10 brīnišķīgas idejas pirmajam randiņam

Vakariņas. Tas varētu nebūt nekas pārsteidzošs randiņu plānošanas ziņā, taču pastāv daži labāki veidi, kā iepazīt cilvēku pirmajā randiņā par kopīgu vakariņošanu. Dodieties uz kādu vienkāršu restorānu, nevis uz četru zvaigžņu iestādi. Galvenais ir zināt, kāda atmosfēra valda šajā restorānā.

Pusdienas. Randiņā ir mazāks spiediens, ja satikšanās noris dienas laikā. Ārā ir ne tikai gaišs, bet pusdienām līdzi nāk arī ierobežots laiks – kas ir ļoti būtiski, ja starp jums abiem neuzdzirkstī dzirkstele un ja tu meklē iespēju ātri aizbēgt pēc jūsu satikšanās.

Kafija vai saldējums. Uz šo ir attiecināma pusdienu randiņa filozofija, turklāt vēl izteiktāk. Lai gan, kā mēs visi zinām, kad kāds pajautā: „Vēlies ienākt pie manis uz kafiju?”, ne vienmēr ar to tiek domāta kafijas dzeršana, tomēr šajā gadījumā ar satikšanos uz kafijas tasi vai saldējumu tiek domāta neliela bauda, kā arī lielāka izvēles brīvība, (ja vien) jūs spējat viens otra klātbūtnē justies ļoti ērti.

Sporta pasākums. Sarūpē biļetes uz hokeja vai basketbola spēli, un izmanto spēli kā randiņa norises vietu. Tas nav romantiski, toties tas ir liels, publisks un jautrs pasākumus, un jums būs dabisks centrālais sarunu temats (spēle, kuru jūs abi skatāties), ar ko aizpildīt klusuma brīžus, kas var sagādāt galvassāpes pirmajā randiņā. Un vīrietis noteikti novērtēs tavu atraktīvo pusi!

Koncerts. Ja jums ir līdzīga mūzikas gaume – vai nu jums abiem patīk rokmūzika, hip hop vai klasiskā mūzika, tad koncerta biļetes varētu būt labs atspēriena punkts jūsu potenciālo attiecību uzsākšanai. Līdzīgi kā gadījumā ar sporta spēles apmeklējumu, jūs arī satiktos publiskā vietā, kur apkārt būtu daudz cilvēku, kas varētu arī kalpot par iemeslu tam, lai veidotos saturīga saruna.

Filma. Kino biļete ir daudz dārgāka, salīdzinājumā ar agrākiem laikiem, kā arī nerodas daudz iespēju iepazīt vienam otru, sarunājoties tumšā kinoteātrī, tomēr došanās uz filmu ir droša izvēle pirmajam randiņam. Tu varētu apvienot filmu ar vēl kādām citām aktivitātēm. Vai arī jūs varētu uzturēt viens otra sabiedrību mājās, skatoties DVD vai kanāla „Netflix” filmas un ietaupot naudu un degvielu, bet tādējādi palielinot iespēju rasties pirmā randiņa spriedzei.

Pikniks. Izbaudiet dabu, sagatavojot piknika groziņu un dodieties uz parku, lai iepazītu viens otru. Būs vējaini, ikdienišķi, kā arī tā ir lieliska iespēja satuvināties, nesatraucoties par vakariņošanas manierēm.

Lielveikals. Vēl viena publiska vieta, pa kuru jūs varat pastaigāties, atklāt kopīgas intereses un klusībā ķiķināt par cilvēkiem, kuri iet jums garām. Tur ir ļoti daudz ko darīt, ir ļoti daudz par ko runāt, kā arī spiediena koeficients ir salīdzinoši zems.

Lasi arī: 60 iespējas, kā pavadīt laiku kopā

Esi aktīva! Dodieties pirmajā randiņā uz boulingu, skrituļot, uz miniatūrgolfu vai lasīt ābolus. Jūs darīsiet kaut ko kopā, cerams, ka jums būs jautri, un jums abiem varētu patikt tāda aktīva nodarbe, kurā nav tikai jāsēž vienam otram pretī pie galda, teātrī vai koncerta zālē.

Avots: www.newszoom.com

COMMENTS

Leave a Comment