Zvaigžņu zīmes: kurš ir melis un kurš ne par kādu cenu nespēs samelot

Lauvas reti melo personīga labuma gūšanai. Viņiem galvenokārt patīk melot prieka pēc vai tad, kad viņiem ir garlaicīgi. Lauvas ir lieliski stāstnieki un savos stāstos bieži izmanto nelielu viltību. Bet, ja viņi melo plaši, ir ļoti grūti viņus noķert. Visu Lauvu teikto nepatiesību rūpīgi atceras, lai netiktu caurdurtas.

Jaunavas bieži ķeras pie meliem, taču viņu ilgā nemitīgo melu pieredze nepadara viņas par virtuoziem šajā jautājumā. Viņu melus viegli atpazīt pēc viņu uzvedības. Parasti melīgās Jaunavas ir ļoti noraizējušās, kad viņi melo. Jā, un Jaunavas meli bieži ir nepārdomāti un spontāni, kas uzreiz kļūst skaidrs.

Svari bieži melo paši sev. Viņiem nav tik viegli samierināties ar dažiem apstākļiem, tāpēc viņi spēj izdomāt sev kaudzi pasaku, kas viņus nomierina. Svari saviem mīļajiem nemaz nemelo, jo uzreiz tiek pieķerti melos. Svari ir spēcīgi intrigās un lielos maldos. Un melošana uz niekiem nav viņu trumpis.

Skorpioni melo, lai saglabātu savu tēlu. Ar saviem meliem viņi vēlas cilvēkos izraisīt apbrīnu un interesi. Un, ja viņiem netic, tad viņi no visa spēka cenšas pierādīt, ka viss teiktais ir tīra patiesība. Skorpioni necietīs, ja kāds viņus pieķers melos, tāpēc melo ļoti ticami.

Strēlnieki melo, bet paši nesaprot, kāpēc. Dažreiz viņu meli ir tik banāli un sīki, ka apmulsina apkārtējos cilvēkus. Viņi var viegli atsaukt savus vārdus, ja jūt, ka tie pamazām sāk atklāties. Savos melos Strēlnieki gandrīz nekad nenonāk līdz galam.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Mežāži var būt neatlaidīgi meļi. Parasti viņi melo, lai apsteigtu visus un parādītu savu augsto sociālo statusu. Ja dzīvē kaut kas Mežāzim neder, tad viņš, pateicoties meliem, drosmīgi izpušķo savu būtni. Šī zvaigznāja cilvēkiem ir svarīgi sekot līdzi tiem, kas atrodas viņa sociālajā lokā, un, ja tas notiks, tad Mežāži noteikti izmantos melus.

Ūdensvīri nav kaut kas tāds, kas melotu, drīzāk viņi vienkārši nesaka daudz. Viņi uzskata, ka viņu dzīve neinteresē nevienu, izņemot viņus pašus, tāpēc viņi neiedziļinās savas dzīves detaļās un necenšas kaut kā izpušķot teikto. Ūdensvīri var melot tikai tad, ja kāds viņus nokaitina.

Zivis nevar saukt par meliem. Lai gan viņi bieži melo, viņu meliem nav nekādu ļaunu nolūku. Zivīm patīk fantazēt un domāt par vēlmēm. Viņi dzīvo savu ilūziju pasaulē un tāpēc viņiem bieži nākas stāstīt citiem par to, kas patiesībā nav.