Rudens rit pilnā sparā: citrona priekšrocības enerģijai, garastāvoklim un garīgajai stāvoklim

Rudenī daudzi cilvēki cieš fizisku un psiholoģisku problēmu dēļ. Lielāko daļu no tā var saistīt ar strauju vitamīnu, īpaši C vitamīna, uzņemšanas samazināšanos. Eksperti ir atklājuši, kā jūs varat izmantot citronu, lai palielinātu savu produktivitāti.

Citronā ir daudz C vitamīna , kas palīdz cīnīties ar depresiju un rudens depresija, kā arī uzlabo imunitāti. Tās ietekme uz ķermeni ir spēcīga un ļoti pozitīva. Speciālisti iesaka patērēt vairāk citronu un citu citrusaugļu, lai noturētos virs ūdens.

Citrona priekšrocības un to aizstāšana

Šis ir auglis, kas lieliski ietekmē cilvēku no jebkura skatu punkta. Tajā esošie vitamīni palielina smadzeņu un ķermeņa produktivitāti un uzlabo daudzus ķermeņa darbības aspektus.

Citronā ir arī folijskābe , kas uzlabo laimes hormona serotonīna ražošanu. Rudens ir vienkārši nepieciešams, it īpaši tiem, kas nemitīgi mocās un uztraucas par sīkumiem, un ir nervozi. Folijskābe ir atrodama citos citrusaugļos: apelsīnos, mandarīnos, greipfrūtos. Bagāti ar to ir āboli, bumbieri, banāni, kivi, dateles, ķirbji un lapu dārzeņi.

Citronā ir arī magnijs . Zinātnieki norāda, ka daudzi depresijas gadījumi ir šīs vielas trūkuma rezultāts organismā. Magnijs palīdz nomākt trauksmi un nervozitāti. Tas pazemina As**sspiedienu, palīdz labāk gulēt un uzlabo atmiņu. Citi magnija avoti papildus citronam ir rieksti, griķi un prosa graudaugi, ogas (avenes, kazenes, zemenes, meža zemenes), banāni, pupiņas, lēcas, kartupeļi, spināti un treknas zivis.

Lasi arī: Kopš sāku labi pelnīt, attiecībās ar vīriešiem nav klājies labi, nevaru ciest kungus, kuri neko nav sasnieguši

Lasi arī: Stilisti nosauca vairākas lietas, kas tieši kliedz par sievietes vecumu; ir pienācis laiks no tām atvadīties

Vitamīni B6 un B3. B3 ir neticami svarīgs vitamīns, kas palīdz cīnīties ar depresiju. Tas mazina aizkaitināmību un impulsivitāti, kas ir ārkārtīgi noderīgi rudenī. Papildus citronam B3 ir atrodams gaļā un piena produktos. B6 ir līdzīga iedarbība, un tas ir vitāli svarīgs ķermenim un labam garastāvoklim. Daudz tā ir kartupeļos, olas dzeltenumā, kāpostos, burkānos un kviešos.

B1 vitamīns. Šis vitamīns, ko sauc arī par tiamīnu, stimulē normālu nervu sistēmas darbību. Rudenī tas mazina trauksmi un bailes, uzlabo garastāvokli, palīdz labāk gulēt. Daudz šī vitamīna ir saulespuķu sēklās, melnajā maizē un griķos.

No enerģijas viedokļa šis produkts ir neticami izdevīgs. Tas palīdz stiprināt enerģiju un atvērt čakras. Tas vairo mūsu harizmu, šarmu, dod spēku virzīties uz priekšu, palīdz izturēt nepatikšanas.

Citronu lietošanas veidi

Jā, tas ir skābs, un ne visiem garšo skābs, tāpēc ar citronu var pagatavot gardus dzērienus . Piemēram, varat izdzert lielu glāzi ūdens, kurā izšķīdināta citrona sula. Jūs varat izspiest citronu vai sasmalcināt to un sajaukt ar ūdeni, kas būs lētāks. No skābuma var atbrīvoties ar cukuru vai ogu ievārījumu, bet labāk šādu dzērienu dzert bez saldināšanas. Šim dzērienam var pievienot arī garšaugus – piemēram, baziliku, piparmētru. Var pievienot arī kanēli.

Citronu var pievienot tējai vai ēst kopā ar citiem augļiem, gatavojot salātus. Īsāk sakot, tā izmantošanai ir daudz iespēju. Galvenais, lai jūsu receptēs būtu svaigs citrons.

Rudenī arī svarīgi atcerēties ne tikai to, kas jāēd, bet arī tas, ko noteikti nevajadzētu ēst.

Leave a Comment