10 mācības, ko uzzinājāt pēc emocionālas nevērības bērnībā

# 3 Jūsu vajadzībām un vēlmēm nav nozīmes.

Bērnībā jums bija tādas vajadzības kā visiem bērniem. Jums bija lietas, kas jums šķiet svarīgas, un lietas, kas jums šķita labas vai sliktas. Jums bija nepieciešams kāds, kas pamanītu vai jautātu, kas jums nepieciešams vai ko vēlaties, lai jūs sajustu, kas jums ir svarīgi. Bet tas nenotika.

LASI ARĪ: Ko darīt, ja tavs vīrs tevi piekrāpa

# 4. Runāšana par problēmu, nevajadzīgi apgrūtina citus cilvēkus.

Kad jūs uzaugāt, jums bija problēmas ar skolu, brāļiem un māsām, un ar draugiem. Jums vajadzēja runāt ar saviem vecākiem, bet jūs zinājāt, ka kādu iemeslu dēļ jūs to nevarat izdarīt. Jūs esat iemācījušies, ka citi nevar tikt galā ar jūsu problēmām, un tāpēc ir labāk, ja jūs tās turat sevī.

# 5 Asaras ir vājums

Visi cilvēki raud, nevis bez iemesla. Tas ir veids, kā atbrīvot un apstrādāt jūsu emocijas. Kā bērns jūs dažreiz raudāt (varbūt bieži). Jums vajadzēja, lai viss būtu labi. Tā vietā jūsu ģimene ignorēja jūsu asaras vai kaunināja jūs par raudāšanu. Varbūt viņi paši nekad neparādīja jums savas asaras.

# 6 Citi nosodīs jūs par to, ka izsakāt savas jūtas.

Vai jūs nosodīja par to, ka esat parādījis savas jūtas bērnībā? Šis spēcīgais vēstījums tika nosūtīts jums. “Slēpt savas emocijas no citiem.” Pretējā gadījumā viņi izmantos jūsu jūtas pret jums.

# 7 Dusmas ir negatīva emocija un no tām ir jāizvairās.

Bērnībā, protams, tu esi dusmīgs, jo šī sajūta ir dabiska dzīves daļa. Kad esat bijis bērns, jums vajadzēja palīdzēt identificēt, saprast un tikt galā ar jūsu dusmām. Varbūt tā vietā jūsu dusmas tika apspiestas vai, vēl ļaunāk, nomāktas ar citām dusmām. Jūs esat iemācījušies, ka dusmas ir sliktas un ka jums tās ir jāapspiež.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kas mīl ilgtermiņa attiecības!

# 8 Uzticoties citam, jūs varat likt sev vilties

Bērniem nepieciešama palīdzība, un punkts. Tāpat kā pusaudžiem un pieaugušajiem. Bērnībā jums vajadzēja atbalstu, norādījumus, ieteikumus un palīdzību. Bet jūs redzējāt, ka jūsu vecākiem nebija laika tam. Jūs esat iemācījušies, ka vislabāk ir nemeklēt palīdzību vispār, jo tas radīs vilšanos!

# 9 Citi nav ieinteresēti, ko jūs sakāt.

Kad jūs bijāt mazs bērns, jūs bezgalīgi pārsteidza apkārtējā pasaule. Kad tu augi, jums bija neierobežots skaits jautājumu, kurus jūs vēlējāties uzdot, un daudzas lietas, ko gribējāt pateikt. Tomēr jūsu ģimenē sarunas netika novērtētas, un jums nejautāja vai neklausījās pietiekami daudz. Jūs esat iemācījušies, ka jūsu jautājumi un vārdi nav vērtīgi, un ka jūs tos turat sev!

# 10 Tu esi vientuļš šajā pasaulē

Kā bērnam jums vajadzēja just, ka pieaugušie stāv aiz jums, ka neatkarīgi no tā, kas notiek ar jums, viņi vienmēr atbalstīs un palīdzēs. Tā vietā, kad jums vajadzēja viņu palīdzība, jūs sapratāt, ka pieaugušie ir aizņemti, pārslogoti ar savām problēmām un tiem nav laika jums.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment