Zodiaka zīmes: akmeņi-talismani pēc dzimšanas datuma

Katrai zodiaka zīmei ir savas stiprās un vājās puses. Akmeņi-talismani palīdzēs jums kļūt labākam un atbrīvoties no negatīvās enerģijas vai raksturu kļūdām. Uzziniet, kurš akmens vislabāk atbilst jums.

Aizsargāt sevi no ļaunās acs un lāstiem, palīdzēs ne tikai akmens talismans, bet arī vienkārša ticība sev. Viņa arī būs veiksmes avots jums. Atcerieties, ka jūs esat pelnījis laimi.

 

Auns: no 21. marta līdz 20. aprīlim

Auns ir nepārtraukti kustībā, visu laiku riskē, strīdas, eksperimentē. Auns ir viss, izņemot piesardzību. Akmeņi-talismani var pasargāt cilvēku no negatīvas ietekmes no ārpuses. Viens no šiem akmeņiem ir mēnessakmens.

Daudzi astrologi un bioenerģijas speciālisti uzskata, ka tas ir vairāk sieviešu akmens nekā vīriešu, bet patiesībā tas ir universāls. Tas ir lielisks līdzeklis aizsardzībai pret pēkšņu plānu maiņu, no garastāvokļa svārstībām un nelabvēlīgo personu iespaida.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – sola uzlabojumu attiecībās un iespēju atbrīvoties no vientulības!

Vērsis: no 21. aprīļa līdz 20. maijam

Vērsis var tērēt naudu un pelnīt naudu. Tie ir prātīgi, saprātīgi un tiem piemīt visas īpašības, lai kļūtu par veiksmīgiem uzņēmējiem. Vēršiem finansiālā stabilitāte ir ļoti svarīga, tāpēc viņus mudina valkāt akmeņus un talismanu, kas palīdz darbā un lietās: citrīnu vai rodonītu.

Problēmu gadījumā šie akmeņi palīdzēs ātri pārvarēt grūtības. Tie ir brīnišķīgi talismani, kas pasargā no nerentabliem pirkumiem un neapdomīgiem lēmumiem.

Dvīņi: no 21. maija līdz 21. jūnijam

Labākais akmens tiem, kas dzimuši šajā periodā, ir  tīģera acs. Tas palīdz stabilizēt emocijas, uzlabo atmiņu, palielina lēmumu pieņemšanas ātrumu, uzlabo intuīciju. Attiecībā uz Dvīņiem tas ir lieliski piemērots, jo bieži tās paļaujas uz sesto sajūtu.

Ar tīģera acs palīdzību kļūst vieglāk iegūt jaunas zināšanas, mācīties, risināt intelektuālas problēmas un iesaistīties jaunradē. Dvīņi, ja rodas problēmas ar darbu vai vaļaspriekiem, bieži jūtas nomākti un nezina, ko darīt. Akmens talismans palīdzēs ātri pārvarēt sarežģīto periodu.

Lasi arī: Kāds būs 2019.gads pēc austrumu kalendāra

Vēzis: no 22. jūnija līdz 22. jūlijam

Ūdens elementa pārstāvji var droši lietot kaķa aci. Šis akmens talismans palīdz atsvaidzināt atmiņu un uzlabot domāšanu kopumā. Vēzim, viņš ir vislabāk piemērots, jo viņiem bieži ir šaubas, kas negatīvi ietekmē lietas visās dzīves jomās.

Kaķa acs  ir labs mīlas talismans, jo attiecībās vēzi bieži vien ir inerti. Akmens iedrošina viņus uz darbībām, dod viņiem stimulu, vēlmi cīnīties par laimi. Akmens nepielaiž ļaunus cilvēkus pie īpašnieka, kas ir vēl jauks bonus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment