2023. gada 15. maijs Merkurs atbrīvojas no retrograda: zvaigžņu ekspertu padomi vasarai pēc zvaigžņu zīmes

No 15. maija līdz 22. augustam Merkurs virzīsies pareizajā virzienā. Tas nozīmē, ka komunikācijas un finanšu jomas lielākajai daļai no mums kļūs veiksmīgākas. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kā katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim jārīkojas, lai šajā periodā kļūtu veiksmīgāks.

Merkura retrograda perioda sākums būs ārkārtīgi labvēlīgs citu spēcīgu planētu klātbūtnes dēļ. Planēta izpalīdzīgi sniegs norādes tiem, kas dzīvē izvēlējušies nepareizo ceļu. Šī iemesla dēļ ir vērts pievērst uzmanību atbilstošajām Visuma zīmēm. Merkurs mūs pasargās un dos pārliecību, spēku, dzīves mīlestību.

Auns

Auns pavasara beigās un vasaras sākumā sagaida ļoti spēcīgu enerģijas uzliesmojumu. Šie cilvēki kļūs daudz produktīvāki. Viņiem būs ne tikai iespēja mainīt savu dzīvi uz labo pusi, bet arī neatvairāma vēlme kaut ko steidzami mainīt. Šādā stāvoklī ir svarīgi lietas nesasteigt un ļoti rūpīgi izvēlēties vidi, lai cilvēki Aunus atbalstītu un vadītu, nevis nosodītu viņu izvēles un dzīves kredo dēļ. Grūtības būs, taču šeit der atcerēties izplatīto frāzi “maskētā nav svētības”. Visas grūtības palīdzēs iekarot jaunas virsotnes.

Vērsis

Merkurs Vērsim dāvās daudz veiksmes mīlas sfērā, un tie, kuri šobrīd ir dvēseles radinieka meklējumos, būs galvenie laimīgie. Tiešas kustības fāzē spēcīgas planētas ietekmē cilvēkus iepazīt un atpazīt būs daudz vieglāk. Galvenais līdzeklis pret nepatikšanām Vērsim ir saziņa ar pretējo dzimumu. Jums nav jāizvirza mērķis kādu iepazīt attiecību vai flirta dēļ. Jums vienkārši nepieciešams sazināties un izklaidēties. Tas ir galvenais šīs Zemes zīmes cilvēku laimes nosacījums.

Lasi arī: Kā sagatavoties 2023. gada vasarai saskaņā ar savu dzimšanas datumu

Dvīņi

Dvīņi ievērojami uzlabos atmiņu, un pazudīs arī nepamatotās bailes. Iespējams, ka melnā svītra darbā un biznesā pēc 15. maija beigsies diezgan ātri. Dvīņu dzīve ritēs augšup, jo viņiem būs motivācija un entuziasms. Iespējams, vēlēsies atjaunot savu dzīvi un savu vidi – veikt remontu mājās, iegādāties jaunas drēbes. Tās ir labas domas un uzdevumi, taču svarīgi ir neiztērēt vairāk, nekā nepieciešams. Attiecībās ar cilvēkiem ir svarīgi mazināt tieksmi pēc augstprātības. Jums ir jāciena citu cilvēku personiskā telpa.

Vēzis

Vēži beidzot spēs pārvarēt savu sāpīgo un bīstamo impulsivitāti. Sakarā ar to aprīlī un maija sākumā bija daudz problēmu. Šīs Zīmes cilvēkiem būs daudz lielāka vēlme komunicēt ar pretējo dzimumu, iepazīties, kaut ko pastāstīt par sevi un flirtēt. Merkurs pareizajā fāzē palīdzēs Vēžiem stiprināt arī esošās attiecības. Viņu dzīve ritēs uz augšu. Labvēlīgo pārmaiņu temps strauji palielināsies, ja vēzis pārtrauks pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Ir pienācis laiks izmērītai darbībai.

Turpinājums nākošajā lapā….

COMMENTS

Leave a Comment