10 lietas, kas iznīcina jūsu mājas enerģiju un piesaista neveiksmi

Bīstamas lietas, kas piesaista neveiksmi

Citu cilvēku lietas. Pilnīgi jebkura svešā lieta jūsu mājās ir potenciāls negatīvs avots. Augstākā bīstamības pakāpe ir talismani un amuleti. Nav nozīmes, vai tie tika nozagti, atrasti vai aizmirsti. Tie traucē normālu enerģijas apriti mājā, jo tie ir svešķermeņi. Pat ja persona ir aizmirsusi krūzi, šķīvi vai kaut ko nebūtisku, tas jāatdod vai jāizmet.

Lasi arī: Sveces maģija: atbrīvošanās no neveiksmēm un negatīvās enerģijas

Protams, šis noteikums neattiecas uz dāvanām un lietām, ko esat iegādājies. Bet, ja lieta tiek iegūta, kā saka, no rokām, to vajadzētu attīrīt no iespējamā negatīvā, mazgāt ar ūdeni. Tāpat mēģiniet neaizņemties lietas no tiem cilvēkiem, kuri var pret jums izturēties negatīvi.

Saplīsuši spoguļi, stikls, trauki . Šīs lietas sajauc visus ceļus, piesaista mazas neveiksmes mājā un izraisa pastāvīgu nervozitātes sajūtu. Jūs, šķiet, jūtaties “salauzts”. Un sabojātās lietas sāk darboties negatīvi gandrīz no paša sākuma, tāpēc jums vajadzētu pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no tām.

Vecie krāmi. Jebkādas vecās lietas, kuras tev maz ticams, ka vajadzēs, izmet. Sākotnējā negatīvā ietekme ir vāja, bet, ja lieta atrodas skapī vai uz balkona pārāk ilgi, tā savāc pozitīvo enerģiju, gandrīz, kā magnēts.

Vislielāko briesmu rada vecas kurpes, ko neviens nēsā, kā arī drēbes, grāmatas, trauki un mēbeles. Vecajām mēbelēm vajadzētu doties uz atkritumu lauku, nevis stāvēt mājās. Pat garāžā eksperti neiesaka uzglabāt vecmāmiņas raritātes.

Augi. Ne visi augi var būt noderīgi. Daži no tiem ir tik bīstami, ka labāk tos neturēt mājās. Tie ietver papardes un lilijas, kuras pašas uzņem visu pozitīvo enerģiju. Pārsvarā kaktusi var novērst pozitīva uzņemšanu no ārpuses – labāk ir turēt tos uz palodzes tādā daudzumā, kas nepārsniedz divus vai trīs gabalus. Īve atņem cilvēkiem labu veiksmi, ja tas atrodas tālu no ieejas durvīm. Ja tas atrodas tieši pie durvīm, tas neļaus cilvēkiem ar ļaunajiem nodomiem īstenot savus plānus pret jums vai jūsu tuviniekiem. Būs arī bīstamas līdakastes, kas iznīcina attiecības un ceriņi, kas var izraisīt nepamatotus pārdzīvojumus.

Lasi arī: Kā uzlabot karmu un pārtraukt neveiksmes plūsmu: 5 veidi

Dāvanas no nepatīkamiem cilvēkiem . Ja jums dod dāvanu, bet šī persona nav jūsu draugs, mēģiniet atbrīvoties no viņa lietas. Pirmkārt, tā pati var būt bīstama. Otrkārt, ja kādai personai jūs nepatīkat, viņš uzlādēs lietu ar savu negatīvo. Tas var novest pie diezgan daudzām neveiksmēm.

Maks bez naudas. Ja jums ir divi, trīs vai vairāk maki, tad katrā no tiem ir jābūt nedaudz naudas, pat ja tas ir simboliski pāris mazas monētas. Tukši maki noņem tev naudas izdevumus, novedīs pie nemainīgiem neparedzētiem izdevumiem, problēmām uzņēmējdarbībā un darbā.

Saplīsis pulkstenis Neatkarīgi no tā, kas izraisīja bojājumus – jums tas ir vai nu jāsalabo, vai jāizmet pulkstenis. Nepareizi funkcionējošs mehānisms neizbēgami noved pie melnās līnijas parādīšanās visai ģimenei. Tas var izpausties slimībās, finansiālās grūtībās, nesaskaņās. Saplīsuši pulksteņi nekavējoties negatīvi rīkosies, jo viņiem ir vajadzīgs laiks, tā kā jūs varat viegli novērst nepatikšanas, salabojot pulksteņa mehānismu.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Vecā slotas Mēs jau esam runājuši par vecajām lietām, bet ne visiem cilvēkiem nāk prātā izmest veco saberzto slotu, jo tā joprojām var kalpot. Vecās slotas atnes negatīvos musurus mājā. Jums nevajadzētu taupīt uz jaunas slotas iegādes rēķina, ja nevēlaties papildus galvassāpes, nenoteiktību un nepārtrauktas kļūmes.

Vecas fotogrāfijas. Ja fotogrāfijā ir jūsu mirušais radinieks, labāk to ievietot īpašā albumā, kur viņam būs vislabākā vieta. Nav ieteicams šādus fotoattēlus glabāt redzamā vietā. Viņi neradīs lielu bīstamību, taču no viņiem nevar sagaidīt neko labu.

Naži uz galda. Noņemiet nazi no galda – vienkārši. Katru reizi pirms gulēt iešanas, pārbaudiet, vai uz galda nav nažu, jo tas var izraisīt strīdus starp mājsaimniecības iedzīvotājiem. Mājas enerģija sāk plosīties, ir bailes, kompleksi un nenoteiktība. Var parādīties arī obsesīvas domas, Sli**bas un galvassāpes.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment