Esiet ļoti uzmanīgi šajās 5 dienas 2024. gada jūnijā: iespējamība saskarties ar nepatīkamām, negaidītām situācijām paaugstināsies!

Šīs piecas dienas ir periodi, kuros nevajadzētu riskēt, jo nakts gaismekļi ir disharmonijā vai kaut kas cits negatīvi ietekmē mūsu enerģiju.

Zinot šīs dienas, jūs varat pareizi plānot lietas, izvairoties no problēmām.

Papildus bīstamajām dienām ir svarīgi zināt visu par  spēka dienām jūnijā. Tas palīdzēs iegūt pilnīgu priekšstatu par šo periodu, kā arī plānot savas lietas visam mēnesim.

Atcerieties, ka nav sliktu dienu – ir dienas, kad jums ir jāpieliek nedaudz vairāk pūļu nekā parasti, lai sasniegtu vai saglabātu laimi.

4. jūnijs — Merkurs savienojās ar Jupiteru un Saule — kopā ar Venēru

Šī, iespējams, ir visbīstamākā diena jūnijā. Šajā dienā būs divi negatīvi aspekti – Merkura savienojums ar Jupiteru un Saules savienojums ar Venēru.

Šie četri objekti faktiski ir atbildīgi par gandrīz visām dzīves jomām, tāpēc eksperti ieteiktu būt modriem un nekādā gadījumā neriskēt. 4. datumā jābūt uzmanīgiem visā bez izņēmuma.

9. jūnijs — Marss ieiet Vērša zīmē

Marss Vērsī jūtas ļoti slikti. Šī diena un turpmākās nedēļas būs ārkārtīgi augstas agresijas un absolūti nemotivētas. 9.datumā notiks negatīvisma sprādziens visos līmeņos – mājās, uz ielas, sociālajos tīklos, darbā.

Esiet ārkārtīgi uzmanīgs ar saviem vārdiem un neatbildiet uz ienaidnieku uzbrukumiem ar agresiju. Arī šajā dienā nevajadzētu būt atriebīgam.

14. jūnijs — Saule un Merkurs savienojumā

Nākamā Saules un Merkura saikne, kas notiek katru mēnesi. Šī ir ļoti bīstama diena, taču diezgan paredzama.

Lasi vēl: Spēka dienas 2024. gada jūnijā: šī būs jūsu iespēja mainīt dzīvi tā, kā jūs to vēlaties!

Iesakām vienmēr pašam atzīmēt, kas šajā dienā notiek ar tevi un apkārtējiem cilvēkiem, lai saprastu, kā Saule un Merkurs ietekmē tevi un tavu enerģiju.

Pie vispārīgajiem aizliegumiem var atzīmēt ceļošanas un vides maiņas, pirkumu un nopietnu finanšu darījumu aizliegumu.

17. jūnijs ir visneparedzamākā un vispretrunīgākā diena

Šī diena tiks atzīmēta ar trim notikumiem uzreiz. Pirmais ir labvēlīgs, un mēs runājam par Veneras pāreju uz Vēža zīmi, kurā viņai ir ļoti ērti.

Tas nozīmē, ka jums un man tuvākajās nedēļās būs daudz enerģijas un entuziasma, bet tajā pašā dienā arī Merkurs pāries Vēža zīmē.

Šī planēta šajā zīmē ir ārkārtīgi postoša, tāpēc gandrīz visu Veneras pozitivitāti atceļ kaimiņu planētas negatīvisms. Šī ir bīstama diena finansiālajai darbībai un darbībai kopumā.

Papildus visam pārējam, Merkurs un Venera nonāks savienojumā viens ar otru, kas būs pēdējā nagla zārkā Veneras pozitīvismam. Līdz ar to diena kļūs ļoti, ļoti neparedzama un haotiska. Esiet ārkārtīgi uzmanīgs.

29. jūnijs – Saturna retrograda sākums

29. jūnijs ir bīstama diena Saturna dēļ, kas apgriezīsies un sāks kustēties pretējā virzienā. Tas ir pilns ar nepareizu viedokļu veidošanos par cilvēkiem un notikumiem.

Centieties nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus un neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Daudzu cilvēku vērtību sistēma var krasi mainīties, par ko nevajag apvainoties.

Bīstamās dienās ir svarīgi uzmanīties ne tikai no sliktām domām, bet arī no saskarsmes ar toksisku vidi. Tieši no toksiskiem cilvēkiem var rasties slēptās briesmas un nepatikšanas.

Ļaunu cilvēku sazvērestības jūnijā palīdzēs pasargāt sevi no ļaundariem, īpaši iepriekš aprakstītajās dienās.

Leave a Comment