15 slikti ieradumi attiecībās, kuri jāpārtrauc līdz 25 gadiem

Ir lietas, kuras ir pieļaujams attiecībās, esot pusaudža vecumā, bet kuras vajadzētu mainīt, ieejot pieaugušo dzīvē.

Lasi arī: Kā pareizi atvainoties dažādām Zodiaka zīmēm

1. Melot par to, ko jūs vēlaties no attiecībām.

Ja jūs vēlaties kaut ko nopietnu, pasakiet par to. Vienīgais gadījums, kad tas var kādu nobiedēt, ir, ja viņš vēlas pilnīgi kaut ko citu, kas nozīmē, ka viņš vienkārši izšķiež tavu laiku.

2. Sekot tam, kurš pirmais raksta ziņojumu.

Jums nav jāturpina centieni, bet, ja jūsu attiecības ir diezgan līdzsvarotas, tad jums nav jāievēro, kurš ir pirmais, kas raksta ziņojumus. Novērtēšana ir bezjēdzīga, jo mīlestībā nav konkurence.

3. Samazināt savus standartus kāda labā.

Ja viņš nevar izpildīt jūsu cerības, tas nenozīmē, ka jums vajadzētu mainīt savas cerības. Tas nozīmē, ka jums ir jāmaina jūsu partneris.

4. Jaukt galvu.

Ja jums ir jūtas pret kādu, nelieciet viņam lasīt jūsu domas. Esiet vienkārši. Tajā pašā laikā, ja jums nav jūtu, nedod personai viltus cerības.

5. Analizēt katru viņa vārdu.

Neocieties viņa ziņojumā, jo viņš domāja to, ko viņš teica. Nav slēptas jēgas. Ja viņš pieliek pūles jūsu attiecībām un izturas pret tevi ar ciņu, tas nozīmē, ka tu viņam patīc. Ja nē, jums ir nepieciešams meklēt citu.

Lasi arī: 5 lietas, kuras nedrīkst dot un aizņemties

6. Iekarot kādu.

Tev nav jādzenas pēc kāda un jācenšas pierunāt tevi iemīlēt. Viņam jāsaprot, ko tu esi vērta.

7. Atkāpties pie pirmajām grūtībām.

Jums nevajadzētu pieņemt, ka viens strīds ir attiecību beigas. Tā vietā, lai atlaistu tūlīt, vajag saprast, ko jūs varat salabot. Mēģiniet redzēt, kā jūs varat mainīt visu par labu.

8. Aizvērt acis uz sliktu rīcību.

Nedodiet viņam daudz iespēju, viņš to nav pelnījis. Zini, kad aiziet. Ja jūs aizverat acis uz viņa rīcību, tad tu ļauj viņam saprast, ka tas tevi apmierina.

9. Klausīt sirdi, nevis intuīciju.

Ja tavs prāts jums saka, ka kāds jums ir slikts, un jūsu intuīcija to apliecina, akli nepakļaujieties savai sirdij. Tā bieži vēlas nepareizas lietas.

10. Runāt sliktu par bijušo.

Jums ir tiesības būt dusmīgai par pirmo, bet jums par to nevajadzētu pastāvīgi sūdzēties. Šī ir pazīme, ka neesat aizmirsusi un nedodieties tālāk. Tā ir pazīme, ka jūs joprojām dzīvojat pagātnē.

Lasi arī: 11 stabilas pazīmes, ka tava otrā pusīte ir greizsirdīga

11. Vakariņu laikā skatīties telefonā.

Pat ja jūs esat nervozs, neuztraucieties pa tālruni. Jūsu partneris izlems, ka citi ziņojumi jums ir svarīgāki par viņu. Sniedziet viņam uzmanību, kuru viņš ir pelnījis.

12. Pārbaudīt viņa mīlestību pret tevi.

Nav nepieciešams apzināti viņu novietot neērtā situācijā, pārbaudīt viņa reakciju. Jums ir jātiekas ar kādu, kuram tu uzticies, bez pārbaudēm.

13. Iziešana no attiecību statusa.

Nav nepieciešams pieņemt “gandrīz attiecības”, ja vēlaties kaut ko nopietnu. Runājiet ar viņu, apspriediet, kas starp jums ir, jo jums nevajadzētu spekulēt un velti cerēt.

14. Lūgt padomu no draugiem.

Jūs varat saņemt padomu no mīļajiem, bet jums nevajadzētu nosūtīt viņiem ekrānuzņēmumus no jūsu personiskajām sarunām un lūgt viņiem uzrakstīt atbildi jūsu vietā. Jūs to varat izdarīt pats.

15. Palikt nepareizās attiecībās.

Pat ja viņš ir labs cilvēks, tas nenozīmē, ka tas jums ir piemērots. Neļaujiet savai vēsturei vai vainas sajūtai pārliecināt jūs palikt, ja jūs zināt, ka jums ir jāšķiras. Jums ir tiesības doties tālāk. Jums ir tiesības atrast kādu, kas tev ir ideāli piemērots.

avots

Leave a Comment