12 Dzen noteikumi, kuri var pārveidot jūsu dzīvi

Vienkāršie dzenbudisma noteikumi palīdzēs mainīt dzīvi uz labo pusi, nomierināties sarežģītā situācijā un atrast sevī stabilitāti. To ievērošana ietekmē zemapziņu un ieprogrammē to panākumiem.

Ir daudzi veidi, kā uzlabot savu dzīvi un veiksmīgi dzīvot katru dienu. Iesakām ņemt vērā 12 vienkāršus noteikumus, kuru ievērošana palīdzēs pārveidoties uz labo pusi, atklāt ceļu uz laimi un viegli pārvarēt visus šķēršļus ceļā uz laimi.

1.Sasteigt lietas ir bezjēdzīgi. Steiga un satraukums attālinās no mērķa un liek jums daudz kļūdīties. Lai uzvarētu, ir svarīgi izbaudīt katru pabeigto lietu un zināt, ka labi padarīts darbs ir solis tuvāk uzvarai.

2.Dzīvē viss notiek laikā. Notikumi turpinās kā parasti, un, ja kaut kas nenotiek pēc plāna, tas nenozīmē sakāvi. Pa ceļam būs dažādas situācijas, un pat tad, ja šķiet, ka situācija ir ārpus kontroles, jums nevajadzētu krist panikā. Viss notiek laikā, kad esam tam gatavi un spējam iegūt uzvaras no nākamā pārbaudījuma.

3.Jums jādzīvo tagadnes formā. Nožēla par pagātni vai cerības uz kaut ko pārdabisku nākotnē novērš uzmanību no realitātes. Ir svarīgi saprast, ka dzīve notiek šeit un tagad, kas nozīmē, ka dārgo laiku nevajadzētu tērēt velti. Ir svarīgi izbaudīt to, kas ir, un ar pateicību pieņemt visu, kas dzīvē ienāk.

4.Pieticība rotā. Šeit nav runa par ļaušanos citu iegribām vai kļūšanu par lellēm prasmīgu manipulatoru rokās. Patiesa pieticība slēpjas prasmē būt pateicīgam par palīdzību, neatteikt atbalstu tiem, kam tā nepieciešama, un prasmē priecāties par to, kas šobrīd dzīvē ir klāt.

5.Laipnībai jābūt patiesai. Visums nepiedod alkatību, un, lai dzīvē ienestu pozitīvas pārmaiņas, nevar gaidīt atlīdzību par paveikto. Sirsnīgam atbalstam un ieņēmumiem ir jānāk no tīras sirds, nevis jātiecas pēc pašlabuma.

6.Laime ir mierā. Nemierīgas domas, pagātnes dialogu atkārtošana un sāpīgas atmiņas nepalīdzēs nomierināties un atrast ceļu uz laimi. Ir svarīgi analizēt notikušo bez kauna un nožēlas sajūtas. Šīs emocijas nepalīdzēs izdarīt pareizos secinājumus un mainīties uz labo pusi.

7.Miegs ir laimīgas dzīves atslēga. Dzīves ritmi katram ir atšķirīgi, taču kvalitatīvs miegs ir Vese***as, laba garastāvokļa un veiktspējas atslēga. Jums nevajadzētu atņemt sev dziedinošu miegu kaprīžu dēļ un vēl jo vairāk ļauties ieradumam palikt darbā ilgāk nekā nepieciešams.

8.Pārsteidzīga rīcība iznīcina laimi. Pirms kaut ko darīt, ir svarīgi padomāt par sekām un analizēt riskus. Teiciens “septiņas reizes nomēri, vienreiz nogriez” ir piemērots tiem, kas vēlas pārveidot savu dzīvi un ienest tajā pozitīvas pārmaiņas.

9.Uzmanība ir panākumu atslēga. Visbriesmīgākais ierocis ir vārdi, kurus nevar atsaukt un atņemt. Pirms izteikt savu viedokli, ir svarīgi padomāt par to, kādas būs sekas un vai vārdi nekļūs par katalizatoru problēmām un labu attiecību iznīcināšanai.

Lasi arī:Skābēju kāpostus tikai saskaņā ar Mēness kalendāru, atklāju labākās dienas 2022. gadā

10.Meditācija atraisa potenciālu. Ikdienas meditācijas prakse palīdz atbrīvoties no stresa, rast atbildes uz aizraujošiem jautājumiem, papildina enerģijas rezerves un pamodina zemapziņu. Pateicoties šādiem vingrinājumiem, būs iespējams kļūt mierīgākam un smelties spēkus no Visuma.

11.Nožēla ir ceļš uz nekurieni. Pagātnei nevajadzētu stāties ceļā jauniem atklājumiem un sasniegumiem. Svarīgi atcerēties, ka pagātne ir jāatbrīvo laikus, lai tā neievilktu nebeidzamu moku un nožēlas purvā. Virzīšanās uz priekšu un iepriekšējo kļūdu ņemšana vērā padara jūs stiprāku un dod spēku iekarot jaunas virsotnes.

12.Stingrība un pacietība ir laimes atslēga. Spēja pateikt “nē” laikā un neļaut nevienam kontrolēt savu likteni palīdzēs pārveidot dzīvi uz labo pusi. Stingrība un laba pašcieņa paglābs jūs no manipulatoru darbībām, kas var sagrozīt realitāti un paverdzināt zemapziņu.

Pārmaiņas uz labo pusi atdzīvosies, ja būsi tām gatavs un ļausi sev kļūt laimīgam nevis nākotnē, bet gan šeit un tagad. Spēja novērtēt mirkļus un baudīt pat nelielas uzvaras pārvērtīsies un kļūs par personīgiem veiksmes pavadoņiem.

Leave a Comment