16 patiesības, kas katrai sievietei ir jāzina! Lai nav jāglābj laulība no šķiršanās.

5.Nerunājiet slikti par viņa radiniekiem

Pat ja viņa radinieki ir īsta elle. Šajā gadījumā viņš pats par to labi zina. Laiku pa laikam vīrs var atļauties tos kritizēt, bet tās ir viņa tiesības. Jums nav nepieciešams vēlreiz izteikties slikti, atklājot sevi sliktā gaismā.

LASI ARĪ: Psiholoģiskais tests: vai esat gatavs attiecībām?

6.Ļaujiet romantikai palikt attiecībās

Pat precētiem pāriem (īpaši, ja viņiem ir bērni) ir vajadzīgi randiņi. Pavadiet vakaru vieni. Un nav svarīgi, kādā formātā jūsu randiņš būs: doties uz restorānu vai vienkārši skatoties filmu. Pietiek, ka neviens netraucēs vakara romantisko atmosfēru.

7.Dodiet vīram vadošo lomu intīmās attiecībās

Ļaujiet vīram vadīt jūsu seksuālo dzīvi. Pat ja viņš ir pārāk pasīvs vai, gluži pretēji, pārāk aktīvs gultā. Tu būsi daudz laimīgāka, ja pielāgosies viņam.

8.Nesūdzies par bērniem

Protams, pastāstīt savam vīram par to, kā viņa mazo resgaļu diena pagāja, ir tā vērts. Bet nevajadzētu doties uz galējībām, sūdzoties savam vīram par to, ka viņa dēls nosmērējās līdz neatpazīstamībai pastaigas laikā, un viņa meita bija atnesusi sliktas atzīmes no skolas. Laika gaitā vīrs vienkārši pārtrauc sazināties ar jums, uzskatot jūs par sliktu māti.

9.Nerunā slikti par viņu, aiz viņa muguras

Nav laba ideja klusēt par problēmām, kas ir uzkrājušās iekšpusē, un pēc tam mazgāt netīro veļu publiski. Pirms sūdzies par sliktu vīru savai mātei vai draudzenei, mēģiniet ar viņu apspriest visas nepatikšanas. Pārliecinieties, ka puse no strīdiem var tikt novērsta, ja jūs savlaicīgi uzzināsiet problēmu cēloņus.

LASI ARĪ: 4 pazīmes, ka jūsu attiecības pakāpeniski kļūst toksiskas

10.Neprasiet padomu vientuļajām draudzenēm

Bieži vien šīs jaunās dāmas vēl nav nobaudījušas īstu ģimenes dzīvi, un laulība viņām šķiet kā nepārtraukts konfektes pušķis. Tāpēc viņas dedzīgi klausīsies par tavu nākamo cīņu ar tavu laulāto. Meitenēm šķiet, ka jums ir lielas problēmas.

11.Kļūsti par īstu komforta turētāju mājā

Vīrieši ir ļoti dīvaini radījumi. Neskatoties uz to, ka garāžā vai darbnīcā var būt pilnīgs bardaks, tur ir ļoti ērti. Bet, kad viņi nāk mājās, viņu komforta jēdzieni krasi mainās. Tāpēc sievai katru dienu jāmēģina, lai nodrošinātu, ka ģimenes stūrītis ir tīrs un sakopts.

12.Nestrīdies ar viņu citu klātbūtnē

Tas jo īpaši attiecas uz attiecību noskaidrošanu bērnu klātbūtnē. Nav nepieciešams piespiest viņus pieņemt puses. Atcerieties, ka laulāto problēmām jāattiecas tikai uz diviem.

13.Gatavo viņam kaut ko garšīgu

Vīrieši novērtē, kad ēdiens ir gatavots ar mīlestību. Pat ja jūsu kulinārijas prasmes ir tālu no šefpavāra prasmēm.

LASI ARĪ: 15 slikti ieradumi attiecībās, kuri jāpārtrauc līdz 25 gadiem

14.Pieņemiet faktu par to, kas uz tevi neattiecas

Neprasiet no vīrieša detalizētus stāstus par visām problēmām, kas radās viņa dzīves ceļā. Galu galā viņam var būt nepatīkami atcerēties savas neveiksmes vai vienkārši neērtu situāciju. Viņam ir tiesības uz maziem noslēpumiem, jo tev arī tie ir.

15.Noskaidrojot attiecības, aizmirsti par kliegšanu

Vīriešiem, tā nav informācija, ko sieviete vēlas nodot, bet tas, kādā tonī viņa izteica, ir svarīgāks. Tāpēc, noskaidrojot attiecības, labāk ir aizmirst par kliegšanu, pat ja jūsu kliedziens ir godīgs un ļoti svarīgs. Mēģiniet visu izskaidrot mierīgā tonī, tādā gadījumā jums ir labākas izredzes tikt uzklausītai.

16.Biežāk noskūpstiet viņu

Laulātie pāri, kas daudzus gadus dzīvojuši kopā, bieži vien vienkārši pārtrauc skūpstīt viens otru. Tas ir tik svarīgi! Vismaz reizi dienā, noskūpstiet savu laulāto, tā ir viena no visvairāk aizkustinošajām mīlestības izpausmēm.

avots: takprosto

COMMENTS

Leave a Comment