2019.gads – Dzeltenās zemes cūkas gads: varēsiet uzlabot attiecības un finansiālo situāciju!

 

Saskaņā ar austrumu horoskopu, 2019. gads tiks nodots Dzeltenās zemes cūkas aizgādībā. Šis gads daudziem būs produktīvs un veiksmīgs, ja pārvietosieties pareizajā virzienā.

Pamatojoties uz gada dzīvnieka raksturīgajām pazīmēm – Dzeltenā cūka, 2019. gadā, jūs varat nostāties uz kājām un atsperties, ja jūs to jau sen esat plānojoši, radot jaunas attiecības un paceļot ienākumu līmeni, veicot dziļu iekšējo darbu, kļūstot pārliecinātāki un atbrīvojoties no daudziem kompleksiem. Pirmos soļus ir labāk izdarīt pēc iespējas agrāk, lai jau janvārī jūs varētu identificēt svarīgus starpposma mērķus un orientierus un nenoejot no ceļa.

2019. gada elementi: Zeme. Tas simbolizē spēcīgu pamatu, tiekšanos pie saknēm, avotiem, vēlmi sasniegt patiesību, dabisko spēku.

Krāsa 2019.gadā: dzeltena. Šī krāsa ir daudzās kultūrās, kā Saules, radošumu, ar enerģiju saistīts pozitīvs sākums Jaņ. Ezoterikā uzskata, ka dzeltenā krāsa piesaista laimi.

Lasi arī: Zodiaka zīmes: akmeņi-talismani pēc dzimšanas datuma

Dzeltenā zemes cūka: ko sola 2019.gada saimniece

Cūkas gads, saskaņā ar Ķīnas horoskopu, būs stabilitātes laiks un sniegs pozitīvas tendences daudzās dzīves jomās. Cūka ir auglīgs dzīvnieks, tāpēc gads ir labs tiem, kas nolemj tikt pie bērniem.

2019. gadā noslēgtām laulībām ir visas iespējas kļūt spēcīgām, un tām ģimenēm, kurās viss nav gludi, var nonākt savstarpējā sapratnē, ja to partneri savstarpēji sniedz mazliet brīvības un iespēju stiprināt gan savu dzīvi, gan viņu stāvokli sabiedrībā un darbā.

Lasi arī: Kā saprast vīrieša jūtas, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

2019. gadā jūs varat uzlabot savus Vese***as un fiziskos parametrus, kļūt pievilcīgāki. Šis ir īstais laiks, lai nodarbotos ar figūru, veidot muskuļu formu, jāpiesakās baseinā, lai uzlabotu jūsu stāju vai elpošanas sistēmas veselību. Visnoderīgākās nav smagas slodzes ar vēlāku atgūšanos, bet nelielas un iespējamas, regulāras. Pārejot pa solim dienā, 2019. gadā jūs dosieties daudz tālāk par saviem konkurentiem, piespiežot notikumus un nākamajā dienā lidojot prom no attāluma.

Cūka nav pretrunā, tāpēc gads ir labs, lai stiprinātu biznesa kontaktus. Tas ir piemērots arī pazīmju lokam. Eksperti atzīmē, ka nevēlēšanās iesaistīties konfliktā var būt par triku dažiem no tiem. Nav iespējami iepatikties ikvienam, tāpēc dažreiz ir vērts aizstāvēt savu viedokli pat tad, ja tas nozīmē šķiršanos. Ir svarīgi neveikt manipulācijas un saglabāt pašcieņu, pretējā gadījumā ar savām rokām bez iekšējiem atbalstiem nebūs iespējams veidot nākotni.

Mīlestības lietās būs uzticami cilvēki, uz kuriem jūs varat paļauties. Tomēr nav nepieciešams ļaut apkārtējiem cilvēkiem izmantot jūsu labākās īpašības viņu labā. Ir nepieciešams līdzsvars starp paša gribu un iespējām – un citu cilvēku pieprasījumiem.

Jāatzīmē arī vairāki negatīvi faktori, kas var parādīties jaunajā gadā. Piemēram, cūka ir diezgan piezemēts dzīvnieks, no kuras gūs labumu pārāk garīgi sapņotāji, bet tas var pamodināt komerciālu garu un stingrību tiem, kas jau stingri stāv uz kājām. Daži var kontrolēt partnera izdevumus, kas novedīs pie konfliktiem, pamatojoties uz finansēm, vai mēģinot iedzīvoties, viņi ieguldīs naudu nerentablā neprofesionālā projektā.

Lasi arī: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Sīki un nesteidzīgi rīkojoties, tāpat kā tam jābūt Zemes elementiem gadā, ir svarīgi neļaut inercei sagrābt dzīvi un iejaukties plānos. Nākotnes kustība vispār nav līdzvērtīga vēlmei pasīvi iet ar plūsmu – tā novedīs pie stagnācijas un var izraisīt iekšēju krīzi.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment