Ko darīt, ja tavs vīrs tevi piekrāpa

„Kāpēc?” – praktiski katra sieviete uzdod šo jautājumu. Un nav atbildes. Un visas muļķības, piemēram, „liekais svaram”, „nav pietiekami pievilcīga”, „nav pietiekami laba gultā” – tās ir tikai vīriešu ārējie attaisnojumi. 

Divi, viens otru mīloši cilvēki, veido savienību. Sajūtas var vājināties vai pat mazināties. Un patiesībā nav vainīgo. Kāpēc tas ir tik sāpīgi? Neatkarīgi no attiecībām ģimenē, lai arī cik gadus dzīvotu kopā. 

LASI ARĪ: Lielākā kļūda, ko jūsu zodiaka zīme rada attiecībās!

Laulības pārkāpšana vienmēr tiek uztverta kā zibens skaidrās debesīs. Nav iespējams tam sagatavoties morāli, tas vienmēr ir negaidīts un izraisa daudz sāpju. Sieviete uztver vīra sānsoli ļoti traģ**ki, kā nodevību. 

Ir ļoti grūti saskaņot un izdzīvot, un reizēm sieviete nezina, kā dzīvot, ko darīt. Un ir sajūta, ka dzīve ir beigusies. Šajā brīdī galvenais ir nomierināties un loģiski mēģināt saprast, iznīcinot visas emocijas. 

Jā, bija ar citu sievieti. Bet pasaule nav mainījusies, tā nav sabrukusi, jūsu Vese***a necieš, visi ir dzīvi un labi, karš nesākās. Kāpēc jūs nevēlaties dzīvot? Savainotais lepnums, bailes no nezināmā – tas ir tas, kas sievietei izraisa stresa stāvokli. Tātad, kā pārdzīvot nodevību un saglabāt savu cieņu? 

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment