņā ar savu otro pusīti. Zivīm jāpārtrauc domāt par diviem, lai atbrīvotos no nepatikšanām.

Lai jūsu vēlmes un sapņi piepildītos biežāk, īpaši tik labvēlīgos laikos, iesakām iepazīties ar  iemesliem, kāpēc tas nenotiek. Varbūt jūs darāt kaut ko nepareizi. Strādājiet pie sevis un atcerieties, ka pašattīstība ir pastāvīgs process. Veiksmi un veiksmi jums.

Leave a Comment