Ko darīt, ja zvaigžņu prognozes ir pretrunā viena otrai

Ļoti bieži mēs lasām zvaigžņu prognozes, kuros ir zināmas pretrunas. Daži autori un zvaigžņu eksperti saka vienu, bet citi kaut ko citu. Eksperti stāstīja, kā būt šādās situācijās.

Kāpēc neatbilstības prognozēs ir normāla parādība

Fakts ir tāds, ka zvaigžņu zinātne nav tāda precīza zinātne kā matemātika. Ir zināmas patiesības par planētu uzvedību un to enerģiju, taču zvaigžņu eksperti ne vienmēr atsevišķus notikumus interpretē vienādi. Gadās, ka kāds ar planētu saistītās problēmas eksperts uzskatīs to par iespēju noteiktām zīmēm, bet kāds pamanīs tikai grūtības. Tas ir diezgan normāli.

Lasi arī: Augu aizstāvji no ļaundariem jeb augi, kas piesaista veiksmi, naudu un mīlestību

Lasi arī: Personīgā prognoze pēc vārda un dzimšanas datuma: uzzini savu likteni

Vienīgā problēma ir kā ar to tikt galā . Jūs nekad neuzzināsiet, kura zvaigžņu prognoze ir pareiza un kura nepareiza, kamēr nepārbaudīsit. Paskatieties, kura no prognozēm trāpīja vairāk, taču arī šeit neesiet pārāk kategorisks. Reizēm gadās, ka zvaigžņu eksperti vienkārši kļūdās, bet viņu turpmākās prognozes ir precīzākas un atbilst realitātei.

Tāpat neaizmirstiet, ka pasaule nav statiska. Ir miljons dažādu variāciju, kā notikumi risināsies . Nejaušībai ir nozīme, tāpēc varat to ignorēt. Varbūt, ja viss noiet greizi. Kā jau varēja gaidīt, tā nebūt nav zvaigžņu ekspertu kļūda, bet tikai nelaimīga sakritība. Problēma ir tāda, ka ir gandrīz neiespējami pārbaudīt, vai tā ir taisnība.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment