10 neparasti fakti par Zivju zvaigžņu zīmes pārstāvi

Trešais fakts: Zivis vai nu pastāvīgi kaut ko atliek uz vēlāku laiku, vai arī nolemj darīt visu uzreiz un izglābt sevi no mokām. Viņi pastāvīgi atrodas uz izvēles sliekšņa. Protams, jūs varētu domāt, ka visi ir tādi, bet fakts ir tāds, ka Zivis ir vienlīdz slinkas un vienādi baidās no problēmām. Viņiem tie vienkārši nav vajadzīgi, tāpēc viņi pastāvīgi atrodas dilemmas stāvoklī.

Ceturtais fakts : Zivis nevienam nepalīdz – viņas vienkārši jūt līdzi. Pastāstiet viņiem, cik smaga ir jūsu dzīve un cik briesmīgi ir apstākļi, un viņi skatīsies, izskatīsies… domās, pamāja ar galvu un sacīs: “Jā, es jūtu jums līdzi, eh.” Kā vienmēr. Viņi pat nevar bieži dot labus padomus, lai gan dažreiz izslīd izcilas domas. Tas nav egoisms vai stulbums. Viņi arī tā risina savas problēmas – žēl sevi, bet reizēm izdod tādu risinājumu, ka visi apkārt ir šokā. Turklāt Zivis tiešām spēj tevi saprast, ko nevar teikt par pašām Zivīm. Viņi gandrīz nespēj saprast sevi.

Piektais fakts: solījumi, lai cik skumji tas arī neizklausītos, Zivīm neko nenozīmē. Viņi apsola, un tad viņi to pasmejas un slēpjas. Atkal šeit nav nekāda ļaunuma vai nelietības, jūs vienkārši nekad viņiem nepaskaidrojat, ka solījumi ir jāpilda. Viņi to nesapratīs, jo tāda ir viņu daba.

Sestais fakts : ja pajautāsiet Zivīm, ko viņa dara ceturtdien, pēc trim nedēļām pusdienlaikā, viņa jums pateiks. Protams, tā nav pilnīgi taisnība, taču viņi patiešām ir pastāvīgi aizņemti. Neviens nezina, vai viņi kādu tādu ignorē, vai arī viņi patiešām plāno pārņemt Visumu. Kas zina…

Septītais fakts: vai Visums ir notverts? Labi, tagad ieliksim to pilnīgā bardakā, haosā, haosā. Zivis var pārvērst murgā jebkuru māju, dzīvokli, jebkuru istabu. Tas ir kaut kāds mēris, mājas kārtības vēža pēdējā stadija. No otras puses, viņi zina, kā sakopt arī … ja jūs sitat viņiem pa kaklu un kliedzat uz viņiem.

Lasi arī: Kāpēc mēs esam nelaimīgi

Lasi arī: Ceļš uz harmoniju: kā pārstāt dusmoties un atbrīvoties no aizvainojuma

Astotais fakts : Zivis dzīvo fantāzijā. Viņi glezno sev skaistu pasauli, kurā viss ir ideāli. Tieši šī iemesla dēļ viņi tik bieži ir satraukti par dzīvi, jo šī pasaule ir tālu no ideāla, un romantikas un skaistuma cienītājiem ir grūti izdzīvot.

Devītais fakts : šie cilvēki zina, kā jokot. Nu 50 pret 50. Ir pilnīgs kontrasts. Kādam ir pilnībā liegta iespēja jokot, bet smejas tā, ka tas inficē visus apkārtējos, un kāds no šiem grūtajiem cilvēkiem var pateikt vienu vārdu, un visi no smiekliem ripos uz grīdas. Viņu joki ir verbāli. Viņi joko ar intonāciju, skaņām un asprātību.

Desmitais fakts : Zivis biežāk nekā citas Zodiaka zīmes domā par pašnāvību, taču tās neizpilda savus plānus. Viņi ir nobijušies, tāpēc gandrīz 100 procentos gadījumu tā paliek tikai ideja vai gatavošanās nākotnei. Nav tā, ka viņi pārāk mīl dzīvi, bet nāve viņiem nav izvēle. Bet tad viņi visiem pateiks, ka bija gatavi izlēkt no otrā stāva balkona, taču kaut kas viņus atturēja.

Zivīm vairāk jāpiestrādā pie savas enerģijas, lai viņu ģēnijs atrastu izeju biznesā. Viņiem ir jārealizē savs potenciāls, tad viņi var gan nopelnīt, gan iegūt slavu. Afirmācijas par katru dienu viņiem palīdzēs šajā jautājumā .

Leave a Comment