12 pārtikas produkti, kurus labāk nevajag lietot

Desa un gaļas konservi

Gatavojot desas un konservējot gaļu, tiek izmantotas līdzīgas ķimikālijas kā cigaretēs.

Lasi arī: Kopš sāku labi pelnīt, attiecībās ar vīriešiem nav klājies labi, nevaru ciest kungus, kuri neko nav sasnieguši

Lasi arī: Stilisti nosauca vairākas lietas, kas tieši kliedz par sievietes vecumu; ir pienācis laiks no tām atvadīties

Čipsi

Kartupeļu čipsi satur augstu nātrija līmeni, mākslīgos konservantus un garšas.

Rafinēta augu eļļa

Rafinētā dezodorētā eļļa ļoti atšķiras no tās dabiskās līdzinieces – olīvu, sojas pupiņu, linsēklu un citām eļļām. Tas satur milzīgu konservantu devu.

Sālīti, kūpināti un marinēti ēdieni

Pastāvīga kūpinātu, marinētu un sālītu ēdienu lietošana. Atteikties no šiem produktiem nemaz nav nepieciešams, tikai jāzina, kad apstāties.

Baltmaize

Vai zinājāt, ka baltie milti tiek iegūti ķīmiskās apstrādes rezultātā, kas nogalina visas šī produkta labvēlīgās īpašības? Ceptas preces, kas izgatavotas no baltajiem miltiem, vienreiz un uz visiem laikiem ir jāizslēdz no uztura.

Produkti, kas satur ĢMO

Ģenētiski modificēti organismi ir organismi, kuru gēnu kodā ir iekļauti sveša organisma gēni. Piemēram, zemenēs tiek ievadīts polārplekstes gēns, pēc kura oga nebaidās no sala. Skorpiona gēns tiek ievadīts kartupeļos, pēc tam kukaiņi tos neēd.

Rafinēts cukurs un mākslīgie saldinātāji

Īpaši tiem, kuri pastāvīgi ēd rafinētu cukuru. Izvairieties no mākslīgajiem saldinātājiem un ēdiet saldumus mērenībā.

Alkohols

Ir noskaidrots, ka alkohola lietošana līdzi nes veselu kaudzi problēmu ne tikai ikdienā, bet arī ķermenim.

Gāzētie dzērieni

Limonādes, kolas un citi gāzēti bezalkoholiskie dzērieni satur daudzus kancerogēnus, saldinātājus un aromatizētājus. Iecienītos dzērienus varat aizstāt ar dabīgām sulām, ūdeni un zāļu tējām.

Protams, ir ļoti grūti nekavējoties atteikties no iecienītākajiem ēdieniem. Ir izeja – lietojiet visus organismam nelabvēlīgos pārtikas produktus mērenā vai minimālā daudzumā, tad tie neradīs īpašus draudus.

Leave a Comment