Zvaigžņu zīmju pārstāvji un alkohols: ar kuru no tiem ir nevēlams dzert?

Lauva

Lauva nav bīstams – iedzert ar viņu ir diezgan patīkami, taču agri vai vēlu pienāk brīdis, kad viņu vienkārši nav iespējams apturēt stāstos par sevi. Viņš sāk visus kaitināt ar saviem “svaigajiem” stāstiem un ne par ko neapstāsies.

Jaunava

Jaunava ir ļoti atbildīga – ar viņu vienmēr var iedzert. Viņa nekad nedzers sevi bezsamaņā, un no rīta viņa sakārtos māju, atgādinot visiem dzeršanas biedriem, ka ārpasaule joprojām pastāv. Bet viņas agrā pamošanās un kaitinošā gaismas, gāzes, ūdens un visa, ko var ieslēgt, ieslēgšana pilnībā neļaus jums pietiekami gulēt.

Svari

Svari ir cilvēki, ar kuriem ir labi iedzert. Tie nav bīstami, ļoti saldi un patīkami, jo dzerot atsakās no vērtējošās pasaules uztveres. Svari mīl visus, bet no rīta viņi ir neizpratnē par to, kāpēc viņi apskāva to, kuru ienīst.

Skorpions

Nekad nedzeriet sevi bezsamaņā ar Skorpionu! Tas ir bīstami veselībai, reputācijai un pašcieņai. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem patīk vērot, kā cieš apkārtējie piedzērušies cilvēki, un tad viņi to atkārto prātīgā stāvoklī, atgriežoties realitātē.

Strēlnieks

Strēlnieki ļoti bieži ir neatlaidīgākie dīgļi, tāpēc dzeršana kopā ar viņiem ir visdrošākā. Vienīgais brīdinājums ir nekad nestrīdēties ar piedzērušos Strēlnieku. Tas ir bīstams dzīvībai un beidzas neparedzami pat viņiem pašiem.

Lasi arī: Kā izvēlēties vīraka kociņus, piesaistot mīlestību un bagātību

Lasi arī: Lietotu lietu enerģija: kādas ir lietotu apģērbu briesmas

Mežāzis

Alkohola lietošanas laikā Mežāzis nav bīstams, tāpēc galvenās briesmas var pārņemt no rīta. Mežāži atceras pilnīgi visu, kas ar viņiem noticis. Tāpēc esiet uzmanīgi, ko sakāt un ko ar to darāt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ārkārtīgi nekaitīgi, ļoti patīkami, taču, tiklīdz viņi sajūt vismaz nelielu reibumu, viņi dodas gulēt. Ja vēlies sarīkot ballīti dzērumā visgarlaicīgākajā veidā, aicini uz to tikai Ūdensvīru.

Zivis

Zivis + alkohols = briesmas. Bēg no viņiem, jo ​​viņu emocijas mainās gaismas ātrumā. Alkohols bieži padara viņus par interneta zvaigznēm, tāpēc nedzeriet pārāk daudz kopā ar viņiem, ja vien nevēlaties būt kopā ar viņiem videoklipā.

Alkohols ietekmē mūsu prātu, mainot ne tikai mūsu garastāvokli, bet arī mūsu skatījumu uz pasauli. Esi uzmanīgs un zini, kad apstāties – tad tevi gaida veiksme, kā arī sirdsmiers tavai dzīvībai un veselībai. Ja jūs joprojām esat piedzēries vai nolēmāt nopietni piedzerties, izvairieties no kontakta ar Auniem, Zivīm un Skorpioniem.

Leave a Comment