10 sieviešu tipi, kas patīk vīriešiem

  1. Noslēpumainā lēdija- Irēna („Liktenīgā skaistule”)

2

Kadrs no filmas „Liktenīgā skaistule”

Visus bez izņēmuma vīriešus  vilina sievietes, kurām ir noslēpums. Ja meitene jau pirmajā randiņā naivi paziņo jaunajam cilvēkam par to, ka viņai sāp zobs,  kleitai ir salūzis rāvējslēdzējs, bet onkulis ir kļuvis par galveno inženieri, jaunais cilvēks nolems doties prom. Vīrieši zaudē interesi par sievietēm, kuras var lasīt kā atvērtu grāmatu.

Seksuālu sievieti brīnišķīgi notēloja franču aktrise Odrija Tatu. Lai pakļautu vīrieti, Irēna viņu apbūra ar gaisīgu noslēpumainību un noklusēšanu. Visa nepateikšana un domīgs skats, pēc liktenīgās skaistules uzskatiem, – vienīgie pareizie paņēmieni lai apburtu vīrieti.

3.Sieviete, kura mīl seksu – Samanta ( Sekss un lielpilsēta”)

 

 3

Kadrs no filmas „Sekss lielpilsētā 2”

Uz mūsu planētas diez vai atradīsies kaut vai viens vīrietis, kuriem nepatiktu sievietes, kas mīl seksu. No vīrieša skatu punkta, tāda sieviete pakļaujas pamatinstinktiem, un neuzliek morālistes masku. Tomēr, stājoties attiecībās ar tādu sievieti, vīrietis diez vai varēs garantēt, ka vēlāk viņš gribēs redzēt tādu sievieti kā savu sievu.

Mīlestības pārpilnā Samanta no seriāla „Sekss lielpilsētā” nekad nepalika viena, tiesa, nopietnas attiecības nodibināja reti.

4. Nevainīgā meitene – Assole ( „Sārtās buras”)

4

Kadrs no filmas „Sārtās buras”

Daudzus jauniešus apbur meitenes pieticība, tīrība un nevainība. Vīrietis vēlas justies kā pieredzējis pavedinātājs un padomdevējs meitenei, kas nepārzina seksuālas gudrības. Eksperimentē un iejūties Assoles lomā, maiga un romantiska, kas gaida savu vienīgo princi.

Nestāsti par savām iepriekšējām attiecībām un necenties parādīt sevi kā liktenīgo sievieti vīrietim, kas tev iepatikās. Esi pārliecināta: kautrība un nesamaitātība tiek novērtētas daudz augstāk nekā vulgaritāte.

5.Darbīga dāma- Lara Krofta  (Lara Krofta- kapeņu izlaupītāja”)

5

Kadrs no filmas „Lara Krofta – kapeņu izlaupītāja”

Jā, jā, runa ies tieši par tādu piedzīvojumu meklētāju. Nav obligāti iesaistīties tik tālu un doties bīstamās avantūrās. Pietiekami ir doties ar jauno cilvēku velopastaigā, nebaidoties no ceļojuma tālākā distancē. Derēs vizināšanās ar zirgiem vai kopējas nodarbības ar alpīnismu. Noņemot no koka kaķēnu, tu uz mūžu iekarosi nepakļāvīgo vīrieša sirdi. Vīrieši  seksualitāti bieži vien pielīdzina gatavībai riskēt.

6.Izlutinātā un kaprīzā  – Marija Jelena ( „Viki Kristīne Barselona”)

6

Kadrs no filmas „Viki Kristina Barselona”

Jauniete, kas mīļi niķojas guļamistabā un sieviete, kas pieprasa divdesmit piekto kurpju pāri – tas nav viens un tas pats. Vīriešus piesaista viegla izlutinātība, bet ne atklātai skandāli. Briesmīgi izlutinātās Marijas Jelenas tēls lieliski padevās Penelopai Krusai Vudija Allena romantiskajā komēdijā. Neskatoties uz to, ka filmas varonis Havjera Bardema ar Mariju Jelenu nespēja sadzīvot, pašu aktieri tā savaldzināja aktrises kaislīgā spēle, ka pēc pirmizrādes viņš piedāvāja aktrisei savu roku un sirdi.

7.Sevī pārliecinātā  – Malena („Malena”)

7

Kadrs no filmas „Malena”

Seksuālā sieviete – pirmkārt tā ir sieviete, kas pārliecināta par sevi, sevi cienoša un mīloša savu izskatu. Tāda meitene zina, ko grib, un panāk savu mērķi. Tomēr ideāla sieviete, neskatoties uz spēcīgo raksturu, ieklausās mīļotā vīrieša domās.

Sevī pārliecinātu jaunu atraitni Malenu, filmā ar tādu pašu nosaukumu notēloja Monika Beluči, kas satrieca visus apkārtējos vīriešus, liekot skaust un jukt prātā no greizsirdības daiļā dzimuma pārstāvēm.

8.Ar mātes rūpēm – Melānija Vilksa ( „Vējiem līdzi”)

8

Kadrs no filmas „Vējiem līdzi”

Jauniem cilvēkiem patīk meitenes, kuras par viņiem rūpējas tāpat, kā to darīja viņu mammas. Lai kādā vecumā nebūtu vīrietis, viņš vienalga ir kā  mazs bērns. Ne velti vairums vīriešu pilnīgi neapzināti izvēlas par savām dzīves biedrēm meitenes, kas viņiem atgādina māti. Par tādu sievieti kļuva Melānija Vilksa, kas pilnīgi atdeva sevi mīļotajam vīrietim.

9.Spilgta dīva – Mīlulīte  ( „Džezā tikai meitenes”)

9

Kadrs no filmas „Džezā tikai meitenes”

Spilgtas, pievilcīgas, mazliet izaicinošas – tādas sievietes ikdienas dzīvē līdzīgas kinozvaigznēm, kas, protams, izraisa vīriešos nepārprotamas izjūtas. Blakus šādai efektīvai sievietei vīrietis jūtas kā īsts iekarotājs. Daudziem jauniešiem asociācijas ar sievieti – dīvu izraisa Merilinas Monro tēls- žilbinošs un seksuāls.

10.Neviennozīmīga sieviete – Hollija Golaitli  ( „Brokastis pie Tifānijas”)

10

Kadrs no filmas „Brokastis pie Tifānijas”

Neviennozīmīgās sievietes tips līdzinās „infantilai koķetei”. Vīrieši nav vienaldzīgi pret sievietēm, kas izraisa viņos smaidu. Neviennozīmīga personība  kino ir Hollija Golaitli, kuras tēlu filmā „Brokastis pie Tifānijas” notēloja Odrija Hepberna.

Mazliet vieglprātīgajai Hollijai ir diezgan ekstravaganti ieradumi: glabāt telefonu čemodānā, viņa dzīvokli atstāj caur logu un nevar izdomāt vārdu kaķim. Ar to viņa padara traku pieaugušu normālu vīrieti. Nebaidīs būt dabiska, neslēp savu patieso „es”- un  nopūtu objekts būs pie tavām kājām.

 

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment