15 soļi uz vīrieša sirdi

  • Piemēram, jūs nevēlaties doties ciemos pie viņa māte un jūs nevēlaties, lai viņš aizietu. Nenorādot mammu, pasakiet, ka jūs vēlaties doties kopā ar viņu dabā vai doties uz filmu. Pastāstiet par visiem šīs notikuma priekiem un … atstājiet mierā, lai viņš pieņem lēmumu. 99% par to, ka viņš piekritīs, un tajā pašā laikā 100% pārliecināts, ka tas ir viņa lēmums.

LASI ARĪ: Kā katrai Zodiaka zīmei pabeigt ziemu: astrologu padoms 2019. gada februārim

  • Ja jūs lūdzat vīrieti, lai palīdz, un jums ir jāpārstrādā viss, tad drīz jūs uzņemsieties visu problēmu slogu. Un uzkrātais nogurums un neapmierinātība būs darvas karote, kas sāks sabojāt attiecības. Neatstājieties tik viegli no sava mērķa.
  • Darot visu nepareizi un nemēģinot, vīrietis neapzināti mēģina jūs manipulēt, lai no sevis atbrīvotu to, kas viņam nepatīk. Nepiekrīt tādiem noteikumiem. Panāciet to, lai viņš pats pārtaisītu, un pabeigtu līdz galam. Tikai kā sieviete, lai viņš neapšaubītu, ka tā ir viņa vēlme. Slikti nomazgāja traukus? Nepārmazgājiet, nākošajā reizē nolieciet ne pārāk tīrus. Ja pamana, neizlej žulti: „Tu to mazgāji!” Vienkārši sakiet: „Ak, bet es neredzēju, šķiet, tu pēdējā reizē mazgāji traukus.”

  • Nemēģiniet pie pirmās iespējas parādīt viņam savu pilnību. Ļaujiet vīrietim justies perfekti.
  • Viņš mīl sevi blakus jums, mīl sajust sevi, ko jūs kā spogulis atspoguļojat viņam.

LASI ARĪ: Kad Visums vēlas, lai jūs piebremzētu

  • Neradiet strīdus no sīkumiem, neuztveriet nevienu vīriešu rīcību caur “mīl – nemīl” prizmu. Pārvērtiet savas attiecības nevis kaujas laukā, bet gan par vienkāršu spēli, kurā jūs vienmēr būsiet uzvarētāja.
  • Atbrīvojieties no vēlmes mācīt un dot viņam padomu, ļaujiet viņam mācīties no savām kļūdām. Piešķirot padomu, mēs sakām: “Tu to nevari tikt galā.” Tas nogalina vīrišķo sākumu, pazemo savu vīru.
  • Izrādiet savu vājumu biežāk, parādiet, ka viņš ir nepieciešams jums. Jautājiet, kā atrisināt savas problēmas, lūdziet palīdzību. Nekautrējieties viņu noslogot un apkraut to ar savām lietām. Atcerieties, ka cilvēki parasti nemīl cilvēku, bet labo, ko viņi dara viņam.
  • Pieskaršanās ir svarīgs brīdis attiecībās. Pieskarieties vīrietim pēc iespējas biežāk: apskaujiet, noglāstiet roku, seju, matus, izlabojiet detaļas viņa drēbēs.
  • Dažreiz organizējiet nostalģiskus vakarus, pavadiet laiku, skatoties kopīgus fotoattēlus, bērnu lietas, atcerieties interesantākos dzīves mirkļus un stāstus. Labs iemesls tam – iepazīšanās, kāzu, bērnu dzimšanas datums.
  • Motivējiet vīrieti uz sasniegumiem. Ja viņš apstājās un nepārvietojas nekur – nezāģējiet! Mēģiniet izdarīt ietekmi, izmantojot grāmatas, stāstus par radošiem cilvēkiem, varbūt kopā skatoties filmu tā, lai viņš aizdegtos ar sasniegumiem. Neļaujiet viņam atslābt. Saglabājiet formu. Uzmanīgi un piesardzīgi virziet uz darbību. Bet nepiespiediet, pretējā gadījumā jūs iegūsiet pretēju efektu.
  • Katram no jums vajadzētu būt iespējai būt vienatnē, kad jūs varat darīt savas iecienītākās lietas vai vienkārši atpūsties. Šāda veida brīvība ļauj īslaicīgi „izrauties” no attiecībām, iegūt savus iespaidus, kuros pēc tam varat ar prieku dalīties ar savu partneri un tādējādi palikt interesantai personai.

avots: vedmochka

 

Leave a Comment