Zvaigžņu prognoze no 2023. gada 23. līdz 29. janvārim

Lauva

Iespējams, ka Lauvu dzīvē pēdējā laikā notiek daudz notikumu, kas viņus satrauc. Šonedēļ no 23. līdz 29. janvārim Lauvām dzīve kļūs vieglāka. Sāks notikt patīkamākas lietas, līdz ar to garastāvoklis lēnām uzlabosies. Daži ienaidnieki sāks duļķot ūdeņus, apkārtējiem izplatot nepatiesu informāciju par Lauvu, taču jums nevajadzētu uz to reaģēt. Liktenis par viņiem parūpēsies. Zvaigžņu eksperti iesaka Lauvas cilvēkiem biežāk sekot  Visuma zīmēm, norādot, ka viņi atrodas strupceļā. Tas palīdzēs nedaudz izgaismot notiekošo.

Jaunava

Jaunavām, iespējams, pārskatāmā pagātnē ir bijušas diezgan daudz lipīgu situāciju. Ja šīs zīmes cilvēki patiesi vēlas beigt uztraukties, viņiem jācenšas noņemt negatīvo enerģiju ar īpašu augu uzlējumu palīdzību. Ir arī noderīgi vienkārši runāt ar cilvēkiem, kuriem jūs uzticaties. Šis ir laiks, kad jāizkāpj no komforta zonas un jārīkojas. Pārmērīga aktivitāte var būt neauglīga, tāpēc vēlams nepārpūlēties un nebūt pārāk dedzīgam. Pretējā gadījumā jūs būsiet vīlušies.

Svari

Svari šonedēļ, visticamāk, vēlēsies vairāk strādāt un darīt lietas. Tas ir apsveicami, tomēr nevajadzētu aizmirst arī par atpūtu. Labākās brīvdienas būs mājās, kur varat palasīt grāmatu, tērzēt ar radiem, uzaicināt draugus vai noskatīties kādu jauku filmu. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Svariem nemeklēt slēpto nozīmi visā notiekošajā, jo tās vienkārši nebūs. Varat mēģināt ieturēt nelielu pauzi biznesā, dodoties nelielā atvaļinājumā. Tas būs labākais risinājums tiem, kas jūtas ļoti noguruši.

Skorpions

Skorpioniem labāk uz visu notiekošo paskatīties no malas un izdarīt attiecīgus secinājumus. Svarīgus lēmumus var pieņemt tikai tad, ja problēmas nevar ignorēt. Ja iespējams, jums ir vairāk jādomā un mazāk jāriskē. Lai uzlabotu mājas enerģiju, jums ir jāatbrīvojas no  lietām, kas to pasliktina. Arī sakopt nenāk par ļaunu. Skorpioniem vajadzētu izkļūt no lietu biezuma, ja viņiem šķiet, ka viņiem nav spēka pretoties satricinājumiem. Ja šie spēki ir, tad labāk tos atdot ģimenes labā.

Strēlnieks

Strēlniekam nedēļas sākumā, visticamāk, būs nepieciešama enerģijas aizsardzība, jo apkārt var būt daudz toksisku cilvēku. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka šobrīd noteikti nav vērts uzticēties visiem. Iespējams, ka Strēlnieki spēs atrast iepriekš pazaudētas lietas, kā arī atjaunot uzticību un cieņu draudzībā vai mīlestībā. Šīs zīmes cilvēki domā, ka viņiem vienmēr ir taisnība, bet tas tā nav. Šādos laikos vislabāk ir apšaubīt savus lēmumus, lai pirms rīcības varētu padomāt. Tas būs galvenais nosacījums panākumu saglabāšanai un vairošanai.

Mežāzis

Mežāži laika posmā no 23. līdz 29. janvārim savā ceļā var saskarties ar sarežģītām dilemmām, taču nakts gaismekļi viņiem palīdzēs pieņemt svarīgu lēmumu. To var izdarīt ātrāk, izmantojot īpašus trikus, par kuriem mēs runājām iepriekš. Tagad svarīgākais ir nerīkoties pārsteidzīgi. Šis ir labs laiks, lai mēģinātu mainīties no iekšpuses. Jūs varat apgūt jaunu kursu biznesā un mēģināt atrast jaunu motivācijas un entuziasma avotu. Bezdarbība šādā vienlaikus labvēlīgā un grūtā periodā novedīs Mežāžus uz regresu.

Lasi arī: Kāpēc neizdodas mainīt dzīvi: 6 iemesli, kas traucē laimei

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jāpieskaņojas pārmaiņām, tad tās noteikti ienāks viņu dzīvē. Iespējams, ka viņu dzīvē parādīsies jauns mainīgais. Tas var būt jauns draugs vai biedrs, jauns darbs, hobijs. Ja Ūdensvīri tiecas pēc vientulības, viņi var zaudēt. Šis ir laiks, kad mēģināt kopīgi risināt problēmas. Nenāk par ļaunu arī būt mazam novērotājam. Iespējams, ka Ūdensvīri sev apkārt spēs pamanīt ko ļoti svarīgu un interesantu. Šonedēļ tik un tā būs daudz noderīgas informācijas avotu.

Zivis

Zivīm, kuras nevar kaut ko mainīt sevī un savā dzīvē, vajadzētu nedaudz piebremzēt. Ir iemesli, kas neļauj jums mainīt apkārtējo realitāti, tāpēc jums ir jāanalizē sava uzvedība un viss, kas notiek apkārt. Ja pēkšņi kaut kas noiet greizi, ir svarīgi atcerēties, ka neveiksmes vienā jomā palīdzēs gūt panākumus citā. Nakts spīdekļi centīsies izlīdzināt cilvēku izredzes gūt panākumus, lai Zivīm nebūtu jādomā, ka tās ir izteiktas autsaideras. Gluži pretēji, Visums var viņas sagatavot kaut kam grandiozam.

COMMENTS

Leave a Comment