10 triki, kas jāzina katram suņa īpašniekam: pilnīgi noteikti noderēs

Kā zināms, nav uzticamāka mājdzīvnieka par suni. Paņemts kā kucēns, cilvēka labākais draugs sagādās daudz laimīgu mirkļu un, iespējams, kļūs par visdārgāko radījumu pasaulē. Taču rūpes par suni nav vieglas un prasa lauvas tiesu jūsu laika, uzmanības un pacietības.

Tāpēc piedāvājam 10 trikus, kas jums noteikti palīdzes!

Suns un paklājs

Ja jūsu mīļākais kucēns ir saslapinājis pavisam jaunu, dārgu persiešu paklāju, neplēsiet matus no galvas un nesitiet ar dūri pa krūtīm. Izņemt traipus un nepatīkamo smaku palīdzēs parasta soda. Apkaisiet uz vietas, pagaidiet, kamēr šķidrums iesūcas, un nosūciet ar putekļu sūcēju.

Suns un ēdiens

Ja jūsu mājdzīvnieks ēd kā traks un pēc tam cieš no tā – ielieciet viņa ēdiena bļodiņā tenisa bumbiņu. Tas piespiedīs dzīvnieku palēnināt tempu un dos viņa kuņģim tik ļoti nepieciešamo atpūtu.

Suns un zobi

Uzklājiet zobu pastu uz viņa mīļākās rotaļlietas un ļaujiet viņam to košļāt. Atkārtojiet to katru dienu, un drīz jūsu mīluļa zobi būs tikpat balti un spīdīgi kā Holivudas skaistuļu smaidi!

Lasi vēl: 5 labākie veidi, kā likvidēt iespiedumus linolejā: vairs nekādu izciļņu

Suns un saldējums

Karstā vasarā jūs droši vien neiebilstat atvēsināties, ēdot saldējumu, tomēr sunim tas neder. Ielieciet saldētavā dažus vistas spārniņus, kas sajaukti ar ābolu šķēlītēm, un pasniedziet to savam mīlulim pusdienās. Ticiet man, viņam patiks šis garšīgais atdzesētais kārums.

Suņi un dušas

Par laimi, daudzi suņi atšķirībā no kaķiem mīl peldēties, mazgāties  un iet dušā. Taču tāpat kā cilvēkiem, arī suņiem ūdens var izraisīt iekaisumu, ja tas nokļūst ausīs. Lai no tā izvairītos, uz vates tampona uzklājiet nedaudz bērnu eļļas un noslaukiet ar to sava mīluļa ausis. Varat arī katru reizi uzlikt viņam dušas cepurīti. Izmēģiniet abas metodes un izvēlieties to, kas ir ērtāka.

Turpinājumu lasiet nākamāja lapā!

Leave a Comment