10 neparasti fakti par zvaigznāja zīmi Auns

Katra Zvaigznāja zīme ir unikāla ar savām rakstura iezīmēm. Auns ir ļoti neparasts un impulsīvs cilvēks ar virkni iezīmju.

Absolūti katrai Zvaigznāja zīmei piemīt apslēptas spējas  un neparastas rakstura iezīmes. Un tie ir ļoti interesanti un pievilcīgi Aunā – pirmajā Zvaigznāja zīmē zvaigznāja apļa zvaigznāju secībā.

Auna raksturojums

Ja esat dzimis no 21. marta līdz 20. aprīlim, tad jūsu debesu patrons ir Auna zvaigznājs. Zvaigznāja aplis un zvaigznāja gads sākas ar Aunu, tāpēc Aunu vidū ir daudz slavenību. Šīs zvaigznāja zīmes stihija ir uguns. Šie cilvēki ir patiešām karsti. Auns sadedzina tos, kas šķērso viņa ceļu, un tos, kas nedzīvo pēc viņa noteikumiem. Neskatoties uz to, ka Auni ir dumpīgi, viņiem ir savs kods – katrs ir savādāks, bet ir.

Sievietes Auns ir neprātīgi seksīgas un jūt to. Viņi spēj notvert vīriešu jūtas un redzēt viņu domas vīriešu acīs. Citiem vārdiem sakot, šīs dāmas redz vīriešiem cauri, tāpēc viņām ir daudz vīriešu. No pirmā acu uzmetiena šīs sievietes ir ļoti kucīgas. Šķiet, ka tie ir absolūti neieņemami, lai gan tā nav.

Vīrieši, kas dzimuši zem šīm zvaigznēm, var radīt iespaidu par nekaunīgiem cilvēkiem, kuriem par visu ir savs personīgais viedoklis, taču tā nav gluži taisnība. Protams, viņiem ir savs viedoklis, un viņi to aizstāvēs līdz pēdējam elpas vilcienam, taču tas nav tas, kas jums pateiks, ka Auns stāv jūsu priekšā. Par to liecinās viņa nenobriedums vai, gluži otrādi, pārmērīgas pūles izskatīties pieaugušam un nobriedušam. Auni ir lieliski draugi un kolēģi, taču ar viņiem nestrīdēties un dzīvot zem viena jumta ir gandrīz neiespējami.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla pastāstīja, kāds rudens sākums būs visiem zvaigznāju pārstāvjiem

10 interesanti fakti par Aunu

Šī ir enerģētiski spēcīga Zvaigznāja zīme, kurai , lai gūtu finansiālus panākumus, nav nepieciešami mīlas rituāli vai ikdienas naudas apliecinājumi. Viņš pats ir kā bioenerģijas pastaigu stacija. Viņš var dalīties tajā ar jums un absolūti neieinteresēti.

Fakts viens: pārāk maz šīs zīmes pārstāvju ļauj sarunu biedram pabeigt. Viņi pārtrauc neticami bieži, kas dažreiz ir ļoti kaitinoši.

Otrs fakts: Auns tevi nekad neizprovocēs uz konfliktu, viņš visu pateiks tieši tev acīs, bet, ja tu viņam uzbrūk pirmais, sastapsit visspēcīgāko pretestību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment