Kad Visums vēlas, lai jūs piebremzētu

Tas sākas pakāpeniski: nenoteiktības viļņi, nogurums, šaubas, nedrošība.

Jūs jūtaties pazuduši un apjukuši. Jūs dzīvojat savas dienas kā parasti, un viņas viena pēc otras aizlido, lai gan jums pat nav laika to sajust. Jūs zaudējat laiku. Vai drīzāk jūs to tērējat nepamatoti un neatgriezeniski.

LASI ARĪ: Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Jūsu ķermenis sāk jūs nodot. Jūs jūtaties slikti, un jums ir miega traucējumi. Jūsu smadzenes zaudē visus savus uzdevumus, kas vēl nav pabeigti – pa vienam. Jūsu sapņi pārvēršas par uzdevumu sarakstu, un jūsu uzdevumu saraksts kļūst par jūsu dzīves izraisītās trauksmes un stresa vizuālo attēlojumu.

Jūs nevarat atcerēties pēdējo reizi, kad palikāt mājās un ļāvāt sev atpūsties. Patiešām atpūsties, nevis ballēties. Jūs skatāties uz savu darba piezīmju grāmatiņu un turpiniet aizpildīt savas dienas ar pasākumiem un aktivitātēm, projektiem un uzdevumiem. Vai šajā kalendārā ir kāds laiks, lai rūpētos par sevi?

“Bet es par sevi rūpējos,” jūs domājat. Darot to, kas jums šķietami patīk, un tikšanās ar cilvēkiem, kurus jūs it kā baudāt … labi?

Varbūt. Bet ne uz jūsu Vese***as rēķina. Ne uz jūsu garīgās stabilitātes rēķina. Ne uz miega un normāla uztura rēķina.

LASI ARĪ: Talismani Dzeltenās Cūkas gadam: kā piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Samaziniet ātrumu. Nopietni! Nospiediet bremzi. Kad esat labākā stāvoklī, jūs varat darīt daudz vairāk. Stāvoklis “uz priekšu, uz priekšu, uz priekšu!” Ir liels, bet laiku pa laikam jums jāpārtrauc. Nogurums nenozīmē, ka jūs esat ņaudētājs un zaudētājs – jums vienkārši vajag atpūtu. Jo vairāk laika jūs sev atdodat, jo efektīvāk jūs varat izmantot enerģiju tam, kas jums ir vissvarīgākais.

Ļaujiet jūsu smadzenēm un ķermenim nomierināties. Dodiet viņiem pārtraukumu. Ļaujiet viņiem atpūsties. Paņemiet brīdi, lai palūkotos apkārt, un vienkārši justu jūsu klātbūtne šajā dzīvē. Ieelpojiet-izelpojiet. Svaiga gaisa elpa. Izbaudiet savu iecienītāko maltīti. Nolieciet malā uzdevumu sarakstu šodienai un rītdienai. Aizmirstiet plānus. Kad dienas sāk saplūst vienā un nedalāmā veselumā, jums ir nepieciešams piebremzēt. Jums ir nepieciešams atkārtoti novērtēt un kārtot savas prioritātes jaunā veidā. Apsveriet šo Visuma zīmi, kas stāsta jums, ka jums jāpaņem pārtraukums, lai pārstartētos.

avots: esotericblog

Leave a Comment