Zvaigžņu zīmju pārstāvju netikumi un vājības

Lauva

Jūs nezināt, kā iejusties citu cilvēku vietā, tāpēc dažreiz varat šķist vienaldzīgs vai pat bezsirdīgs. Lauvas vienmēr vēlas, lai viss būtu tā, kā viņi vēlas, bet nedomā par to, ko tas varētu nozīmēt citiem. Šis “godīgais” savtīgums var izspēlēt nežēlīgu joku, vēršoties jums par sliktu.

Jaunava

Jaunavas vājums ir veiksme, bet ātri. Viņam vajadzētu nākt pie jums pārāk ātri, lai jūs nepamestu savu iecienīto biznesu. Tik daudzas Jaunavas atsakās no tā, kas viņiem patīk, tikai tad, kad redz problēmas, lai gan ir viena soļa attālumā no mērķa.

Svari

Svari bieži ir slinki, un tāpēc jūsu vājība ir bezrūpīga dzīve. Jūs nekad nevēlaties neko mainīt, tāpēc jūs bieži atliekat lietas uz pēdējo brīdi. Galu galā Svariem ir grūti piespiest sevi kaut ko darīt.

Skorpions

Emociju pārvaldīšanu varat uzskatīt par savu spēku. Jums patīk veikt eksperimentus ar cilvēkiem un arī vadīt tos visdziļākajā līmenī. Tas kaitina citus, un, ja viņi ir pietiekami gudri, lai pamanītu, jūs varat padarīt sevi par īstu ienaidnieku.

Strēlnieks

Strēlnieki bieži ir kaitinoši ar savu mainīgumu. Viņi vienkārši dzīvo citā pasaulē, dīvainākā, intensīvākā, nevaldāmākā. Vienkārši sakot, viņiem ir vājība būt visur un vienmēr un būt pašiem labākajiem.

Lasi arī: Iepriekšējās dzīves pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Dvīņu zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Mežāzis

Mežāži ir līdzīgi Jaunavām ar saviem trūkumiem, taču atšķiras arī ar savu tieksmi pēc darba. Jums ir tikai darbs un bizness, un ģimene ir otrajā plānā, kas nav ļoti pareizi un ne pārāk patīkami. Ja kaut kas jums neder, tad mazgājiet rokas, un problēmas risinājums paliek viena soļa attālumā no jums.

Ūdensvīrs

Cilvēkus sanikno jūsu “erudīcija”, kas viņus sanikno. Fakts ir tāds, ka jums patīk absorbēt informāciju, uztvert to pēc patiesības un aizstāvēt savu viedokli strīdos līdz pēdējam elpas vilcienam. Jūs kaut ko lasāt internetā un uzskatāt sevi par ekspertu.

Zivis

Jūs vienmēr esat atkarīgs no kaut kā vai kāda. Tas ir jūsu galvenais netikums, kas var pārvērst jūs par alkoholiķiem, narkomāniem vai atkarīgām personām. Vienmēr atcerieties būt uzmanīgiem.

Iepriekš rakstījām par Zvaigžņu zīmju tumšajām pusēm. Šis raksts var papildināt informāciju par to, kādi ir katra no mums netikumi. Lai Visums ir laipns un labestīgs pret jums. Esiet laipns pret viņu.

Leave a Comment