10 mācības, ko uzzinājāt pēc emocionālas nevērības bērnībā

Ja kā bērns nezināt, kas jums šķiet, ka jums ir nepieciešams, jūs saņemat slēptos ziņojumus, kas nekad nav tieši norādīti, bet tomēr tie ietekmē visu jūsu dzīvi.

Klusi, neparedzēti, parasti neredzami, šie vēstījumi mūsos iesakņojas dziļi. Kad jūs ejat cauri pusaudža vecumam, viņi apdraud pašapziņu. Kad esat kļuvis par pieaugušo, tie neļauj jums izdarīt pareizo izvēli. Kad veidojat attiecības un iemīlaties, tie neļauj jums sevi novērtēt. Un tā visa mana dzīve.

LASI ARĪ: 9 interesanti fakti par meiteni ar čigānu dvēseli

# 1 Tas nav labi būt pārāk laimīgam vai pārāk skumjam

Kā bērns, jūs, protams, piedzīvojāt spēcīgas jūtas, tāpat kā visi parastie bērni. Pēc brīža, kad bijāt ļoti vīlušies, jums vajadzēja kādu, kurš iemācītu jums saprast un pārvaldīt savas emocijas. Bet tas, kas jums bija, bija slēpts ziņojums, ka jūsu emocijas bija pārmērīgas. Tas, ko jūs saprotat, ir tas, ka jums ir nepieciešams vājināt savas jūtas, nevis prasmes, kas nepieciešamas, lai tās kontrolētu.

# 2 Esat pārāk jutīgs

Kā bērns, jūs dabiski sašutāt vairāk nekā vienu reizi, jūs, protams, esat dusmojušies, kad tu esi ievainots. Jums vajadzēja mīļus vecākus, lai nomierinātu savas sajūtas, lai jūs varētu iemācīties nomierināties. Bet tas, kas jums bija, bija vēstījums, ka jūsu jūtas bija vājas. Un tad jūs sākāt tiesāt sevi par to.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment