Skābēju kāpostus tikai saskaņā ar Mēness kalendāru, atklāju labākās dienas 2022. gadā

Raža novākta un rudens rit pilnā sparā. Tātad, pienācis laiks gatavot sezonas galveno ēdienu – skābētus kāpostus. Bet kad 2022. gadā skābēt kāpostus pēc Mēness kalendāra? Un vai tas tiešām ir tik svarīgi?

Kad skābēt kāpostus 2022.gadā

Skābēti kāposti ir ļoti populārs ēdiens kopš seniem laikiem. To var atrast katrā mājā. Un laba iemesla dēļ, jo tie ir noderīgu vielu apkopojums. Tie satur lielu skaitu labvēlīgo baktēriju, C un K vitamīnu, kā arī nātriju, dzelzi un folijskābi. Turklāt tas ir lielisks produkts, kas aukstajā sezonā aizstāj svaigus dārzeņus. Mūsu platuma grādos tas ir neaizstājams produkts.

Skābētu kāpostu gatavošanas process ir gandrīz svēts. Daudzi cilvēki uzskata, ka to nav iespējams darīt katru dienu. Jūs varat pagatavot šo gardo ēdienu tikai noteiktos datumos, kas ir atkarīgs no Mēness fāzes. Kāpēc tas ir tik svarīgi?

Mūsu senči jau sen ir pamanījuši dažas iezīmes. Piemēram, kāposti izrādījās garšīgāki, ja tie tika pagatavoti augošā Mēnesī. Jaunajā mēnesī produkts ir slidens un lipīgs. Dilstošā Mēnesī skābētie kāposti ātri saskābs. Tagad izdomāsim, kad 2022. gadā būs labvēlīgas dienas, lai sāktu skābētu kāpostus.

Veiksmīgās kāpostu skābēšanas dienas

Ja gatavojaties kāpostus skābēt oktobrī, tad vislabāk to darīt: 1., 3., 6., 7., 15., 16., 17., 19., 20., 25., 26. oktobrī. Starp citu, vislabāk to darīt pirmdienas, otrdienas vai ceturtdienas vakarā. Tāpēc labākās dienas oktobrī ir 3., 6., 17., 20. un 25. datums. Šajās dienās skābēti kāposti būs vienkārši ideāli!

No skābēšanas jāatsakās 10., 11., 12., 13., 21., 24., 27. oktobrī. Sliktākā diena ir 9. oktobris. Tajā dienā būs pilnmēness.

Novembrī skābēt kāpostus vislabāk sākt no 1. līdz 7. un no 25. līdz 30. datumam. Labākā diena ir 7. novembris. Ir vērts atteikties no kāpostu skābēšanas 8. un 24. novembrī. Citās dienās jūs varat veikt skābēšanu, taču pārsteidzoša rezultāta nebūs.

Lasi arī: Es nepērku nekādus atsvaidzinātājus, es pakaisu mēbeles un paklājus ar šo maģisko maisījumu, visa māja patīkami smaržo

Decembrī Mēness būs augošs laika posmā no 1. līdz 7. datumam un no 24. līdz 31. datumam. Šīs dienas būs vispiemērotākās skābēšanai. 12., 13. un 21. decembris arī ir labs. Tomēr nevajadzētu nodarboties ar kāpostu skābēšanu 8. un 23. datumā. Nekas labs no tā nesanāks.

Ir arī vērts atcerēties, ka ne tikai Mēness kalendārs ietekmē rezultātu. Ļoti svarīgi ir izvēlēties labus kāpostus un atrast uzticamu recepti. Mums šķiet, ka tas ir daudz svarīgāk par pareizās dienas izvēli. Bet tagad jūs zināt, kad 2022. gadā skābēt kāpostus. Mēs ceram, ka jūs iegūsiet visgaršīgāko un kraukšķīgāko uzkodu!

COMMENTS

Leave a Comment