2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Pūķa gadā

 

image-1

 

AUNS

Neskatoties uz to, ka Pūķa gadā dzimušajiem Auniem ir raksturīga ļoti impulsīva un emocionāla rīcība, 2017. gadā Jums tomēr vajadzētu mēģināt izvairīties no šīs kaujinieciskās taktikas, pretējā gadījumā – Jūs riskējat pazaudēt veiksmi kā finanšu sfērā, tā arī mīlestībā.

 

VĒRSIS

Galvenā kļūda, ko Jūs šajā gadā varat pieļaut – aizmirst par saviem tuviniekiem, jo viņi taču tomēr grūtos brīžos ir bijuši Jums blakus, palīdzējuši ar padomu un ne tikai. Tas pats ir attiecināms arī uz Jūsu kolēģiem, kuri Jums jau ir kļuvuši kā draugi, pastāvīgi Jums palīdzot, kad esat nonākuši nelaimē. Vēršiem 2017. gadā vajadzētu rast kompromisu starp to, kas ir svarīgs viņiem, un to, kas ir svarīgs apkārtējiem. Par to, ka ņemsiet vērā arī citu intereses, Ugunīgais Gailis Jums dāsni atmaksās.

 

DVĪŅI

Pūķa gadā dzimušajiem Dvīņiem šajā periodā ir ļoti ātri jāreaģē uz dažādām situācijām. Jums ir jābūt ļoti modriem un piesardzīgiem, jo visa gada garumā liktenis Jums piespēlēs ļoti daudz neatrisinātu jautājumu, kas būs jāatrisina nekavējoties, neatliekot tos uz vēlāku laiku. Šajā sarežģītajā lietā Jums ir jāuzticas tikai un vienīgi savai intuīcijai, taču Jums nevajadzētu kautrēties lūgt palīdzību arī draugiem.

 

VĒZIS

Jūs gaida visnotaļ veiksmīgs un patīkams gads – karjeras izaugsme, lielāka alga un otrā pusīte, kas sniegs Jums mieru. Lai Pūķa gadā dzimušie Vēži varētu sasniegt visu, ko iecerējuši, viņiem ļoti rūpīgi jāsadala savi spēki. Nepalieciet darbā līdz vēlai naktij, pretējā gadījumā Jūsu partneris sāks domāt, ka karjera Jums ir daudz svarīgāka. Jums ir jāmēģina atrast zelta vidusceļu, paspējot pilnīgi visu.

 

LAUVA

Cieņa un popularitāte – lūk, tas 2017. gadā gaida Pūķa gadā dzimušās Lauvas. Jūs pulcēsieties kopā tikai un vienīgi ar ļoti veiksmīgām personībām, apvienojot viņus un paši sākot baroties no viņu enerģijas. Jūsu līdera dotības būs ļoti izteiktas. Jums ir jābūt blakus cilvēkiem, kuri Jūsos izsauc tikai un vienīgi pozitīvas domas, jo mierīgas un laimīgas Lauvas ir spējīgas gāzt kalnus.

 

Lasi vēl: 2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Kazas gadā

 

JAUNAVA

Iespējams, ka Jūs šajā gadā atklāsiet jaunus veidus, kā palielināt savus ienākumus, bet, protams, ka apšaubāmiem darījumiem labāk nepievērst uzmanību. Koncentrējieties uz kādu labu piedāvājumu, kas ir spējīgs Jums nodrošināt stabilu un regulāru peļņu. Otrajā pusgadā astrologi prognozē to, ka iepazīsieties ar ļoti daudziem ietekmīgiem cilvēkiem.

 

SVARI

Jums šis gads solās būt visnotaļ interesants un daudzpusīgs. Jūs vēlēsieties iemācīties kaut ko jaunu, iegūt jaunus draugus un, iespējams, arī otro pusīti, taču vispirms Jums noteikti vajadzētu visu kārtīgi apdomāt, nevis paļauties uz savām emocijām. Grūtību gadījumā būs labāk, ja vērsīsieties pēc padoma pie draugiem, jo viņi noteikti spēs Jums pateikt, kā rīkoties kādā konkrētā situācijā.

 

SKORPIONS

Pagājušajā gadā Jūs diezgan labi pastrādājāt, tāpēc šis gads Jums dos iespēju nedaudz atpūsties. Atpūtu noteikti nav vērts atlikt līdz vasarai – dodieties atvaļinājumā jau pavasarī, taču tā laikā neiesaistieties nekādu sadzīves problēmu risināšanā, veltiet to sev, jo Jums pilnīgi noteikti ir vajadzīga relaksācija.

 

STRĒLNIEKS

Jūsu 2017. gads būs balstīts uz centību, efektivitāti un neatlaidību. Tāda pozīcija ļaus Jums gūt panākumus pilnīgi visās dzīves jomās – lielāki ienākumi, stipra Vese***a un mīļotā cilvēka atrašana. Tie Strēlnieki, kuri jau ir attiecībās, var rēķināties ar to, ka šis gads paies mierīgi un bez strīdiem.

 

MEŽĀZIS

Pūķa gadā dzimušajiem Mežāžiem astrologi šajā gadā prognozē jautrību, izklaidi un patīkamus pārsteigumus – šis gads Jums viennozīmīgi būs ļoti pozitīvs! Tas Jums ļaus realizēt visas ieceres, jo pozitīvais noskaņojums kā magnēts piesaistīs veiksmi. Dzīve mīl apmierinātus cilvēkus, tāpēc šajā ziņā pacentieties tai izdabāt!

 

ŪDENSVĪRS

Cieniet tos cilvēkus, kuri atrodas Jums blakus. Jau pašā 2017. gada sākumā Jūs sapratīsiet, cik tas ir brīnišķīgi, kad blakus ir cilvēks, uz kuru grūtā brīdī var paļauties. Tas attiecas gan uz tiem Ūdensvīriem, kuri vēl nav atraduši savu otro pusīti, gan uz tiem, kuri jau ir attiecībās.

 

ZIVIS

Tā kā Jūs esat ļoti radošas dabas cilvēki, tad šis Ugunīgā Gaiļa gads dos Jums iespēju izrādīt visus savus talantus. Galvenais – nenoslēdzieties sevī, jo kautrība neiet kopā ar radošām personībām. Padariet savu dzīvi daudz neparastāku .

 

Leave a Comment