Stilisti nosauca vairākas lietas, kas tieši kliedz par sievietes vecumu; ir pienācis laiks no tām atvadīties

Sejas novecošanās – lielākās daļas sieviešu galvenās bailes – bieži vien neatklāj dāmas vecumu tik daudz, cik viņas garderobe. Mode bieži ieliek spieķi mūsu riteņos. Tie tēli un stili, kurus mēs mīlējām un ar prieku valkājām gadu desmitiem, laika gaitā zaudē nozīmi un piesaista mūsu uzmanību.

Un būtu labi, ja tie vienkārši kļūtu nemoderni: daudzas sievietes dzīvo mierīgi un nedzenās pēc tendencēm. Žēl, ka daži novecojuši garderobes priekšmeti ziedošai dāmai var pievienot desmit gadus. Un vīrieši to “izlasa” vienu vai divas reizes. Zeltene.lv aicina jūs pārbaudīt savu skapi un noteikt detaļas, kas mūs noveco pirms laika.

Lasi arī: Teicieni par zvaigžņu zīmēm, kas atspoguļo visu to būtību

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: ja izdosies uzlabot savu karmu, laime nebūs ilgi jāgaida!

Sejas novecošnās

Uzkrītošas, spilgtas krāsas, kas ir cienīgas Brazīlijas karnevāliem, padara mūs vecākus. It īpaši, ja tie ir apvienoti ar vēl spilgtākiem toņiem vai pat neitrālu melnu. Šī attēla apogejs ir āķīgs grims. Ak, šādi smieklīgi un bieži vien lēti attēli draud ne tikai parādīt vecumu, bet arī mājienus par provinciālu gaumi.

Ja nevarat izturēt garlaicīgas lietas mierīgos toņos, mēģiniet izveidot attēlu, izmantojot šo principu. Skaidri definētā stilā jābūt tikai vienai spilgtai un iespaidīgai lietai. Un tas ir jāsabalansē ar mierīgām krāsām un citām faktūrām.

Teiksim atsevišķu vārdu pret sinepju krāsu. Tas ir unikāls ar to, ka izskatās skaisti un bagātīgi, bet der tikai dažiem. Turklāt šī dzeltenā nokrāsa var novecot ne tikai pieaugušu sievieti, bet arī ļoti jaunu meiteni. Neatkarīgi no tā, cik elegants ir apģērba stils, ielieciet sinepju priekšmetu skapja tālākajā stūrī, ja baidāties uzvilkt gadu vai divus pēc vecuma.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment