Zvaigžņu zīmju enerģētiskās īpašības, kas pareizi izmantotas, var padarīt jūs veiksmīgus

Lauva

Salīdzinot ar Aunu, Lauvas enerģija ir atturīgāka, taču viņi joprojām ir līdzīgi. Šīs Zvaigžņu zīmes enerģija ir vērsta uz personīgo izaugsmi. Tas palīdz atklāt viņu vēlmes, mērķi, talantus. Tomēr enerģija ir jāsaglabā, pretējā gadījumā Lauvas pārstāj tiekties un kļūst nomāktas. Lai to izdarītu, jums jādara tas, kas jums patīk, jāatklāj savas radošās spējas, nevis jāstāv vienā vietā. Iegūstot enerģijas noturību, Lauvas varēs gūt panākumus pēc iespējas īsākā laikā .

Jaunava

Šīs zīmes enerģētiskā iezīme ir vērsta uz materiālās labklājības gūšanu. Jaunavām piemīt apdomība un spēja gūt labumu. Enerģija palīdz viņiem atrast sev visnoderīgāko nodarbošanos un ieņemt vietu zem saules. Tomēr Jaunavām trūkst harmonijas ar savu iekšējo pasauli , un vēlme iegūt visu naudu kavē viņu personīgo izaugsmi. Ir vērts ļaut sev atpūsties un ne tik cītīgi tiekties pēc materiālās bagātības, vairāk laika veltīt garīgajiem aspektiem.

Svari

Iekšējā enerģija, kas izplūst no Svariem, ir līdzīga Dvīņu mainīgajam uzņēmumam. Taču viņa ir miermīlīgāka un līdzsvarotāka, virzot šo Zvaigžņu zīmi harmonijā ar sevi un citiem. Viņu vitālā enerģija spēj uzkrāties un saglabāt spēkus. Svari zina, kā pareizi tērēt savas rezerves, lai sasniegtu savus mērķus. Šī Zvaigžņu zīme, varētu teikt, gūst panākumus un labklājību bez īpašas piepūles, un to var noturēt ar savai stihijai atbilstoša talismana palīdzību .

Skorpions

Skorpionu enerģētiskā iezīme ir tāda, ka viņi spēj pārdzīvot jebkurus likteņa triecienus. Viņu iekšējai enerģijai nav robežu, tā ir gandrīz neizsmeļama. Noķerta sarežģītās situācijās, šī zvaigžņu zīme var veicināt tās vitalitāti, lai atgūtos no smagas emocionālas pārslodzes. Pat ar slimībām un fiziskām traumām Skorpioniem palīdz tikt galā ar savām enerģētiskajām spējām. Skorpioni bieži cieš no apspiestām emocijām, kuras viņi slēpj dziļi sevī. No tā ir jāatbrīvojas un jādod sajūtām izeja, jo viss enerģijas potenciāls tiek tērēts tikai “brūču laizīšanai”.

Strēlnieks

Strēlnieka enerģija ir vērsta uz uzmanības piesaistīšanu. Viņi ar cilvēku palīdzību var sasniegt daudz, viņu idejas spēj aizdedzināt masas un mainīt ierasto dzīves gaitu. Strēlnieku raksturo zinātkāre, inteliģence, jaunu lietu apgūšana. Jā, un šī Zvaigžņu zīme prot pārvaldīt savu iekšējo enerģiju apzinātāk nekā Auns. Tomēr Strēlniekiem pietrūkst mājiena: jānorāda darbības veids, un tad viņi spēs maksimāli izmantot savas enerģētiskās iespējas savu mērķu sasniegšanā.

Lasi arī: Kā uzzināt topošā vīra vārdu pēc sava dzimšanas datuma

Lais arī: Izmaiņas zvaigžņu zīmēs: jauni datumi: pārbaudi vai tas atbilst tev

Mežāzis

Mežāžu enerģētiskās spējas ir vērstas uz veselības saglabāšanu. Šī Zvaigžņu zīme spēj saglabāt vitalitāti sevī un netērēt enerģiju līdz brīdim, kad apstākļi kļūst kritiski tās labsajūtai. Pārsteidz arī tas, ka Mežāži neizmanto savu enerģiju, un tā var uzkrāties gadu gaitā, un galu galā kļūt labvēlīga un radoša. Taču šai Zvaigžņu zīmei periodiski vajadzētu pievērsties iekšējiem resursiem un tērēt tos ne tikai veselības uzturēšanai, bet arī dažādu labumu iegūšanai.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra iekšējā enerģija izpaužas rīcības, domu, uzskatu brīvībā. Šī ir vienīgā Zīme, kas smacē ierobežojumos un noteikumos. Viņi cenšas atbrīvoties no jebkādām atkarībām un saistībām. Ja Ūdensvīri pareizi izmanto enerģiju, viņi var sasniegt nepieredzētus augstumus zinātnē, radošumā un sevis izzināšanā. Viņu drosme, oriģinalitāte un radošums, ko dāvā daba, spēj viņus paaugstināt sabiedrībā. Tomēr viņi ne vienmēr var virzīt enerģijas spējas pareizajā virzienā, kas izraisa  spēku nelīdzsvarotību un neparedzamas darbības, kas noved pie neveiksmēm.

Zivis

Enerģijai, kas nāk no Zivīm, piemīt spēja pārveidoties par kaut ko skaistu – parasti mākslu. Šai Zvaigžņu zīmei ir jūtu, domu un darbību dziļums. Tie ir nesaprotami un noslēpumaini, bet tajā pašā laikā tie joprojām ir svarīga sastāvdaļa sabiedrībā. Zivju enerģētiskās spējas atalgo viņām ar spēju emocionālos pārdzīvojumus pārvērst skaistos vārdos, perfektos attēlos un valdzinošā mūzikā. Tomēr daudzi no viņiem apglabā savu talantu un nedod brīvību emocijām, kas noved pie vitalitātes samazināšanās.

Ikvienam ir enerģijas spējas. Katrai Zvaigžņu zīmei ir sava, tās nevar iedalīt vājajās un stiprajās, jo tās ir individuālas un izpaužas dažādās izpausmēs. Galvenais ir zināt, kam tērēt enerģiju, lai gūtu panākumus, lai spētu saglabāt možumu un laicīgi to papildināt.

Leave a Comment