2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Gaisa elements: Svari, Dvīņi, Ūdensvīrs

Visums 2019. gadā sniegs Gaisa elementa pārstāvjiem iespēju izpaust pasauli jaunā gaismā. Patiešām, būs grūtāk izveidot jaunus draugus un atrisināt nestandarta uzdevumus. No otras puses, Zemes cūka ļaus Gaisa elementu pārstāvjiem novērtēt to, kas viņiem jau ir.

Lasi arī: Pāvels Globa: draudi 2018. gada rudenim un kā izvairīties no problēmām

Dvīņi. Dvīņiem astrologi un eksperti iesaka veikt Vese***as veicināšanas pasākumus. Cūka veicina slikto paradumu pasliktināšanos, tāpēc jums vajadzētu nopietni domāt par to, kā izolēt sevi no tiem. Visbīstamākais nav smēķēšana vai alkoholisms, bet gan psiholoģiskie paradumi. Tas ir spēcīgs domāšanas filtrs Dvīņime – viņi bieži domā tikai par sevi.

Svari . Pēdējos 10 gados Svariem var izdoties kā viens no stabilākajiem periodiem. Šis gads būs ārkārtīgi pozitīvs, un tas nesagādās visādas nestandarta problēmas. Tas ir piemērots svarīgiem lēmumiem un grandioziem darbiem, kā arī plāniem.

Lasi arī: Kāpēc nedrīkst glabāt rozes mājās

Ūdensvīrs. Ūdensvīram astrologi neiesaka šķērsot ceļu svešiniekiem. Jūs varat iegūt ienaidniekus, kas 2019.gadā draud izraisīt neveiksmi. Runājot par darba un finanšu jomu, tad veiksme vienmēr būs tur. Cūkas gads ir ideāls ceļošanai, mājas, automašīnas iegādei, darba maiņai, lielām finanšu investīcijām.

Leave a Comment