10 triki, kas jāzina katram suņa īpašniekam: pilnīgi noteikti noderēs

Suņi un našķi

Suņiem kaitīgo pārtikas produktu saraksts nebeidzas ar šokolādi. Starp citu, viņi nedrīkst lietot uzturā arī vīnogas (izraisa nieru mazspēju), persikus, sīpolus un ķiplokus. Pēdējie divi var izraisīt jūsu mīlulim anēmiju. Atgādinām, ka suņiem ir kontrindicēts arī alkohols. Ceru, ka nav nepieciešams paskaidrot, kāpēc?

Suns un vazelīns

Un ziemas mēnešos, pirms dodaties pastaigā ar savu pūkaino draugu, parūpējieties par viņa labsajūtu. Suņu ķepas ir kā izturīgi, ar kažokādu apvilkti ādas cimdi, taču tās var ciest no apsaldējumiem tikpat stipri kā jūsu bezspalvainās ekstremitātes. Neesiet slinki un pirms došanās pastaigā ieziepējiet sava drauga ķepas ar vazelīnu. Un tajā nav nekā smieklīga.

Suns un pavada

Sajutis, ka tu nepievērs viņam pienācīgu uzmanību un pavadu turi vaļīgi, suns var no tevis aizbēgt. Vissliktākais, ko jūs varat iedomāties, ir skriet viņam pakaļ. Pirmkārt, viņš ir ātrāks par jums. Otrkārt, vienkārši skrienot pretējā virzienā, jūs gūsiet daudz labākus rezultātus. Kad viņš redzēs, ka jūs aizbēgat, četrkājainais draugs metīsies jums pakaļ, lai jūs noķertu.

Suns un sīkumi

Pastaigas laikā nepietiek kabatu smagajam atslēgu saišķim? Piestipriniet tās ar karabīni pie sava suņa apkakles. Tagad galvenais ir nepazaudēt suni.

Suns un smaka

Jūsu mīlulim var būt slikta elpa – galu galā viņš ir suns, kas cenšas apēst visu, kas atrodas ārā. Visvienkāršākais veids, kā atbrīvoties no sliktas smakas, būs pievienot viņa ēdiena bļodiņai parastus pētersīļus.

 

Leave a Comment