2023. gada 15. maijs Merkurs atbrīvojas no retrograda: zvaigžņu ekspertu padomi vasarai pēc zvaigžņu zīmes

Lauva

Lauvas varēs atgūt visu, ko tās zaudēja pagātnē. Šeit nav runa par materiāliem objektiem un lietām, bet par kaut ko augstāku, bezķermenisku. Piemēram, par mīlestību. Ja Lauvas patiešām vēlēsies atgriezt cilvēku, ar kuru viņi ir nodzīvojuši daudzus gadus, viņi to varēs izdarīt. Šeit galvenais ir būt simtprocentīgi pārliecinātiem, ka viņiem tas tiešām ir vajadzīgs. Pavasara beigās un vasaras sākumā svarīgi ieklausīties iekšējā balsī, jo šajā periodā visvairāk noderēs sestā maņa. Arī Merkura tiešās kustības sākuma fāzē varat doties atvaļinājumā.

Jaunava

Jaunavām Merkura tiešā kustība palīdzēs saasināt uzmanību, atmiņu un koncentrēšanos. Maijā un jūnijā ļoti noderīgi ir sagatavoties eksāmeniem, rakstīt kursa darbus un tēzes. Varat arī droši meklēt jaunu darbu, atvērt jaunu uzņēmumu. Noderēs aktīva darbība mīlas sfērā. Šīs zīmes pārstāvji var droši šķirties no cilvēkiem, ar kuriem jau sen ir vēlējušies pārtraukt saziņu. Šis ir labvēlīgs laiks iepirkšanās, remontdarbu veikšanai, ceļojumiem, ainavu maiņai.

Svari

Svaru spēks tiešās Merkura kustības laikā būs Vese***a. Šie cilvēki jutīsies daudz labāk. Viņiem būs daudz vieglāk tikt galā ar stresu, stiprināt imūnsistēmu, sportot. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka viss Merkura Svaru tiešās kustības periods ir jāvelta dokumentācijas sakārtošanai darbā. Zvaigžņu ekspertiarī stingri iesaka strādāt pie ģimenes attiecībām, runāt no sirds uz sirdi ar ģimeni un draugiem. Ja radīsies kādi pārpratumi, Merkurs palīdzēs tos pārvarēt.

Skorpions

Skorpioni tiek mudināti pieņemt svarīgus lēmumus, veikt lielus pirkumus, slēgt nopietnus darījumus. Turklāt zvaigžņu eksperti atzīmē nepieciešamību vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un draugiem, otro pusi. Merkurs palīdzēs Skorpioniem pārvarēt aizspriedumus, kļūt godīgākiem. Tas citiem nepatiks. Viņi noteikti pamanīs šīs pozitīvās izmaiņas. Šīs zīmes pārstāvji saņems papildus možuma un enerģijas lādiņu, kas palīdzēs virzīties uz priekšu ar lēcieniem.

Strēlnieks

Strēlnieki beidzot atbrīvosies no nervozitātes, aizdomām un greizsirdības. Konfliktu un problēmu saziņā ar cilvēkiem no 15.maija viņu dzīvē kļūs daudz mazāk. Lai nenobiedētu veiksmi, jums jākļūst atbildīgākam. Noteikti nav vērts ļaut lietām aiziet. Lai pastiprinātu Merkura pozitīvo ietekmi, zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes cilvēkiem sakopt māju, atbrīvoties no nevajadzīgām lietām. Ļoti noderīgi ir arī izvirzīt sev svarīgus mērķus. Planētas palīdzēs Strēlniekam pārvarēt jebkāda veida sliktos ieradumus.

Lasi arī: Kā sagatavoties 2023. gada vasarai saskaņā ar savu dzimšanas datumu

Mežāzis

Spēcīga Merkura sākuma stadija ir lieliski piemērota agrāk iesāktā darba pabeigšanai. Tāpat zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem mēģināt darīt to, kas iepriekš pirmajā reizē nav izdevies. Līdz vasaras beigām vari mēģināt atjaunot sabojātās attiecības. Speciālisti stingri iesaka Mežāžiem neuzņemties tos gadījumus un projektus, kas sagādā vairāk raižu, nekā nes labumu. Jums rūpīgi jāizsver katrs savs solis, lai gūtu panākumus un saglabātu veiksmi sev blakus.

Ūdensvīrs

Šīs Zīmes pārstāvjiem vēlams mēģināt realizēt savas ieceres, kas saistītas ar dzīves maiņu kopumā. Var pārcelties, mainīt darbu. Pielāgošanās jaunajiem apstākļiem būs ļoti veiksmīga. Vasaras sākumu labāk veltīt parādu atbrīvošanai un iepriekšējo solījumu pildīšanai. Biznesā un darbā Ūdensvīram vajadzētu izvairīties no impulsivitātes. Nav iespējams zaudēt modrību, jo tiek aktivizēti arī Ūdensvīra ienaidnieki. Jāskatās abpusēji, jo gūt panākumus būs viegli, taču nebūs grūti arī tos vienā mirklī pazaudēt.

Zivis

Zivīm vajadzētu izrādīt maksimālu pašpārliecinātību, it īpaši Merkura tiešās kustības sākumā, jo šajā laikā viņu galvenais patrons Veneras personā būs spēcīgs. Galvenais nosacījums veiksmei spēcīga Merkura laikā ir pareizi mērķi. Zivīm jācenšas noteikt prioritātes, kā arī precīzi jāsaprot, kā viņām jāiet pretī saviem mērķiem. Var būt nepieciešams mainīt pieeju, mēģināt pārvērst savu ideju par to, kā pareizi veikt uzņēmējdarbību, slēgt darījumus, iepazīt cilvēkus un tā tālāk.

Eksperti stingri iesaka nesteigties, kā arī izvairīties no tā sauktās melnbaltās domāšanas. Spēcīga Merkura periodā tas ir vienkārši nepieņemami. Jūsu prātam jābūt elastīgam.

COMMENTS

Leave a Comment