2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Ūdens elements: Vēzis, Zivis, Skorpions

Problēmas atrisinās jūsu prātā, radot apstākļus stresam, neapmierinātībai vai apātijai. Tas nebūs vieglākais gads, kad ūdens elementa cilvēkiem būs vajadzīga pacietība un izturība. Lai to panāktu, šo zīmju pārstāvjiem ir jādodas pie tiem cilvēkiem, kuri tos var atbalstīt.

Lasi arī: 15 slikti ieradumi attiecībās, kuri jāpārtrauc līdz 25 gadiem

Vēzis . Vēzī var pamosties skaudība, kas viņiem liegs draugu un biedru atbalstu. Šajā sakarā sarežģītās dzīves situācijas var parādīties no nekurienes. Jebkurā gadījumā labāk ir, ja Vēzis pārāk ilgi nepaliek viens, bet arī neuzņemas risku atklāt viņu noslēpumus nepazīstamām personām.

Skorpions Gada sākumā ir vērts veltīt tik daudz laika, cik iespējams, darbam un meklēt jaunus vaļaspriekus. Tuvāk vasarai ieteicams nopietni domāt par pārējo. Aptuveni tajā pašā laikā Visums centīsies palīdzēt vientuļajiem Skorpioniem atrast viņu mīlestību. Sekmīgo Skorpionu galvenā kvalitāte – spēja ātri aizmirst apvainojumus.

Lasi arī: Jūs varat pacelt savu vibrāciju ar Vipassana meditāciju

Zivis. 2019. gadā nedrīkstat aizmirst, ka nevainojami cilvēki nepastāv. Zemes cūka var radīt perfekcionismu Zivīs, kas nekļūs par viņu sabiedroto. Ir ieteicams rūpīgāk domāt par nākotnes plāniem, netiesāt sevi pārāk stingri.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment