16 vārdi, kuri pauž jūsu jūtas pret mīļoto

Es tevi mīlu

Pateikt šos vārdus, pirms ej uz darbu, un arī kad atgriezies mājās. Pasaki “mīlu” pirms liec nost klausuli. Katrā laulībā, katrās attiecības ir svarīgi pateikt šos 3 vārdus. Un nekaunies teikt šos 3 vārdus, saki tos cik vien bieži to vari.

Man ļoti žēl

Tu esi aizmirsusi nopirkt pienu jau otro dienu pēc kārtas, pasaki savam mīļotajam – man ļoti žēl. Šie vārdi spēs pārsist jebkuru “piedod” vārdu.  Vienkārši saki šos vārdus, ne jau tāpēc ka tu nožēlo, bet tāpēc ka vajag.

Es saprotu

Tu vienkārši sāc žēloties par kaut ko, vai arī tavs draugs sāk žēloties, vienkārši pasaki – es saprotu un viss, tas radīs jūsu jūtas vēl stiprākas.

Tu esi brīnišķīgs

Vai arī mīļš, skaists, seksuāls – atkarībā no situācijas. Attiecību sākumā šie komplimenti tika teikti katru dienu, tāpēc neaizmirsti tos teikt ari pēc gada, pēc 5 gadiem vai arī pat pēc 20 gadiem.

Tu esi man vajadzīgs

Svarīgi, lai tavs puisis ne tikai zinātu, ka tu viņu cieni, bet arī tiecies pēc viņa. Saki ka nevari iedomāties savu dzīvi bez viņa.

Paldies

Kāpēc pārdevējiem vienmēr tu saki “paldies”, bet savam mīļotajam tu to nesaki. Saki “paldies” viņam par to, ka viņš nes mājās naudu, pērk tavus mīļākos cepumus,  un katru dienu atgriežas mājās.

Tev savā dzīvē vajadzētu izteikt šīs 6 frāzes. Un tu būsi pārsteigta, kā pēc tam tava pasaule izmainīsies.

Avots: www.giosa.ru

Leave a Comment