2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Pērtiķa gadā

 

monkey-zoo-banana

 

AUNS

Ja esat dzimuši Pērtiķa gadā, tad zināt, ka esat veiksmes mīluļi, taču 2017. gadā Jums būs jācīnās ar savu vieglprātīgo attieksmi un neuzmanību. Šīs īpašības var Jūs pamudināt uz ne visai skaistu rīcību, kas beigu beigās var novest pie tā, ka ar Jums pārtrauks sazināties Jūsu tuvinieki, tāpēc vispirms noteikti kārtīgi visu apdomājiet un tikai tad runājiet – tas ir Jūsu galvenais šī gada princips!

 

VĒRSIS

Ja Jūs esat riska piekritēji, tad Ugunīgais Gailis Jūs šajā gadā it visā atbalstīs. Vēlaties pārcelties?! Uz priekšu! Jauna vieta spēs padarīt Jūsu dzīvi daudz interesantāku, turklāt Jūs iegūsiet ļoti daudz jaunu paziņu. Lēnīgums šajā gadā pilnīgi noteikti nebūs tā labākā taktika. Jūsu gadījumā vislabāk būtu vispirms darīt un tikai pēc tam domāt.

 

DVĪŅI

Pērtiķa gadā dzimušajiem Dvīņiem šis gads ir ideāli piemērots tam, lai iegūtu jaunas zināšanas, jo tās ļaus Jums pretendēt uz daudz labāku amatu un nomainīt darbu. Galvenais – nesēdiet rokas klēpī salikuši, izmantojiet katru iespēju, ko šis gads Jums sniedz!

 

VĒZIS

Jau no paša gada sākuma Jūsu dzīvi pāršalks pārmaiņu vilnis, taču tas pilnīgi noteikti atnesīs veiksmi un pārticību. Arī tad, ja Jums konkrētā situācija neliksies visnotaļ patīkama, Jums tā ir jāuztver kā pārbaudījums, kas padarīs Jūs tikai stiprākus. Tiem, kuri jau sen to vēlas, ir iespējams ģimenes pieaugums.

 

LAUVA

Pērtiķa gadā dzimušās Lauvas šajā periodā izstaros vēl nebijušu šarmu. Apkārtējie nespēs Jums pretoties, turklāt Jūs saņemsiet ļoti daudz uzmanības apliecinājumu no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Liktenis Jums šajā gadā sniegs loti daudz izklaides iespēju, ko Jūs pilnīgi noteikti arī izmantosiet!

 

Lasi vēl: Noskaidro saderību ar mīļoto pēc austrumu horoskopa

 

JAUNAVA

Šis gads Jums atnesīs ļoti daudz patīkamu pārsteigumu tieši karjerā – parādīsies iespēja iegūt kādu sen kārotu amatu vai arī iepazīsieties ar ļoti ietekmīgiem cilvēkiem, tomēr nav vērts ieciklēties tikai uz darbu vien, veltiet savu uzmanību arī ģimenei un bērniem!

 

SVARI

Jūs šajā gadā pārstāsiet tik daudz domāt par materiālo dzīves pusi, pievēršoties garīgajai. Iespējams, ka Jums parādīsies jauni mērķi un Jūs veltīsiet maksimāli daudz pūļu, lai tos sasniegtu. Viss, ko Jūs uzsāksiet vainagosies panākumiem un var atnest arī finansiālu labklājību. Nežēlojiet laiku savai attīstībai, jo šajā periodā tas Jums būs ļoti svarīgi.

 

SKORPIONS

Ugunīgais Gailis Jums šajā gadā dāvās neticamu brīvības sajūtu. Iespējams, ka Jūsu hobijs beidzot sāks nest arī kādus ienākumus, kas nozīmē to, ka Jums no agra rīta līdz vēlam vakaram vairs nebūs jāpazūd darbā. Pastāv iespēja, ka vēlēsieties iegādāties automobili vai tikt pie jaunas dzīvesvietas. Kas attiecas uz privāto dzīvi, tad Jūsu mīļotais cilvēks Jums vienmēr būs blakus tad, kad tas visvairāk nepieciešams!

 

STRĒLNIEKS

Pārstājiet norobežoties no ārpasaules. Esiet daudz sabiedriskāki! Tad arī šis gads Jums atnesīs ļoti daudz pārsteigumu, kas pilnīgi noteikti ies Jums pie sirds! Zvaigznes paredz, ka Jūs šajā gadā iepazīsieties ar kādu patīkamu cilvēku, kurš būs spējīgs mainīt Jūsu ieradumus un piespiest Jūs mīlēt gan sevi, gan apkārtējos.

 

MEŽĀZIS

Mežāži bieži vien cieš no savas vieglprātības, tāpēc līdz ar 2017. gada atnākšanu Jums vajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību savai uzvedībai, lai nenokļūtu kaut kādās nepatīkamās situācijās. Tie Pērtiķa gadā dzimušie Mežāži, kuriem ir attiecības, beidzot pievērsīs daudz vairāk uzmanības savai otrajai pusītei!

 

ŪDENSVĪRS

Jums visa gada garumā ļoti labi veiksies tieši finansiālajā ziņā. Protams, ka nauda nekritīs gluži kā no debesīm, taču tā būs cītīga darba rezultāts. Astrologi rekomendē neatteikties no interesantiem projektiem, jo tie Jums noteikti patiks un nesīs arī labu peļņu. Ja Jūs vēlaties uzsākt kaut ko savu, ķerieties tam klāt!

 

ZIVIS

Ugunīgais Gailis visa gada garumā pārbaudīs Jūsu pacietību, pastāvīgi dodot Jums vismaz divus izvēles variantus. Jums ir jāpatur prātā tas, ka no Jūsu izvēles būs atkarīga Jūsu ģimenes labklājība, tāpēc pacentieties šos lēmums nesasteigt, pakonsultējieties ar draugiem, kārtīgi visu apdomājiet un tikai tad pieņemiet savu galīgo lēmumu!

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Un atkal sekos mans melnais humors… Daoisma pamatos ir iņ un jaņ. Tāpēc katrai medus mucai, prezīcāk, kā kuru reiz pagadās, es pievienoju karoti vircas.
    Šoreiz jūs sagaida melnais jokas par ceļošanu…
    ” Vai vēlaties ceļot kopā ar Skolnieciņu? Tūrisma aģentūra “Josifs Džugašvilī” aicina jūs, mani sekotāji, vienreizējā ceļojumā uz Sibīriju! Šī ir vienreizēja iespēja saņemt akciju ceļojumam! Akcija visiem brīvprātīgajiem 50%! Maksa ir nieka 16 000€ par katru ģimenes locekli! Izmanto iespēju, draugs! Dodies uz Sibīriju ar Skolnieciņu! Mīlot, Skolnieciņš P.S. Mājlopu pārvadāšana ir bezmaksas…”
    © Skolnieciņš 1999-bezgalība ¦~{Un atkal sekos mans melnais humors… Daoisma pamatos ir iņ un jaņ. Tāpēc katrai medus mucai, prezīcāk, kā kuru reiz pagadās, es pievienoju karoti vircas.
    Šoreiz jūs sagaida melnais jokas par ceļošanu…
    ” Vai vēlaties ceļot kopā ar Skolnieciņu? Tūrisma aģentūra “Josifs Džugašvilī” aicina jūs, mani sekotāji, vienreizējā ceļojumā uz Sibīriju! Šī ir vienreizēja iespēja saņemt akciju ceļojumam! Akcija visiem brīvprātīgajiem 50%! Maksa ir nieka 16 000€ par katru ģimenes locekli! Izmanto iespēju, draugs! Dodies uz Sibīriju ar Skolnieciņu! Mīlot, Skolnieciņš P.S. Mājlopu pārvadāšana ir bezmaksas…”
    © Skolnieciņš 1999-bezgalība ¦~{

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Atvainojos! Kļūme!

Leave a Comment