Pazīmes tam, ka viņš tevi nekad nekrāps

Jūs pelnāt vienādi vai līdzīgi

Pētījumi ir pierādījuši, ka attiecībās, kurās abi pelna līdzīgu naudas summu, ir mazāk iespējama krāpšana. Vīrieši ir tendēti krāpt, ja viņi pelna vairāk naudas nekā sieviete, un viņi arī biežāk krāpj sievietes, ja pelna daudz mazāk naudas.

Arī viņa draugi ir uzticami

Cilvēkiem pastāv lielāka krāpšanas iespēja, ja arī cilvēki, kas ir viņam apkārt, krāpj savus partnerus. Ja viņa draugi nav uzticami, tad, iespējams, ka viņš arī nebūs.

Viņš jūtas mīlēts un drošs

Lielākā daļa vīriešu nekrāpj tāpēc, ka būtu seksuāli neapmierināti no sava partnera puses. Viņi krāpj, jo meklē emocionālu apmierinājumu. 

Viņš ir ekstraverts

Ekstravertus cilvēkus mazāk ietekmē apkārtējie cilvēki. Pētījumi pierāda, ka patiesībā intraverti cilvēki ir tie, kuri biežāk krāpj savus partnerus. Tādēļ, ja tev ir partneris, kurš bieži satiek daudz jaunu cilvēku, patiesībā vari justies droši.

Viņš vienkārši izskatās pēc cilvēka, kurš nekrāps

Patiesībā tu vari uzticēties savām sajūtām, kad runa ir par krāpšanu – ja tev šķiet, ka šis cilvēks diezin vai varētu tevi krāpt, centies uzticēties tam, ko jūti.

Viņš nāk no lielas ģimenes

Protams, vienmēr ir izņēmumi, tomēr, ja viņam ir liela ģimene, kura kopā ir laimīga, tad viņam arī būs izveidojies šāds uzskats par attiecībām, un viņš centīsies tādas izveidot. 

 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment