14. februāra dienas horoskops– mīla virmos gaisā

#AUNS  tava spēja uz beznosacījumu mīlestību šodien sasniegs augstāko punktu, jo diena paies atgādinot cilvēkiem, cik ļoti tu viņus novērtē. Atstāj savu dienas plānu atvērtu pārmaiņām un spontāniem piedāvājumiem – šī diena spēs dot vairāk, nekā biji gaidījis!

#VĒRSIS  Nekas šodien nav kā izskatās, lai izvairītos no nevajadzīgiem negadījumiem praktizē šodien augstāku izpratni – paskaties uz lietām no malas, bez emociju iejaukuma. Tiecies uz kompromisu jautājumos, kas saistīti ar citiem – lai visi beigās būtu laimīgi!

#DVĪŅI  ūdensvīra saule tevī šodien pamodinās detektīvu, lai gan, iespējams, atklāsi vairāk nekā esi gribējis zināt. Pirms tiecies kādu konfrontēt, pārliecinies vai tev ir visi fakti. Ja tu vēl meklē savu otro pusīti, tad šis laiks ir perfekts, lai to darītu – arī internetā, izmēģini!

#VĒZIS Tava spēja pieiet lietām no objektīva leņķa ļaus laicīgi pamanīt to, kas šodien tev nāks virsū. Ja pamainīsi veidu, kā izturies pret mīļoto cilvēku, saņemsi beidzot to, ko bijis gaidījis, strēlnieka mēness šodien atraisīs tavu romantisko pusi..

#LAUVA  šodien kaut kā gribēsies dalīties savos sapņos un ideālos ar visiem, kuri ir gatavi klausīties. Dalies beznosacījumu mīlestībā ar visiem tuvajiem šajā Valentīna dienā. Vakaru pavadīsi ar sev tuvu cilvēku, kurš iespējams tevi pamatīgi pārsteigs(labā nozīmē!)

#JAUNAVA  šodien iespējams nolemsi ignorēt pienākumus un ļauties piedzīvojumiem un romantikai. Neaizmirsti, ka emocionālais balanss, rodas vispirms parūpējoties par savām vajadzībām un pārējos atstājot otrajā plānā. Strēlnieka mēness atmodinās tevī radošo garu, kas izpaudīsies, ja vien tu tam ļausies!

#SVARI  Rīta pusē var gadīties negaidīti konflikti, bet par laimi, tas nav nekas nopietns – pietam, jo ātrāk tiksi ar to galā, jo ātrāk varēsi atgriezties pie sākotnējām plāna. Pietam tev šodien ir pavisam citas lietas galvā..  Būsi sentimentālāks, kas liks tev daudz vairāk novērtēt to, ko citi dara tavā labā

#SKORPIONS Ja atradīsi laiku, lai paskatītus uz paveikto( ne tikai fiziski, bet arī garīgi) pēdējo 6 mēnešu laikā, spēsi atklāt ko pārsteidzošu. Šodien būsi daudz jutekliskāks kā parasti, tava sirds būs kā uz delnas! Tiem, kam nav partneru – šis laiks ir lielisks, lai beidzot uzsāktu mīlestības meklējumus.

#STRĒLNIEKS  Mēnesim atrodoties tavā zīmē, uzlabosies tava iztēle,  šodien piesaistīsi fantastiskas lietas. Galvenais, pirms rīkojies, pārbaudi vai tu tiešām visu zini. Atceries, ka Valentīna dienā galvenais nav dāvanas, bet gan kā tu izpaud savu mīlestību un dod savu sirdi citiem!

#MEŽĀZIS  strēlnieka mēness šodien tevi iedrošinās virzīties ar aizrautību, lai kādi arī būtu tavi šīs dienas plāni. Atgādini draugiem un ģimenei, cik daudz tev viņi nozīmē – pat ar nieka sms būs gana! Neatkarīgi no tā vai tu pavadīsi šo vakaru ar otro pusīti vai veltīsi laiku sev – izdosies atklāt Valentīna dienas patieso vērtību!

#ŪDENSVĪRS  Ir laiks atklāt savas jūtas – mīļajiem šodien noderēs, ja izrādīsi savu pieķeršanos un pateiksies par to, ka viņi ir tavā dzīvē. Ūdensvīra mēness iespaidā būsi pļāpīgāks un atvērtāks – uzmanies, ka neizpaud kādu ilgi glabātu noslēpumu, ja tu neesi gatavs sekām, ko tas nesīs.

#ZIVIS  neiztiksi apsveicot tikai savu mīļoto Valentīna dienā; Tas būs brīnišķīgi, ja parādīsi ikvienam cik daudz tev viņi nozīmē! Šodien vairs nevar gaidīt – lēmums uz kura biji “sēdējis” beidzot būs jāpieņem – vajag tikai mazliet ticības un viss sāks virzīties uz priekšu.

Leave a Comment